Szerző Téma: Okkultizmus (agykontroll, bioenergia...stb.)  (Megtekintve 87215 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Magda

• Vendég
Re: Okkultizmus (agykontroll, bioenergia...stb.)
« Válasz #90 Dátum: 2008 November 28, 16:41:32 »

:05:

Hildácska egyet értek veled, tényleg nagy mélységekből hoz ki bennünket az Úr, és van akinek ad erről konkrét tudásat is.

DICSŐSÉG NEKI

:2smitten:

maria

• Vendég
« Válasz #91 Dátum: 2008 November 28, 17:16:11 »
Hilda: Derek Prince állította az okkultizmusról, hogy egy sötét barlang, ahová csak befelé vezetnek lábnyomok.

Egy homoszexuális fiú szintén az okkult dolgokban élt. Bement több gyülibe, mert kereső volt. Sok éven át kb. 14-15, különféle gyülikbe megfordult, senki nem volt jó neki. Ahol megfordult, csak rombolt és megtévesztett mindenkit. Több helyről elküldték a magatartása miatt. Volt ahol ördögöket űztek belőle, de eredmény semmi. Eljött a mi gyülinkbe is és átláttam rajta hamar. Igyekeztem türelemmel lenni vele. Tudtam, hogy átakarja venni az irányítást, de ez nem sikerült neki. Különféle praktikákat bevetett eredménytelenül. Kihagyta azt, hogy engem az Úr vezetett és nem az, aki őt. kb 1 év után feladta. Most egy tv csatornán jósol, kábítja az embereket. A döbbenet az benne, hogy Jézus nevét felhasználja és úgy éli ezt meg, hogy ő Jézusé, ő újjászületett hívő és ő a Mennybe jut. Amikor hallgattam, döbbenet volt a simulékonysága a megnyerő stílusa mennyire megtéveszti az embereket. Mi köze a sötétségnek a világossághoz?

Hilda

• Vendég
« Válasz #92 Dátum: 2008 November 29, 21:01:33 »
Ez nagyban függ attól, hogy az illető akar-e megszabdulni, őszintén, szívéből...

Ha nem, nincs mit tenni!  :059:

Magda

• Vendég
« Válasz #93 Dátum: 2008 November 29, 21:08:58 »
Ez nagyban függ attól, hogy az illető akar-e megszabdulni, őszintén, szívéből...

Ha nem, nincs mit tenni!  :059:
:044:
Így van!

reménylánya

• Vendég
« Válasz #94 Dátum: 2008 November 30, 04:14:45 »
Kedves Mária!

Engem is megvádoltak egy gyülkezetben azzal, hogy azért vagyok ott, hogy ártsak a gyülekezetnek. Nem értettem... Tudatosan semmi esetre sem...Te érzel valami hasonlót velem kapcsoaltban? Kérlek, ne haragudj meg, ez nem vádlás, nem támadás, egyszerú kérdés. Felvállatam közösben, és felvállalom még az igenlő válaszodat is a közösben. Nekem ezt fontos tudni, és előre is köszönöm.

Hilda: Derek Prince állította az okkultizmusról, hogy egy sötét barlang, ahová csak befelé vezetnek lábnyomok.

Egy homoszexuális fiú szintén az okkult dolgokban élt. Bement több gyülibe, mert kereső volt. Sok éven át kb. 14-15, különféle gyülikbe megfordult, senki nem volt jó neki. Ahol megfordult, csak rombolt és megtévesztett mindenkit. Több helyről elküldték a magatartása miatt. Volt ahol ördögöket űztek belőle, de eredmény semmi. Eljött a mi gyülinkbe is és átláttam rajta hamar. Igyekeztem türelemmel lenni vele. Tudtam, hogy átakarja venni az irányítást, de ez nem sikerült neki. Különféle praktikákat bevetett eredménytelenül. Kihagyta azt, hogy engem az Úr vezetett és nem az, aki őt. kb 1 év után feladta. Most egy tv csatornán jósol, kábítja az embereket. A döbbenet az benne, hogy Jézus nevét felhasználja és úgy éli ezt meg, hogy ő Jézusé, ő újjászületett hívő és ő a Mennybe jut. Amikor hallgattam, döbbenet volt a simulékonysága a megnyerő stílusa mennyire megtéveszti az embereket. Mi köze a sötétségnek a világossághoz?

Magda

• Vendég
« Válasz #95 Dátum: 2008 November 30, 06:03:05 »
Kedves Reménylánya!
Emberek bármit éreznek itt nem az a lényeges, hanem az, hogy neked magadnak kell böjtöléssel (Ézs.58-Máté 17;21), és imádkozással kérni a megtisztítást ATTÓL AKI ezt megteheti.
Kivezető út nincs, de kihozni kihoz az AKI a MEGVÁLTÓ, mivel ez a lelki területet érinti itt a megváltottnak van teendője.
Az már egy lépés HOZZÁ, hogy a kérdés megfogalmazódott benned, a következő lépés a mindenkinek az elfogadása, és mindenki felé való megbocsátás akarása.
AKARÁSA, és kérése a segítségnek hozzá ATTÓL AKI ebben is és mindenben segíthet.
Csak annyit megtenni mindég, amire hitet is kérek, többet nem, mert: ami hitből nincs az bűn!
Hálát adok Istennek, hogy ez világosságra jött, és köszönöm neked, hogy alkalmas eszköze akarsz lenni az ÖRÖKKÉVALÓNAK.
 :2smitten:

maria

• Vendég
« Válasz #96 Dátum: 2008 November 30, 08:36:33 »
reménylánya! Te tudod, hogy sokmindent megbeszéltünk és tapasztaltam is a bőrömön dolgokat. Te tudod mit tettél, mennyit romboltál már Krisztus Testében igaz? Ennek lettek következményei is. Ezt jól felismerted és már tudod. Nincs szükséged arra, hogy én bármit is mondjak. Amit javasolni tudok, sokkal többet legyél imádságban az Úrral. Beszélgess vele amenyit csak tudsz. Kérd, meg, hogy adjon látó szemeket, hogy felismerd a hibákat az életedben vádlás nélkül. Adjon halló füleket, hogy Őt halld meg amiket szól hozzád. Csak is egyedül Őt. Mondj le  magadról, hogy fel tudjon emelni. Te sokat akartál magadól változni, nem ment. Semmi más nem segít, csak az Ige és annak tanulmányozása. Böjtöt csak akkor javaslok, ha Isten is vezet abban különben nem kell. Isten nem mondta, hogy szüntelenül böjtöljetek, hanem csak azt, szüntelenül imádkozzatok. Isten szeret téged és elfogadja mindig amikor Hozzá fordulsz. Nem a cselekedeteid miatt, hanem azért mert szeret és az egyetlen feltétel Jézus. Ha Őt valóban befogadtad, akkor ne kételkedj ebben. Tudod bizonyosan, hogy Jézus a szívedben van, akkor a cselekedeteidet is átfogja formálni. Mi mindannyian rosszak tudunk lenni, mert emberek vagyunk, megbánjuk, megtérünk azzal, hogy elismerjük, de lehet holnap ismét elkövetjük, de folyamatosan változunk. Tehát ne keress tökéletest Jézuson kívül. Valami nagyon fontos! Ne nézz a múltadra folyton vissza, mert sebeket tépsz föl vele. Te már Jézus vérével tiszta vagy, akkor ki emlékeztet folyton a rosszra? Isten nem az biztos. A szellemed újjászületett, de a testedet neked kell kordába tartanod. Ameddig ez nem megy, sokat fogsz szenvedni. Az Úr mozsarában lenni nem mindig olyan jó, de hasznos.

Nem elérhető Meli77

• Testvérünk
  • *
« Válasz #97 Dátum: 2008 November 30, 17:22:33 »
Kedves Reménylánya!Régóta akartam írni neked csak mindig közbe jött valami!Most se hosszút készülök mert úgy érzem elég pár szó ahogy Mária tette szeretettel,sokkal többet lehet építeni!
Általánosságban beszélek majd !Na csak annyi,észrevettem a gyülekezetbe hogy akik okkultizmussal foglalkoztak megtérésük előtt elég mélyen, azok körül van valami zavarkeltés vagy efféle.Sokan nem tudják beazonosítani erről  megérzéseiket vagy fül mögül behallott kritikákat,és ezért támadnak vagy elutasítóak az ilyen múlttal rendelkezők felé .Az egész szerintem ott kezdődik hogy magának az okkultizmusnak a lényege, hogy nagyobbak vagy akkorák legalább legyünk mint az Isten,
ez átsüt egy jellemet,meglehetősen nyomatékosan.Mint tudjuk aki magát felmagasztalja azt Isten megalázza...Itt a lényeg, minél magasabb szintre jut el valaki az okkult tevékenységekben annál nagyobb reakciót vált ki az Istentől,ítélet irányában.Dicsőség Hála minden személyért akit ekkora csapdából, madarásznak tőrétől szabadított ki Isten.Nem várhatjuk el hogy egy ember összeroncsolódott személyiségétől hónapok alatt letisztuljon!Legalább annyi időt és energiát igényel a teljes személyiség újraépítése mint amennyit annak a rombolása !Napról napra hónapról hónapra megy.Nagyon sok szolgálat kedves bátorítás,Isten közvetlen műtőasztalán eltöltött átimádkozott idő kell hozzá,hogy egy teljesen új személy álljon előttünk!De megéri ezért küzdeni!
Soha ne az  emberek előtt akarjunk megfelelőnek látszani.
Szeretettel:Meli77

Hilda

• Vendég
« Válasz #98 Dátum: 2008 November 30, 18:35:18 »
Az a fontos, hogy higgyél a bűneid megbocsáttattak, de az is legalább annyira fontos,

hogy ezekután ne is érezd magad már bűnösnek.

Ne vádold, és ne engedd vádolni magad!

Nem elérhető Adnama

• Testvérünk
  • *
  • Egy testvér az Úrban
« Válasz #99 Dátum: 2008 November 30, 19:12:18 »
A gyogyulas akkor es ott megtortent amikor elfogadtad Jezust Uradnak es Megvaltodnak...  :2angel: A Satannak egyetlen adu-asza van mar ilyenkor, elhitetni a letezo osszes modon, hogy meg mindig nem vagyunk szabadok... Hazugsagokat ultetni a fejunkbe es a szivunkbe...  :2tickedoff: Ezert nem tudok ujat mondani, csak amit az elottem szolok, imadkozz es olvasd az iget, toltsd meg a fejed es a szived az igazsaggal es elj naponta az O szeretetkapcsolataban...  :2smitten:
Es akkor egyre inkabb fel fogod ismerni ezeket a hazugsagokat es el tudsz toluk fordulni...
Tiszta szivbol kivanja neked es imadkozik erted vki, aki szinten anno csapdaba kerult es kegyelem altal meggyogyult  :119:
"A woman's heart should be so lost in God that a man has to seek Him to find her..."

reménylánya

• Vendég
« Válasz #100 Dátum: 2008 November 30, 23:34:38 »
Köszönöm a válaszotokat! :2smitten:

Ez az egész azért merült fel, amit Mária írt. Írta, hogy volt egy srác aki már sok gyüliben megfordult, és úgymond nem tudtak rajta segíteni. Mária átlátott rajta, hogy rombolásnak tudatos szándékával jött, és elzavarta. Ha ez így van, helyesen tette.

Ugyanakkor én jártam így egy gyüliben. Jött egy pasi, akit nem ismertem, mivel friss megtérő voltam, de nem ismertem a gyülekezetet, tévedtem. Az az ember odajött hozzám, és faggatni kezdett a múltamról. Nem ismertem, és olyan határozott volt, azt hittem, egy gyülekezeti vezető, és engedelmesen válaszoltam. Ültünk a folyósón, és beszélgettünk. Ő észrevett bizonyos dolgot a kezemen (nem mágia, aki látott személyesen, tudja, miről van szó :05:), jeleket, hogy régen baj volt. Odarángatta azt a srácot, aki által megtértem, és követelte tőle, hogy azonnal részesítsenek szabadító szolgálatba... Én mondtam, hogy nincs baj, nem én kértem, és azóta nem csinálok olyasmit a kezemmel, (összevagdostam anno), és ha baj lenne, szólnék. A srác, aki által megtértem elment, de helyeselt.
Megvárta, hogy mindenki elmenjen a gyüliből, és amikor a terem már üres volt, a folyósón nekem szegezett egy mondatot: Én azért jöttem, hogy a gyülekezetnek ártsak, igaz? 
Szóval elhangzott az a mondat, amit Mária írt arról a srácról, akit elzavartak. Amikor az a férfi ezt elmondta, én köpni-nyelni nem bírtam, (bocsi... :pirul:), és csak azt tudtam mondogatni, hogy mégis hogy gondolja, én nem... És tényleg így érzem, és vallom: nem azért mentem abba a gyülekezetbe, ahonnan később kirúgtak, hogy ártsak nekik! Ha mégis bármiben ártottam, az nem volt szándékos, tudatos, mert azért tisztában vagyok azzal, hogy volt ilyen. Nem abba a gyülibe, hanem abban, ahová most járok. De azt ki tudom mondani: nem áll szándékomban sem Isten emberének, sem gyülekeztnek ártani! Ha ilyesmit mégis csinálok, azt nem élvezem, nem vagyok elégedett, hanem fáj a lelkemnek. (a felkiáltójelek, és a vastagítások nem azért vannak, mert haragszom rátok, hanem a nyomaték kedvéért. Nem érzem azt, hogy bármelyiktek bármivel megvádolt volna. Hatalmas adag kedvességet, szeretetet, és bíztatást kaptam tőletek, és köszönöm nektek!  :2smitten:)

Azért befejezem a férfi és az én történetemet, mert lehet, hogy lesznek benne "érdekes" részek. Akkor, amikor kitiltakoztam magam, olyan voltam, mint akit szédszedtek, és ráültek, és a földbe tapostak (nem tudom érzékeltetni másképp  :pirul:). Akkor levitt az utcára, és arról beszélt hány emberből űzött már démont. Rajtam is megpróbálta. Kényszerített, hogy nézzek a szemébe, de nem bírtam megtenni, rettegtem, és csak imákdoztam magamban, hogy Istenem, segíts, mit akar ez az ember?

Aztán feladta, és látszólag ennyi. De onnantól kezdve minden házcsoporton minden próféciája, tanítása hozzám, és mégegy másik kínlódó testvérhez szólt. Amikor beszélt, szabályosan rosszul voltam, alig bírtam a széken megülni. Szédültem, hányingerem volt. Akkor már tudtam, hogy nem gyülekezeti vezető, és hogy már a sokadik gyüliét tapossa, de azt gondoltam, csak keres, mint én.

Nagyon gyorsan fogadta el a vezetőség, és bíztak rá szolgálatot, amibe egyszer (nem vagyok büszke rá), beleszóltam. Elég határozottan. Belekötöttem egy kijelentésébe, amit egy srác felé való szolgálatának első mondata volt. Nem voltam akkor jó én sem. Érdekes dolog volt, mert visszatámadott. A mondat ez volt: "Minden katolikus bálványimádó". Tisztában vagyok bizonyos dolgokkal, de ismerek pár katolikust akik nem azok. Erre mondtam azt, hogy amíg nem ismer minden katolikus testvért a földön, addig ezt nem jelentheti így ki!

Hát nem volt jogom beleszólni, az tuti. De ami utána jött, azt gondolom, érdekes. Arra számítottam, hogy nekiáll kiűzni belőlem valamit, vagy elküld, hogy hagyjam békén, és ha nem megyek, szól, hogy távolítsanak el. Erre az történt, hogy elfordult a sráctól, és engem kezdett támdadni. Elmondott mindennek, katolikuspártolónak, bálványimádónak, és felszólított, hogy térjek meg belőle. Én meg csak lestem: sosem pártoltam a bálványimádást, és sosem voltam katolikus, meg sem kereszteltek...

Aztán bepanaszolt a pesti vezetőnek, aki jól megszidott, és vigyorogva közölte, hogy nem kell mindenen besértődni, ezzel csak magamnak ártok. Pár hét múlva kirúgtak közösségrombolásésrt, és még azt a szerencsétlen keresőt, akiről a srác tanításai szóltak. Engem megvádoltak azzal, hogy miattam az a fiú aki felé a fura emberke szolgálni akart, miattam elveszett.

Ennyi volt. Nem érintkezhettem a gyülekezti tagokkal. Később megtudtam, hogy ez fura férfi volt a harmadik, akit a gyülekezet kirúgott. Amikor nyilvánosan közölte, hogy ezt a gyülekezetet neki kell vezetnie, mert a vezető alkalmatlan rá... :hehe:

Nem tudom, hol van azóta, de nem is kívánom látni. Szóval az ő szájából hangzott el az a mondat, hogy én azért jöttem, hogy ártsak a gyülekezetnek.

(ja, csak annyit, hogy amivel megvádoltak, nem volt igaz, a fiú nem veszett el, hanem áthelyezte székhelyét a pesti gyülijükbe, ott járt házcsoportba, mert ott lakik, nálunk csak tanult  :05:)

Bocsánat a hosszú történetért.

reménylánya

• Vendég
« Válasz #101 Dátum: 2008 November 30, 23:40:42 »
És még annyi:amennyire jogosnak éreztem azt hogy kijavítsam annak az embernek a mondatát, annyira bánom most. Nem volt jogom hozzá...

maria

• Vendég
« Válasz #102 Dátum: 2008 December 01, 09:07:05 »
reménylánya! Engedélyt adtál arra, hogy nyilvánosan is betehetem a topicba mások épülésére, azért írom itt.

reménylánya: Mária átlátott rajta, hogy rombolásnak tudatos szándékával jött, és elzavarta.

Ezt sehol nem írtam, hogy én elzavartam, mert nem zavartam el. Keményen, de annál nagyobb szeretettel voltam felé. Igyekeztem elmondani neki sokszor 5-6 órán keresztül, sokszor hajnalig tartó telefonbeszélgetésekben, hogy Istennek nem kedves amit csinál. Elmagyaráztam neki, hogy egy démon veszi őt rá arra, hogy lányként élje az életét, pedig ő egy sármos fiú, akit valahol egy lány várja, akit elkészített neki az Úr feleségnek. Isten szeretné őt megajándékozni kis babákkal és neki be kell állnia a családfő szerepébe. Szabaduljon meg attól a démontól, aki hazudik neki. Ez a döntés csak rajta áll és Isten készségesen szabaddá teszi. stb stb. Ezek a beszélgetések csak mindig a fejéig jutott el. Nagyon boldogan hallgatta és éreztem többször, csak hajszál és szabad lesz, de sajna nem. Nagyon türelmesen tanítottam őt, és mint írtam sok sok órát nem sajnálva rá, beszélgettem neki. Ilyenkor úgy tünt hajlik rá, hogy visszatérjen férfinak, de a sátán erősebbnek bizonyult. Ez a férfi választott. Amikor úgy érezte elég közel került hozzám, attól kezdve már ő pásztor akart lenni. Elmondtam, ez nem így megy és ő ameddig nem szabad, semmi szolgálatra ne számítson, még az evangélium hirdetésében sem fogja az Úr használni csak amit tesz, testben teszi, nem lesz áldás rajta. Azt hitte, hogy amiért velem sokat beszélhetett, - nem ismerte föl miért is volt az,- attól kezdve azt hitte, hogy barátok vagyunk. Rákellett jöjjön, tévedett. Tévedett abban, hogy átveheti a vezetést fölöttem. -álltalában ez a cél- Isten velem gyorsan felismertette és tudtam mit kell tenni. Amikor felismerte 1,5 év múlva, -addig próbálkozott- hogy ez nem megy, akkor kiment külföldre, hogy ott dolgozik és új életet kezd. Új gyüli, új emberek és Isten elvégezheti benne amit hallott tőlem. Közöltem vele, ott is ugyan az a homoszexuális fiú fog maradni, mert az külföldön sem fog változni, a pupot viszi oda is, hiába menekül önmaga elől. Álljonle és térjen meg. Engem sokszor megtámadt és ostoba dolgai voltak, de az Úr tanított rajta keresztül türelemre. Ma már tudom, ha ilyennel találkozom mit tegyek. Felismerem ezt a szellemiséget. Higgyétek el, minden a javunkat szolgálja. Visszatért pár év múlva, de már okkult tudományokkal foglalkozóként. Ez a fiú elveszett. Tudom ott kint sem fogadták el a viselt dolgait és elküldték ott is több gyüliből. Mindig azt mondja, csak én nem küldtem el és ezt ő soha nem felejti el, milyen türelmes voltam hozzá. Azt feleltem neki, hogy ezzel se ment sokra, mert nem tért meg, legfeljebb én csak egy jó emlék leszek neki, de gondoljon majd erre akkor is amikor az ítélőszék előtt ki fogják mondani: Nem ismerlek téged, távozz tőlem!

reménylánya! Amikor az Úr valakit megszabadít, annak nem kell idő. Az, azonnal szabad le. Azt kérem tőled, nézz szembe önmagaddal. Tárd föl magad előtt miket csinálsz és mondasz. Merd a szíveddel is fölvállalni magad. Nem kárhoztatásképpen, az a sátán műve lenne. Kérd ebben Isten segítségét, de vigyázz, meg fogsz lepődni ha megmutatja. Mindenki azt hiszi magáról, ő kevésbé árt bárkinek is. Te csak addig vagy szabad, ameddig békességet látsz magad körül. Azt hiszed, nem rombolsz? Akkor gondolj arra, hogy én is szolgáló vagyok és eljöttél nem régen a gyülinkbe látogatóba egy alkalommal és ... Egyáltalán nem elég az, ha valakik csak eltűrnek és képmutatóan szeretnek, mert akkor csendben vagy. A szeretet arról szól, hogy segítsenek a felsimerésnél, mégha ez bizony kényes és nehéz feladat is bárki részéről, nem egy kényelmes szolgálat hidd el, de semmi képpen nem az elnyomást kell választani. Ezt egy elmebeteggel teszik, mert nem tudják a megoldást. Leszedálják és legalább csendben marad. Jól van, elnézzük neki és akkor nem árt nekünk. Nem, ez nem szeretet, ha elnézem neked amit csinálsz. A szeretet feltárja a veszélyes zónákat. A lehetőség pedig nálad van. Csak te dönthetsz. Lehetsz rám dühös, de hiszem, hogy egy idő után rájössz, valóban ez volt a szeretet és a segítség. Mi szerethetünk téged képmutatóan is, de én ebben nem veszek részt! Isten szeret és bizony dorgál, fedd, ostoroz is ha kell. A szeretet nem majom szeretet. Fel kell ismered ki is vagy valójában. Isten gyermeke, aki nem csak akkor tud kedves lenni, ha békesség veszi körül, ha viszont nem kedvessek veled, akkor azonnal karmolsz. Remélem nem vagyok dúrva, nem szánom annak, de te tártad föl részint magad. Ha nem szeretnélek, akkor igazat adnák neked, hogy csak maradj ilyen mert akkor csendben vagy. Remélem nem ezt várod tőlem, mert nem fogom azt tenni. Téged még most is hazugsággal etet a hazugság atyja. Ne higgy neki! Te még most is szenvedsz másoktól és önmagadtól, környezetedtől is. Te értékes vagy Isten számára és Ő a Fiát adta érted, hogy életed legyen! Nagy árat fizetett érted Jézus! Te döntesz a saját életed fölött. Ne legyél képmutató, hanem legyél önmagad. Szeress és szeretni fognak. Te értelmes lány vagy és tudod miről írok neked. Mi szeretünk téged, de szeretnéd -e, hogy ez őszinte legyen mindenkitől, aki ismer?

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
« Válasz #103 Dátum: 2008 December 01, 13:52:47 »
A katolikus témával kapcsolatos hozzászólásokat áthelyeztem egy másik topicba:
http://www.alfa-omega.hu/forum2/index.php/topic,6.msg24454.html#msg24454

Szeretettel,
Antee
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető ermaha

• Testvérünk
  • *
« Válasz #104 Dátum: 2008 December 02, 06:33:38 »
Reménylánya
Bár a szócsatáidhoz semmi közöm nincsen,aki Isten gyermeke,az pedig a hiábavaló torzsalkodást próbálja elkerülni,mert Isten Igéje alapján bűn!---Egyet pedig világosan tudok,ha valaki a jót, rosszal viszonozza,annak az átok soha nem távozik el a házától.---Jézus Krisztus egyet kért az Atyától amikor ott fenn függött és mielőtt kilehelte a lelkét!---Atyám bocsáss meg nékik, nem tudják mit cselekesznek!---én is ezt kérem a mi Istenünktől,és mennyei Atyánktól, Jézus Krisztus nevében--bocsásson meg neked,és segítsen felismerni és megbánni a bűneidet,mosson le Jézus Krisztus Vérével,hogy mindazoktól a bűnöktől amikkel vétkeztél ellene megtisztuljál,és tegyen szabaddá azoktól a szellemi erőktől, amik fogva akarnak tartani tégedet és adjon tiszta látó szemeket a teljes engedelmességre!--és töltsön be tégedet az engedelmesség szellemével az Ő dicsőségére,hogy önként és teljesen le tudd tenni a kereszt lábaihoz a saját akaratodat és hogy tegyen képessé arra, csak! Isten akaratát tudjad cselekedni Jézus Krisztus által az Ő szelleme segítségével..

És mint testvéred az Úrban egy jó tanács,amit eddig sehová nem írtál be,és egy emlékeztető.amit nem én,hanem Isten szava mondott,---Aki nem engedelmeskedik a szülőnek,az Istennek nem engedelmeskedik,aki megszólja a szülőt,az is---a szülő földi hatalmasság, alá voltál rendelve és alá vagy,- amíg velük élsz egy fedél alatt vagy velük.Az élet tele van korlátokkal,mindig és mindenütt engedelmeskedni kell,az ember választhat,vagy saját akarat-és-az -átkot -von maga után,vagy engedelmesség Istennek és szabaddá válik. ---tehát aki engedetlen, az mind átkot von maga után.De megéri,a végcél---ott fenn van! :ima02:

És még egy dolog,aki a fórumról távozni akar,annak még csak nem is kell töröltetni magát,minek,ha valahova nem megyek föl,nem vagyok jelen,sőt--a fórumot nem regisztrált tagok is látogatják,hajjaj,de még mennyien!
Csak éppen nem tudnak igy hozzászólni,---csak vélemény alkotni,jót vagy rosszat.

Nem kell beharangozni--""figyeljetek ide,most bosszút álok rajtuk ,töröltetem magamat,megsértettek,igazat mondtak,szeretnek,imádkoznak értem,én ebből nem kérek,mit képzelnek ezek magukról,hogy mernek ilyet tenni,egyáltalán hogy mernek velem törődni,milyen jogon akarnak segíteni,hát felháborító---és így tovább,
attól,hogy te visszautasítod azt,hogy szeretnek és segíteni akarnak,oktatnak,még Isten Igenis szeret tégedet,sőt igy és ilyennek amilyen vagy,és várja,mikor unod meg az ellenkedést ellene és mikor fogadod el az Ő ajándékát Krisztus megváltását,és mikor térsz meg valójában belőle,sőt az angyalok is ezt várják,mert ilyenkor nagy boldogság és öröm van a mennyekben.Ettől akarod megfosztani Istent és a mennyeieket,""--vagyis az akinek engedelmeskedni akarsz,aki nem tűri el Isten szavát.
Isten Igéje és ajtaja nincsen senki előtt lakattal bezárva,de neked kell kinyitni az ajtót,Jézus ott kopogtat és arra kér,nyissad meg a szíved ajtaját,hogy be tudjon menni,csak arra vár hivjad be,és fogadd be,Ő tégedet igy szeret és fogad el ahogyan vagy,így kellesz neki,egyet kér csak,tedd le a saját akaratodat és mondjad neki --Itt vagyok és kérlek tegyél olyanná engemet,amilyennek látni akarsz,átadom neked a múltamat és a jelenemet és a jövőmet,rendelkezzél velem.SOHA ne felejtsed el,érted is meghalt,érted is szenvedett,és most is szenved az emberek hitetlensége miatt,ott fenn sír és esedezik éretted Istennél,közben jár.Szörnyű dolognak tartom,hogy amennyit Ő szenvedett éretted azt te semmibe veszed!Minden bántás amit te a keresztényeknek adsz,az neki fáj,Isten szolgáit, elhívottait,embereit bántod,de meddig? addig amíg létre nem hozod a Szent-szellem káromlását,és akkor már nincsen visszaút.
Bár nem tudom kivagy de szeretlek Isten szeretetével,és teljes szívemből kérem Istent ami Atyánkat ne hagyjon elveszni tégedet,mert akkor hiába való lenne Krisztus Keresztáldozata és Ő ezt nem engedheti meg!-
--Bízom benne,hogy megteszi,mert megígérte,és Ő a Szavát soha nem másítsa meg! :kereszt01:
Mert nem a félelemnek szellemét adta nekünk
az Isten,hanem az erőnek és szeretetnek és józanságnak szellemét/Tim:1,7/