Szerző Téma: Okkultizmus (agykontroll, bioenergia...stb.)  (Megtekintve 70983 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető viburnum

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 5
Re:Okkultizmus (agykontroll, bioenergia...stb.)
« Válasz #465 Dátum: 2012 Augusztus 23, 21:29:13 »


Jézus Krisztus minden eledelt, mindent! tisztává nyilvánított.

    9. Pedig hiába tisztelnek engem, ha oly tudományokat tanítanak, a melyek embereknek parancsolatai.
  10. És előszólítván a sokaságot, monda nékik: Halljátok és értsétek meg:
  11. Nem az fertőzteti meg az embert, a mi a szájon bemegy, hanem a mi kijön a szájból, az fertőzteti meg az embert.
  12. Akkor hozzájárulván az ő tanítványai, mondának néki: Tudod-é, hogy a farizeusok e beszédet hallván, megbotránkoztak?
  13. Ő pedig felelvén, monda: Minden plánta, a melyet nem az én mennyei Atyám plántált, kitépetik.
  14. Hagyjátok őket; vakoknak vak vezetői ők: ha pedig vak vezeti a vakot, mind a ketten a verembe esnek.
  15. Péter pedig felelvén, monda néki: Magyarázd meg nékünk ezt a példázatot.
  16. Jézus pedig monda: Ti is értelem nélkül vagytok-é még?
  17. Mégsem értitek-é, hogy minden, a mi a szájon bemegy, a gyomorba jut, és az árnyékszékbe vettetik?
  18. A mik pedig a szájból jőnek ki, a szívből származnak, és azok fertőztetik meg az embert.
  19. Mert a szívből származnak a gonosz gondolatok, gyilkosságok, házasságtörések, paráznaságok, lopások, hamis tanubizonyságok, káromlások.
  20. Ezek fertőztetik meg az embert; de a mosdatlan kézzel való evés nem fertőzteti meg az embert.


„A homeopátiát Samuel Hahnemann (1755–1843) német orvos, kémikus fejlesztette tovább  1790 és 1843 között.[15] Hahnemann az akkoriban a malária gyógyítására sikerrel alkalmazott kininnel kísérletezve azt figyelte meg, hogy egészséges embereken a szer ugyanazokat a tüneteket produkálja, mint a betegség maga. Következtetése az volt: similia similibus curantur, azaz „hasonló hasonlót gyógyít”, ami a mai napig a homeopátia első és legfontosabb elve maradt. Hahnemann feltételezte, hogy paradox módon, minél kevesebb a hatóanyag a szerben, annál erőteljesebb a hatása. Ezért sokszorosan hígította a hatóanyagokat. Később úgy tapasztalta, hogy szereinek hatékonysága nőtt, miután lovaskocsin szállította őket[16]; ezért bevezetett egy potenciálásnak nevezett eljárást is, ami lényegében mechanikai rezgetést, rázást-ütögetést jelent.”
A homeopátiát a szocializmus idején tiltották be Magyarországon és nemkülönben a gyógynövényekkel való gyógyítást is. Ha valahol ki lehet rabolni még a kis nyugdíjast is, az ez a terület.

Emberi butaságnak, emberi okoskodásnak     tartom, amikor a gyógyszereket és gyógymódokat megideologizálják.  Ezeket az ideológia- gyártókat a világ pénzemberei, többek között a gyógyszergyárak tulajdonosai fizetik! Ez utóbbiak szereitől nem gyógyulnak meg az emberek, a betegséget szinten tartják, hogy egy életen át rabolják az embereket.
Én magam akkor fogadok el egy tudományt vagy tanítást véglegesen, ha azt megpróbáltam.    Mindig! mindent! megpróbálok, így magamat is.
A homeopátia alapelve már legalább 2500 éve ismeretes. Hippokratész görög orvos (i.e. 460-377), "az orvostudomány atyja"  említette először. A neki tulajdonított írásokból kitűnik, hogy betegségszemlélete és kezelési módszerei tovább élnek a modern biológiai orvostanban.

Természetgyógyászati kislexikonból idézek: itt a szerző elfogulatlan, az érzékelhető, ugyanakkor az is, hogy  világi ember. De nem akarom értékelni, mert nem az a téma és egy könyvet írhatnék még ide.
Ami miatt hivatkozok rá, az az, hogy a homeopátiát nem sorolja az okkult gyógyító eljárások közé. Fontos helyet foglal el a homeopátia ebben a könyvben, szinte minden betegségre ad gyógykezelést és valamennyire homeopátis szereket is ajánl.
„Okkult gyógyítóeljárások: A biológiai orvoslásban játszanak bizonyos fokú szerepet, a betegség felismeréséhez vagy a megfelelő gyógyszeres kezeléshez alkalmazzák.  Olyan módszerek, amelyeket a tudományos ismeretekkel nem vagy még nem lehet összhangba hozni és ezért a tudomány ezeket elveti. Így pl.  az asztrológiát és a horoszkópot segítségül hívják a kórfolyamat prognosztizálásához, olyan értelemben, hogy a jelentős döntéséket /pl.operációkat/ asztrológiai vonatkozásoktól teszik függővé. Vannak olyan módszerek, amelyek  a gyógyszereket a diagnózis megkerülésével választják ki.  Az ingamódszer: a kilengéssel állapítják meg a betegséggócot, a gyógyszert is. Látnoki és gondolatolvasási módszereket is alkalmaznak betegség felismerésére és gyógykezelésre.   Személyek vagy tárgyak által gyógyítási céllal közvetített gondolat-és gyógyerőátvitel is ide sorolandó.


Nem elérhető Elisabeth

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 7213
Re:Okkultizmus (agykontroll, bioenergia...stb.)
« Válasz #466 Dátum: 2012 Augusztus 23, 23:04:23 »
Homeopátia egy nagyon érdekes terület. Nézzük meg a készítési módszereket. Azután döntse el mindenki, hogy mit hisz ezzel kapcsolatban.

Idézet
A homeopátiás szerek tubusán szerepel:

pl. ARNICA 15 CH golyócska

Mit jelent ez?

ARNICA

jelenti, hogy miből, milyen növényből vagy ásványi esetleg állati alapanyagból készült a homeopátiás szer, ebben az esetben ez az Arnica montana, a hegyi árnika növény.

15 CH

a homeopátiás szerek lépésenkénti hígítással készülnek, ami azt jelenti, hogy ebben az esetben az ARNICA növényből készült alkoholos oldatból (őstinktúrából) kivesznek 1 részt (például 1 ml-t) és ezt egy másik üvegben hozzáadnak 99 rész (a példánál maradva 99 ml) megfelelő százalékú alkoholhoz, mint oldószerhez.

  És ezt az elegyet tízszer egy kemény, de rugalmas felülethez hozzáütik, azaz dinamizálják. Így készül el az 1 CH potencia.

 Az elkészült 1 CH potenciából kivesznek megint 1 részt (pl. 1 ml) és ezt egy újabb üvegben hozzáadják 99 rész (99 ml) megfelelő százalékú alkoholhoz és tízszer egy kemény, de rugalmas felülethez ütik, azaz dinamizálják – így készül el a 2 CH oldat.

És ezt ismétlik 15 alkalommal összesen, így készül el a 15 CH oldat, ahol a 15 a hígítások és dinamizálások számát jelenti, a CH pedig azt, hogy ezek a hígítások 1:100 arányban történtek meg!

 Homeopátiás golyócska

Az elkészült 15 CH alkoholos oldattal szacharóz vagy szacharóz/laktóz golyócskákat itatnak át, ez a folyamat az impregnálás.

A golyócskákat hagyják megszáradni, vagyis az alkohol elpárolog és a golyócskákat becsomagolják üvegbe, vagy műanyag tubusokba.

Az így elkészült homeopátiás szerek a monokomponensű szerek.

A monokomponensű szerek csomagolásán nem találhatunk indikációt!

Potenciák/Higítások

 A hahnemanni gyógymód egyben különleges gyógyszergyártási módszer kifejlesztését is jelentette, melynek szabályai a mai napig érvényesek. Az őstinktúrákat (ősoldatokat) ritkán alkalmazzák közvetlen terápiára, viszont a különböző hígítású homeopátiás készítmények kiindulási anyagául szolgálnak.

Hahnemann a tízes és százas potenciák készítésénél kifejezetten a „több edény” módszer alkalmazását írja elő.

Ez azt jelenti, hogy minden egyes hígítás számára új edényt alkalmaznak, amelybe a mindenkori hígítandó potenciát és az oldószert pontosan belemérik.

A másik eljárás az úgynevezett egyedényes eljárás, mely Korsakoff nevéhez fűződik. Ez azon az elven működik, hogy a megtöltött üveg kiürítésekor egy kevés az üveg falára tapad az üveg adhéziós sajátosságától és a kiindulási anyag felületi feszültségétől függően. A kiöntés után visszamaradó mennyiség a kiindulópontja a következő potenciának. A módszert általában nagyon magas hígítások előállítására használják.

A POTENCIÁK KIVÁLASZTÁSA

Erősségük alapján a potenciákat három részre bontjuk. Megkülönböztetünk alacsony, közepes és magas potenciát.

Alacsony potencia: TM, D2-D6, 5 CH.

Közepes potencia: D12, 9 CH.

Közepes-magas potencia: D30, D200, 15 CH, 30 CH

Igen magas potencia: 200 és 1000 CH és felette. Ezek használatát csak orvosi megbeszélés alapján javasoljuk.

http://homeopatia.info.hu/index.php?lang=hu&mode=HihModSite&page=HihPgSiteStart&article_id=373

A homeopátiás orvosok azt állítják minél magasabb potenciájú az orvosság , annál hatékonyabb. A fent leírtak alapján pedig a nagyon magas higításnál (pl D 200) könnyen elöfordul, hogy semmilyan hatóanyag nem található az oldatban, amit egyébbként a homeopátiával kezelö orvos is megerösített beszélhetésünk alkalmával. Tehát placebo effekt. Dühösen azt válaszolta, hogy nem a hatóanyag számít, hanem az oldatban levö energia, amit a rázás során nyert. Na, hogy az tényleg hatékony legyen, ahhoz már hit kell. Én mint vegyész humbuknak tartom.

 :?:
Taníts akaratod teljesítésére, mert te vagy Istenem! A te jó lelked vezéreljen az egyenes úton!
Zsolt 143,10

Nem elérhető DöNdIkEeE

 • Admin(n)é :)
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 1627
 • Mrs :D
Re:Okkultizmus (agykontroll, bioenergia...stb.)
« Válasz #467 Dátum: 2012 Október 25, 00:00:04 »
Draga Elisabeth! Nem is tudtuk hogy vegyész vagy.  :119:
Én annyit szolnék hozzá, hogy régen szedtem homeopátias gyógyszert. Amikor terhes voltam napokat heteket sírtam át mert nem tudtam aludni. A testem nem volt képes az alvásra. Plusz az "Ideges lábszindroma"... rettenetes volt. Magyarorszagon bementunk a gyogyszertarba es kertunk egy terhes nőknek is alkalmas enyhe nyugtatot vagy alvas zavarok elleni keszitmenyt. A gyogyszerteros holgy ajanlott egy "sedatif pc" nevu keszitmenyt amely homeopatas. Direkt megkérdeztem a holgyet hogy miert az, van benne valaki kuruzslas? Erre a hölgy azt felelte hogy nem nincs tiszta, novenyekbol keszitett gyogyszer. Hasznaltam es nagyon ketelkedve szedtem be. Azt hittem hogy ugysem fog segiteni.... de vegig aludtam az ejszakat. Es akarmikor felzakalatott allapotba vagy csak alvaszavarom volt, ezt szedtem es mindig segitett. Egyszer kozelebbrol is megvizsgaltuk hogy megis miez es hogyvan ez... kiderult hogy olyan alacsony  noveny tartalma hogy nem szabad hogy barmit is hasson.... mondanom sem kell ugy dobtam a szemetbe a teli dobozt mint annak a rendje. Tehat sajnos mukodnek... mukodnek ezek a dolgok... :118:
A Kereszt Tény, ezért vagyok Keresztény! :)

Nem elérhető zsuzsi41

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 1
 • zsuzsi41
Re:Okkultizmus (agykontroll, bioenergia...stb.)
« Válasz #468 Dátum: 2013 Május 13, 11:56:46 »
Sziasztok! Engedjétek meg,hogy én is hozzászóljak!Egy olyan szellemi háttérből tértem meg,amit ugy hivnak hogy okkultizmus!El tudjátok képzelni,mit éltem meg ,amikor megismertem az Urat?Mennyi dologért kellett bűnbocsánatot kérnem,és mennyi estét töltöttem imával,hogy elengedjem ezeket?Megkérdeztem hogy hogyan lehetséges az,hogy az emberek többsége hisz ezekben az erőkben,és az Isteni erőben,Jézus erejében pedig nem,Holott mindkettőnek vannak következményei az életünkre nézve.Az Úr megadta a választ.Aki a világosságot válassza örök életet választ,aki csak egy parancsolatban is vétkezik ,mindben vétkezik...Az okkult dolgoknál nincs meg ez a parancsolat,és az emberek ész nélkül mérlegelés nélkül tesznek dolgokat ,vállalnak közösséget ilyen emberekkel! Nem érzik a következményét,nincs bennük Istenfélelem.Azt is megtapasztaltam,hogy ezek a javulások ,gyógyulások csak időlegesek,és nincs alapja.A gonosz képes becsapni,félrevezetni.Hálás vagyok Istennek,hogy megmutatja a helyes és egyetlen utat!!
Zsuzsi

Nem elérhető Antee

 • Admin
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 22847
  • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Re:Okkultizmus (agykontroll, bioenergia...stb.)
« Válasz #469 Dátum: 2013 Május 13, 12:14:57 »
Dicsőség az Úrnak, aki kivezetett téged a Világosságra!
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető Shomer ayin

 • Moderátor
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 3211
Re:Okkultizmus (agykontroll, bioenergia...stb.)
« Válasz #470 Dátum: 2013 Május 14, 19:08:33 »
Sziasztok! Engedjétek meg,hogy én is hozzászóljak!Egy olyan szellemi háttérből tértem meg,amit ugy hivnak hogy okkultizmus!El tudjátok képzelni,mit éltem meg ,amikor megismertem az Urat?Mennyi dologért kellett bűnbocsánatot kérnem,és mennyi estét töltöttem imával,hogy elengedjem ezeket?Megkérdeztem hogy hogyan lehetséges az,hogy az emberek többsége hisz ezekben az erőkben,és az Isteni erőben,Jézus erejében pedig nem,Holott mindkettőnek vannak következményei az életünkre nézve.Az Úr megadta a választ.Aki a világosságot válassza örök életet választ,aki csak egy parancsolatban is vétkezik ,mindben vétkezik...Az okkult dolgoknál nincs meg ez a parancsolat,és az emberek ész nélkül mérlegelés nélkül tesznek dolgokat ,vállalnak közösséget ilyen emberekkel! Nem érzik a következményét,nincs bennük Istenfélelem.Azt is megtapasztaltam,hogy ezek a javulások ,gyógyulások csak időlegesek,és nincs alapja.A gonosz képes becsapni,félrevezetni.Hálás vagyok Istennek,hogy megmutatja a helyes és egyetlen utat!!

Ez Testvérem, bizonyságnak is beillik... Nagyon szeret téged az Úr Testvérem.
Ézs 60,19    
Nem a nap lesz néked többé nappali világosságod, és fényességül nem a hold világol néked, hanem az Úr lesz néked örök világosságod, és Istened lesz ékességed,

Nem elérhető Lidi57

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 11
Re:Okkultizmus (agykontroll, bioenergia...stb.)
« Válasz #471 Dátum: 2014 December 31, 20:25:40 »
A nyugati orvoslás, az antibiotikummal az élen egy igazi emberölő! A mezőgazdaságot is tönkre tették a rovarölővel, az nem válogat,kéz-a kézben az antibiotikummal!  Az emberek életük végéig viszik a vagyonukat a gyógyszertárakba. A betegséget elnyomják, csak tüneteket kezelnek  ideig-óráig, hogy újult erővel törjön elő a betegség egy fontosabb szervnél.
A homeopátiás bogyókban a 12-es potenciáltól egy molekula sincs!
Hogy az orvos milyen butaságot mond "szorult helyzetében...
Magyarországon a homeopátiás orvosok helytelenül kezelik a krónikus betegségeket, - alkati kezelés-  homeós bogyókkal is el lehet nyomni a tüneteket...nem használják az LM potenciát!- Itt is begyűrűzött az üzlet! Nem célszerű több komponensű bogyókat szedni!A 30-as potencia nem magas! - Magyarországon igen!
Egy Testvérnő a kezembe nyomott egy könyvet, melyben a homeopátia úgymond a gonosztól származik. Akkoriban még odafigyeltem volna rá, azonban! mit látok? - A fényterápia, a mágnesterápia is el volt marasztalva! Ugyan! Ki alkotta a fényt? Ki alkotta a mágnesességet?
Manapság vegyszerekkel kezelik az emberiséget! - Ez a meggyőződésem!

Nem elérhető sogorom

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 13
Re:Okkultizmus (agykontroll, bioenergia...stb.)
« Válasz #472 Dátum: 2015 December 06, 20:15:17 »
Az okultista tanok és  gyakorlatok veszélyesek az emberre sőt az emberek közöségére nézve.
Hiszen  kicsufolják a Jézus Kisztust.
Nyilvánosan  dicsótó cerebláción  magaszlaljá a Sátánt.
Oltárnak egy mesztelen nőt alkalmaznak .
A jelenlévők mind közösülnek azzal .Majd az ugynevezet ostát a nemiszervéről veszk el.
Külomböző beavatási müvelettek ben eskütétere mozgósitják a delikvenseket  betartását elenőrzik a köznapi életÜk figyelemmel kisérésével
A fent közöltek részét képezik a fekete mise leirásának , egy hires démonológus tolából.
Nagyon ajánlot a tisztaleküetütü embereknek kerülni ezeket  hiszen terheket hejeznek azok pszihés egészségének.
Kiszolgáltatják óket erköcstelen  démonikusan megszált vad egyedeknek.

Nem elérhető Shomer ayin

 • Moderátor
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 3211
Re:Okkultizmus (agykontroll, bioenergia...stb.)
« Válasz #473 Dátum: 2015 December 23, 18:37:46 »
Nos barátom, ez nem okkultizmus-hanem Sátánizmus. De abban igazad van, hogy az Okkultizmus tilalmas a hívő számára. ( Okkultizmus: Boszorkányság; Jövendölés; halott idézés; démonok irányítása; Átkozás; varázslás; Mágia...)
Ézs 60,19    
Nem a nap lesz néked többé nappali világosságod, és fényességül nem a hold világol néked, hanem az Úr lesz néked örök világosságod, és Istened lesz ékességed,

Nem elérhető Shomer ayin

 • Moderátor
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 3211
Re:Okkultizmus (agykontroll, bioenergia...stb.)
« Válasz #474 Dátum: 2015 December 23, 18:40:44 »
A Leírásod eredete picit inkább, mintha valami horror lenne. De igazából nem is fontos- nem ezek kitárgyalására alakult a fórum.
Ézs 60,19    
Nem a nap lesz néked többé nappali világosságod, és fényességül nem a hold világol néked, hanem az Úr lesz néked örök világosságod, és Istened lesz ékességed,