Ismerem én is a szerzőjét az írásai alapján, -igaz személyesen nem, de nagyon meg van tévesztve. Isten igazítsa ki, mert sok romboló munkát végez Krisztus Testében. Hihetetlen felelősséggel jár, ha ellene megy valaki Isten munkájának. Mint írtam, a baj ott van, hogy nem is tudják mit cselekszenek, csak szolgálják a sátánt Isten mögé bújva és az Ő nevét használják föl. Hát bizony az Úr Jézus nem véletlenül mondja, hogy sokan mondják majd nekem: Uram, Uram a Te nevedben cselekedtünk.
Magda! A karizmatikus varázsláshoz talán anyi: A Szent Szellem munkáját káromolni halálos bűn! Ki kell előtte bogózni mi is a Szent Szellem munkája.
- Jézust jelenti ki. Aki nem hisz az Úr Jézusban, az káromolja a Szent Szellemet. Mivel is? Azzal, hogy meghazudtolja a kijelentését, hogy Jézus Isten Fia.
- A Szellemi ajándékok mocskolása a Szent Szellem káromlása
Mik ezek az ajándékok, amire karizmatikus varázslásról beszélnek?
Kor. 12,3-11
Azért tudtotokra adom néktek, hogy senki, aki Istennek Szelleme által szól, nem mondja Jézust átkozottnak; és senki sem mondhatja Úrnak Jézust, hanem csak a Szent Szellem által. A kegyelmi ajándékokban pedig különbség van, de ugyanaz a Szellem. A szolgálatokban is különbség van, de ugyanaz az Úr. És különbség van a cselekedetekben is, de ugyanaz az Isten, aki cselekszi mindezt mindenkiben. Mindenkinek azonban haszonra adatik a Szellemnek kijelentése. Némelyiknek ugyanis bölcseségnek beszéde adatik a Szellem által; másiknak pedig tudománynak beszéde ugyanazon Szellem szerint; Egynek hit ugyanazon Szellem által; másnak pedig gyógyítás ajándékai azon egy Szellem által; Némelyiknek csodatévő erőknek munkái; némelyiknek meg prófétálás; némelyiknek pedig lelkeknek megítélése; másiknak nyelvek nemei; másnak pedig nyelvek magyarázása; De mindezeket egy és ugyanaz a Szellem cselekszi, osztogatván mindenkinek külön, amint akarja.
Ezt a Szent Szellemjelenti ki és aki ez ellen megy, káromolja Isten Szellemét, Isten munkáját.
Nos, ahol ezek működnek, ott az ellenzék varázslásról beszél. Azt is állítják, hogy ezek a sátánnal, más szellemmel szolgálnak. Ez Szellem káromlás! Ő osztogatja ezeket az ajándékokat.