Szerző Téma: Okkultizmus (agykontroll, bioenergia...stb.)  (Megtekintve 86790 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető árpi

• Testvérünk
  • *
Re: Okkultizmus (agykontroll, bioenergia...stb.)
« Válasz #45 Dátum: 2008 Május 09, 00:00:33 »
Ámen!
Jézus él!

Nem elérhető Colhicum

• Testvérünk
  • *
« Válasz #46 Dátum: 2008 Május 09, 16:10:27 »

S ki dönti el mik az "okkult praktikák"....
Sokat változott a világ a gyógyítás terén...ami régen eretnekségnek számított az mára már elfogadott gyógymód.
Mi a gond az akupunktúrával?
Mi a gond a természetgyógyászokkal?

Kedves Doke!

Istentől kell kérni imádságban a Szentlélek ajándékát, ami alapján meg tudod különböztetni, mi az okkult praktika és mi nem. A világ valóban változott, de Isten szemében ma éppen olyan utálatos a varázslás, a jóslás és minden okkultizmus, akár az Ószövetség idejében. Ezek a praktikák semmit sem változtak, ugyanolyan eretnekség ezekkel foglalkozni, mint annak idején.

A természetgyógyászatban egyedül a filoterápia fogadható el, vagyis, amikor mindenféle ráolvasás vagy egyéb hókusz-pókusz nélkül, tisztán a gyógynövények hatóanyagában van a gyógyító erő.

Az akupunktúra pedig kifejezetten okkult praktika. Tanítása szerint, ha a szervezetben megbomlik a jang és a jin közötti egyensúly, akkor az ember megbetegszik. A jang és a jin az ún. "életerő" (csíi) -, ami az ún. "meridiánokban" áramlik -  két összetevője és ezt kellene egyensúlyba hozniuk a tűszúrásoknak. Ez az elképzelés mindenféle természettudományos alapot nélkülöz. Az emberi szervezetben nincs semmiféle vezetékrendszer, amiben az életenergia áramolna, nincsenek különleges pontok a meridiánok mellett. Az akupunktúra egyszerűen hipnózis, illetve az önszuggesztió rituális formája. Gyakorlatilag az akupunktúrát végzőben és a saját személyemben való feltétlen hit. Vagyis itt Isten a gyógyulási folyamatból teljesen kimarad, mert kimarad a Benne való hit.

Szeretettel: Colhicum

A szeretet soha el nem fogy.

olajág

• Vendég
« Válasz #47 Dátum: 2008 Május 09, 18:06:02 »
Kedves Colhicum!  :088:

Köszönöm ezt a korrekt hozzászólást. Nagyon egyetértek!  :afro:
Isten áldjon meg!

Szeretettel:
olajág

Nem elérhető Margó

• Testvérünk
  • *
« Válasz #48 Dátum: 2008 Május 09, 20:19:54 »
Kedves Colhicum! :017:

Köszönöm, hogy ilyen érthetően leírtad az akupunktúra lényegét, működési elvét!

Annyit tennék még hozzá, hogy van magyarázata az akupunktúrának, csak sokan nem jó dimenzióban keresik. Nem a látható, hanem a láthatatlan világban található a hatás magyarázata:

"Mert nem vér és test ellen van nekünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, az élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak!" Ef 6:12

Ezeknek a praktikáknak az egyre gyakoribbá váló elterjedése arról beszél, hogy eljött a nagy hitető, aki meg akar téveszteni mindenkit, akinek "eljövetele a Sátán munkája a hazugság minden hatalmával, jelével és csodájával!" 2 Thess. 2:3-4,9.
"Boldogok, akik házadban laknak, szüntelenül dicsérhetnek Téged!"  Zsolt. 84:5

Nem elérhető Colhicum

• Testvérünk
  • *
« Válasz #49 Dátum: 2008 Május 09, 21:38:15 »

Kedves Olajág, nagyon szívesen. Ez a téma engem nagyon érdekel már régóta és meg kell mondanom, minden hozzászólásoddal egyetértek. Nagyon jól látod ezeket a dolgokat.

Kedves Margó, veled is teljesen egyetértek a homeopátiás gyógyszereket illetően. Samuel Hahnemann-ról már én is olvastam. A homeopátiás gyógyszer valójában csak placebo, vagyis annyira fel van hígítva, hogy hatóanyag nincs benne. Ha valaki mégis meggyógyul, akkor az a benne lévő démoni energiáknak köszönhető (és ez nagy veszély az emberre nézve), vagy a placeboba vetett hit segíti (ez már kevésbé veszélyes). Hahnemann egyébként nyíltan foglalkozott okkult dolgokkal.

Alapjában azt kell  leszögeznünk, hogy nem mindegy, honnan, kitől jön a gyógyulás.

Vizsgáljátok meg a lelkeket, hogy Istentől származnak-e, mert sok hamis próféta rontott a világra. (1Jn 4,1)

Vizsgáljatok felül mindent, a jót tartsátok meg, mindenféle rossztól óvakodjatok! (1Tessz 5,21)

Vigyázzatok, mindent előre megmondtam nektek. (Mk 13,22-23

Nem mindegy, mi milyen gyümölcsöt terem. Ha kitesszük magunkat okkult praktikáknak (akár mit sem sejtve a dolog hátteréről) hatalmas bajokat zúdítunk magunkra.

Ezért inkább féljünk, legyünk óvatosak.

Nem elérhető GLD46

• Testvérünk
  • *
« Válasz #50 Dátum: 2008 Május 09, 22:32:18 »
Kedves Colhicum, Olajág, Margó és Salome! :05:

A topik megnyitása óta rendszeresen olvasom ezt az oldalt, és hozzászólásaitokban mindenben, teljesen, egyetértek Veletek, mert...

"Mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, lelkében pedig kárt vall."

Köszönöm a leírtakat, sokat tanulhatunk általatok. :05:

Szeretettel:GLD46 :2smitten:

Nem elérhető Colhicum

• Testvérünk
  • *
« Válasz #51 Dátum: 2008 Május 19, 20:21:27 »

Keresztény embertársaink nagy része sajnálatos módon nem ismeri fel a Szentírásból vagy tapasztalatból az Úr Jézus által ígért, a Szentlélek által nyújtott nagy lehetôségeket. Csodás gyógyulásra és gyógyításra áhítozik, és mintha nem fogná fel az Úr szavát: ,,Bizony, bizony mondom nektek, aki bennem hisz, ugyanazokat a tetteket fogja végbevinni, amiket én magam cselekszem. (...) Bármit kértek majd nevemben az Atyától, megteszem nektek, hogy az Atya megdicsôüljön a Fiúban. (...) A Vigasztaló pedig, akit az Atya nevemben küld, megtanít majd mindenre és eszetekbe juttat mindent, amit mondtam nektek'' (Jn 14,12-13; 14,26.).

A Pünkösd után az elsô tanítványok által -- miközben leleplezték a jóslás démonait vagy Elimász varázsló és társai praktikáit -- ,,sok csodajel történt a nép között, (...) az Úrban hívô férfiak és nôk sokasága pedig egyre növekedett.'' ,,A Jeruzsálemhez közel esô helységek népe is odatódult, magukkal hozva a betegeket és a tisztátalan lelkektôl gyötörteket, s ezek mind meggyógyultak'' (ApCsel 5, 12-16). Jézus Lelkét, aki így működik egyházában ,,Isten megadja mindazoknak, akik engedelmeskednek neki'' (ApCsel 5, 32). Ha számunkra nem Jézus a Fô és a központ, ha nem az ô nevében imádkozunk gyógyulásért, ha nem az ô Lelke által várjuk Isten kinyilvánulását, akkor meggondolatlanul és felelôtlenül szegôdünk a hamisítványok nyomába. Ha pedig olyan módszerek, olyan világképi elemek, olyan eszközök és fogalmak, szimbólumok átvételével várunk csodát, vagy akarunk másokat gyógyítani, amelyekrôl a Szentírás, sôt a tudomány sem tud, az esetben kitehetjük magunkat és másokat a hamisítványokat szívesen elôállító Plagizátor luciferi hatásainak, másfelôl nem nevezhetjük magunkat Jézus követôjének, kereszténynek -- akkor sem, ha segíteni akarásunk jószándékból fakad. A Szentlélek Isten nem szorul arra, hogy okkult, tanításától idegen eszközöket, meditációs erôfeszítéseket használjon, és nem is cselekszik ott, ahol a felhasznált eszközök és technikák ellene mondanak a kinyilatkoztatásában foglaltaknak. A Jézust szeretô, egyedül ôt imádó, és egyszerű hívô fohásszal ôt segítségül hívó, s közösségéhez hűséges keresztény által ma is akar és tud gyógyítani testet, lelket, hogy ezáltal is mind többen megtérésre és üdvösségre jussanak.

Ez a részlet Gál Péter New Age keresztény szemmel című nagyszerű, átfogó, minden kérdésünkre választ adó könyvéből való. Ajánlom minden testvéremnek, mert nagyon sokat tanulhatunk belőle.

Szeretettel: Colhicum  :2smitten:

Nem elérhető Colhicum

• Testvérünk
  • *
« Válasz #52 Dátum: 2008 Június 09, 21:48:59 »
Kedves Testvérek!

Elolvastam Mira bemutatkozását, hozzászólásait és megdöbbent, hogy napjainkban hogyan hatnak egyre jobban a tévtanítások. Ebből is azt a következtetést lehet levonni, hogy az utolsó időket éljük. Egyre több a hamis próféta, aki meg akarja téveszteni még a keresztényeket is. Ezt az ún. vallást ember alapította. És mit mond Pál apostol: Tudtotokra adom pedig atyámfiai, hogy az az evangyéliom, melyet én hirdettem, nem ember szerint való. Mert én sem embertől vettem azt, hanem a Jézus Krisztus kijelentése által. Gal. 1,11-12

A Baha'i amilyen téves tanításokat osztogat, olyan veszélyes. Idézek egy hosszabb részt Gál Péter könyvéből.

A New Age-gondolkodás egyik mellékága: A Baha'i vallás   A New Age megértése

A Keletrôl érkezô missziós szándék jellemzô kifejezôdésének tarthatjuk, s egyben a vallási szinkretizmus példájának a Baha'i vallást, amely a New Age-dzsel párhuzamos folyamatok egyike, jelentôs tömeggel, világméretű szervezettel.
   1844 tavaszán egy perzsiai fiatalember, aki magát BÁB-nak nevezte el, bejelentette, hogy látomása szerint ,,Istennek a világ népei által várt hírnöke közeledik''. Ez a hírnök Baha'U'llah lett, aki 1892-ig élt és megalapította a Baha'i vallást. A négymillió tagot számláló vallás ezt mondja magáról:

,,A Baha'i vallás a világ legfiatalabb független vallása. Alapítóját, Baha'U'llahot Isten új prófétájának tekinti. Korunkig utolsónak abban a hosszú sorban, mely a történelem elôtti idôkig nyúlik vissza, és amelynek tagjai Ábrahám, Mózes, Buddha, Zoroaszter, Krisztus és Mohamed. Baha'U'llah üzenetének lényege, hogy az egész emberiség egyetlen faj, és eljött az idô, hogy egyetlen világméretű társadalommá egyesüljön. ,,Isten (mondta Baha'U'llah) azért indított el egy sor történelmi folyamatot, amelyek majd ledöntik a faji, osztály- és vallási korlátokat, hogy idôvel létrehozzák az egyetemes civilizációt.''
Az alapító egy Istenrôl beszélt, az emberiség evolúcióját szerinte az Isteni Hírnökök segítették, akiket az emberek külön-külön, mint vallásalapítókat ismernek. ,,Az emberiség most válik nagykorúvá. Ez teszi lehetôvé az emberek nagy családjának egyesítését, és egy békés, egységes társadalom felépítését.'' Ezért hirdeti az elôítéletek lebontását, a nôk emancipálását, a vallási igazság egységének és viszonylagosságának felismerését, egyetemes oktatás megvalósítását, világszövetség megalapítását stb. ,,Az az életforma, melyet a baha'i-k követnek, bátorítja a személy fejlôdését. A napi imádkozás és meditáció megszabadítja a lelket a berögzött sémáktól és nyitottá teszi az új lehetôségek felé.''
   Szerintük ,,mint az élet minden területére -- az isteni kinyilatkoztatásokra is -- érvényes az evolúciós folyamat. Ez a folyamat fejezôdik ki saját vallásuk feltűnésében és fokozatos elterjedésében az egész világon''.
   Vallásukat a világbéke fô munkásának tartják. 1985-ben felhívást adtak ki a ,,Világ népeihez'', amely tárgyalja ,,a háború rémeit'', az ,,elôrevezetô utat'', ,,a vallások valóságos egységét'', a ,,lépéseket egy új világrend felé'', a fajgyűlölet problémáját, a szélsôséges szegénység és gazdagság ügyét, ,,a nôk szerepét'', az ,,egyetemes nevelés'' és az egyetemes ,,nemzetközi kisegítô nyelv'' lehetôségét. A ,,Korlátlan nacionalizmus'' című alfejezetben többek között így szól a nyilatkozat:
,,A Föld egy ország, s az emberek az állampolgárai. A világpolgárság eszméje közvetlen eredménye annak, hogy a világ a tudományok fejlôdése és a nemzetek egymásrautaltsága következtében egyetlen szomszédságba zsugorodott össze. (...) Akkor szolgáljuk legjobban a kis rész érdekét, ha a világtársadalom egészének érdekét segítjük elô.'' (12. o.)

Az ,,Egy világközösség'' című fejezetben így szólnak a tennivalókról:

,,...a korlátlan nemzeti szuverenitás elkerülhetetlen csökkentését, hiszen a jövôbeni nagy nemzetközösség megalakításához ez az elengedhetetlen elsô lépés. Szükségszerű egy átfogó világhatalmat kialakítani, melynek érdekében a világ minden nemzete készségesen lemond a hadviselés jogáról, kivéve saját területükön a rend fenntartásához szükséges erôket. Egy ilyen világhatalom magában kell hogy foglaljon egy nemzetközi végrehajtó hatalmat. (...) Egy egyedülálló nemzetközi törvénykönyv, amelyet a szövetség képviselôi alkottak, felruházva a rendelkezési joggal, mely szerint a szövetségesek egyesített erôi adott esetben azonnal és kényszerítô erôvel beavatkozhatnak, végeredményben egy olyan világközösség, melyben a szeszélyes nacionalizmus átfejlôdik egy maradandó világpolgár-tudatba -- így néz ki nagy körvonalakban az a Rend, melyet Baha'u'lláh elôre látott, egy olyan Rend, melyet úgy tekintünk majdan, mint egy lassan érlelôdô kor legnemesebb gyümölcsét.'' (15-16. o.)

A szabadkôművesség, a teozófia és az antropozófia után íme, az újabb megfogalmazása a kozmopolita eszméknek, ezúttal nem közvetlen túlvilági szellemi közlés nyomán, mint Blavatszkij asszonynál, hanem egy perzsa prófétai ,,kinyilatkoztatás'' tekintélyével. Az ember már-már örvendezne a szép eszmék újabb képviseletének, ha nem ötlene eszébe az, hogy velük majdnem teljesen egyidôben egy másik ötlet is felhívta az emberiség figyelmét, és az egységre szólította fel, igaz, elôször csak a proletárokat, azzal a körirattal, amely így kezdôdött: ,,Kísértet járja be Európát...''. Ennek eszmevilága, sok szép utópisztikus részlete között szintén azt magyarázta, hogy a sok kis nacionalista állam határainak feloldódása után a proletariátus által megalkotott internacionalizmus nyomán az emberiség szükségszerűen eléri a világméretű egységet és a javak egyenlô elosztását is. De itt tolul fel a másik közös emlék is, egy hetven évvel késôbbi ezeréves egység-birodalom álmával, amelynek szintén oly sokan tapsoltak, noha ott nem volt cél minden egyes etnikum feladása, csupán azoké, amelyek nem tartoznak a germán faj világába. Ezen emlékek miatt sok kis kérdôjel is megjelenik bennünk, amelyek az ilyen központosított utópiáknál már szerepeltek a történelemben. Így például kérdés az, hogy vajon ennek az egész világszervezetnek nemde a Baha'i Nemzetközi Közösség lesz a központja? Pedig lehet, hogy lesz, akinek egy washingtoni öreg ház tekintélye vagy a Temze partja patinás épületei kedvesebbnek tűnnek majd. És automatikusan kérdezzük, hogy az áhított nagy egységesülés után rövid idô elteltével ez a bizonyos Rend nem fogja-e nekem elôírni (esetleg ,,kényszerítô erôvel beavatkozva''), hogy például szentmise helyett reggelente meditáljak -- mondjuk -- egy ,,még mélyebb egység'' érdekében?

A Baha'i vallási kísérlet szinkretista missziója ma egy, a New Age mozgalommal párhuzamos jelenségként vonz lelkeket a földi paradicsomi egység felé.

Nem elérhető t.zoli

• Testvérünk
  • *
  • Vendég
    • www.szomjazokklubja.shp.hu
« Válasz #53 Dátum: 2008 Július 15, 23:27:31 »
 :D  A bioenergia alatt  :nem: tudom mit értetek?
Agykontrolom még nem volt, de néha szokot fájni, pláne mikor vizsgaidőszak van  :063: :2funny:
A szeretet soha el nem múlik. (Mk 14:1-9).

Nem elérhető tothg

• Testvérünk
  • *
« Válasz #54 Dátum: 2008 Július 16, 08:23:54 »
Én (anno) tanultam kézrátételes gyógyítást, konkrétan fényadást. Ez az úgynevezett univerzumból származó energia, amit átalakítunk (senki nem tudja hogyan) olyan energiává, amilyen kell. A bioenergiának nevezik azt az energiát, amellyel az ember "él"...
"Ha nem elégít meg ez a világ, akkor valószínű, hogy nem e világ számára lettél teremtve."
(C. S. Lewis)

Nem elérhető t.zoli

• Testvérünk
  • *
  • Vendég
    • www.szomjazokklubja.shp.hu
« Válasz #55 Dátum: 2008 Július 16, 08:44:15 »
 :D  hm.......Nos én akkor tényleg mást értettem. Bioenergia=Újrafelhsználható, nem fosszilis energia. Bioetanol, Biogáz stb.
Kedves tothg, én nem tudok ezzel azonosúlni, bár volt kézrátétel a fejemen, akkor mikor bemerítkeztem, de nem kaptam energiát az Univerzumból   :03:
Az energiához, sok olyan folyamat kell, amikor az e- el kezd mozogni, a Csilagok fúzionlálnak úgy kap energiát a rendszer, mert az enrgia Hő is, de csak Kvantált mennyiségben. Nos ha sokáig borus az idő, az ember is borus lesz, hidd el, mert nincs Napfény mely energiát adjon. Az egész létforma a Napnak köszönheti életmüködéseit és növekedéseit. Vannak Primer és szekunder sugárzások melyek (utóbbiak) elérik a Földfelszínt, úgy.n. Kozmikus(elektromágneses)súgárzásként. Ezek nagy energiájó gamma fotonok, melyek a légkör atomjainak egyrészeét ionizálja, nos, minket is ér ionizáló sugárzás, de sejten belüli strutktúrá voltozást nem idéz elő, de az élettevékenségeinkhez nélkülözhetettlen, mert nem fogsz fázni örülni fogsz egyéb fiziológiai változások, melyek nem negatív hatásuak.
Sztem a Kézrátétel = Áldás "osztás" valamilyen szinten segít, inspirál. A Szent lélek aki beköltözik a szívünkben ő egy ismeretlen, még a lelkiismeretünknek is, mert valami pluszt hozz, "adrenalint" hogy a lelkicsatákat az Ő segítségével tudjuk megvívni, mert magammal nem tudok szembeszálni, hisz olyan erős mint én!
Na de ez a plusz nem hiszem, hogy fényadás lenne, Hanem egyfajta bátorítás a léleknek. Igen baszél a Biblia kézrátételről, de azt is megjegyzi, hogy elne hamarkod!
UH... MOST LEHET, HOGY ELKANYARODTAM A TÉMÁTÓL,  de mondom, ez olyan mintha a Szent ez olyan mintha a Szent Léleknek adnánk egy kis pluszt, de ez az elviselötől is függ, ha akkarja és hisz ebben a gyógyítási formában.
Hallottam olyat, hogy kézrátétel által űztek ki ördögöket, én erre azt mondom, csak az tudd ilyet tenni, aki tényleg Jézussal jár rendezett kapcsolat van közöttük, és egy Ajándék van a kezében, amit Istentől kapott. :2smitten:

A szeretet soha el nem múlik. (Mk 14:1-9).

Nem elérhető Évus

• Testvérünk
  • *
« Válasz #56 Dátum: 2008 Augusztus 08, 11:38:19 »
Itt van egy link a Zúgó Szél oldalra:
http://www.zugoszel.hu/index.php?option=com_remository&Itemid=33&func=select&id=2

A regisztráció után ingyenesen tölthetők le nagyon értékes anyagok az okkultizmus veszélyeiről is területeiről is, de a szellemi harcról is.

Dicsőség az Úrnak!

Nem elérhető tothg

• Testvérünk
  • *
« Válasz #57 Dátum: 2008 Augusztus 08, 12:00:53 »
:D  hm.......Nos én akkor tényleg mást értettem. Bioenergia=Újrafelhsználható, nem fosszilis energia. Bioetanol, Biogáz stb.
Kedves tothg, én nem tudok ezzel azonosúlni, bár volt kézrátétel a fejemen, akkor mikor bemerítkeztem, de nem kaptam energiát az Univerzumból   :03:
Az energiához, sok olyan folyamat kell, amikor az e- el kezd mozogni, a Csilagok fúzionlálnak úgy kap energiát a rendszer, mert az enrgia Hő is, de csak Kvantált mennyiségben. Nos ha sokáig borus az idő, az ember is borus lesz, hidd el, mert nincs Napfény mely energiát adjon. Az egész létforma a Napnak köszönheti életmüködéseit és növekedéseit. Vannak Primer és szekunder sugárzások melyek (utóbbiak) elérik a Földfelszínt, úgy.n. Kozmikus(elektromágneses)súgárzásként. Ezek nagy energiájó gamma fotonok, melyek a légkör atomjainak egyrészeét ionizálja, nos, minket is ér ionizáló sugárzás, de sejten belüli strutktúrá voltozást nem idéz elő, de az élettevékenségeinkhez nélkülözhetettlen, mert nem fogsz fázni örülni fogsz egyéb fiziológiai változások, melyek nem negatív hatásuak.
Sztem a Kézrátétel = Áldás "osztás" valamilyen szinten segít, inspirál. A Szent lélek aki beköltözik a szívünkben ő egy ismeretlen, még a lelkiismeretünknek is, mert valami pluszt hozz, "adrenalint" hogy a lelkicsatákat az Ő segítségével tudjuk megvívni, mert magammal nem tudok szembeszálni, hisz olyan erős mint én!
Na de ez a plusz nem hiszem, hogy fényadás lenne, Hanem egyfajta bátorítás a léleknek. Igen baszél a Biblia kézrátételről, de azt is megjegyzi, hogy elne hamarkod!
UH... MOST LEHET, HOGY ELKANYARODTAM A TÉMÁTÓL,  de mondom, ez olyan mintha a Szent ez olyan mintha a Szent Léleknek adnánk egy kis pluszt, de ez az elviselötől is függ, ha akkarja és hisz ebben a gyógyítási formában.
Hallottam olyat, hogy kézrátétel által űztek ki ördögöket, én erre azt mondom, csak az tudd ilyet tenni, aki tényleg Jézussal jár rendezett kapcsolat van közöttük, és egy Ajándék van a kezében, amit Istentől kapott. :2smitten:

Kedves Zoli!

Bocs, hogy most válaszolok, régen nem volta ebben a topic-ban. Amiről én beszéltem azok mind bűnök! Ez a  természetfelettibe való belépés illegálisan, Isten beszédét figyelmen kívül hagyva. Ezeket bűnnek ítéltem és elszakadtam ezeknek a cselekvésétől. Azóta a kézrátételt Isten felhatalmazásával emberekért való imádkozáskor használom.
Csak utaltam arra, hogy a fényadáskor a fényt, olyan kozmikus energiának tartják az okkult emberek, amelyeket az ember át tud alakítani bármilyen energiává. Mi egy kispolskit el tudtunk indítani, miután lemerült az akkumulátora és rátettük a kezünket... (ez nem dicsekvés, nem vagyok rá büszke  :04:)
"Ha nem elégít meg ez a világ, akkor valószínű, hogy nem e világ számára lettél teremtve."
(C. S. Lewis)

Nem elérhető nyakas4

• Testvérünk
  • *
  • nyakas444
« Válasz #58 Dátum: 2008 Augusztus 08, 16:25:54 »
Szevasztok!

Olvasva az előző hozzászólást,az jött be,hogy az írás azt mondja,hogy aki nem az ajtón,hanem az ablakon megy be az mind tolvaj és rabló.
Jó dolog ezzel felhagyni,de úgy,ahogy az írás mondja:megtéréssel(bűnvallás). :05:

Nem elérhető succubi

• Testvérünk
  • *
« Válasz #59 Dátum: 2008 Augusztus 14, 13:11:14 »
Amíg az ember nem ártani akar addig szerintem nem baj ha sokmindent tanulmányoz.Elvére úgy nem lehet valamiről véleményt alkotni,hogy nem is ismered.