Szerző Téma: Okkultizmus (agykontroll, bioenergia...stb.)  (Megtekintve 87216 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető tothg

• Testvérünk
  • *
Re: Okkultizmus (agykontroll, bioenergia...stb.)
« Válasz #330 Dátum: 2009 Augusztus 03, 16:58:28 »
Én a shotokan-karate-t azért hagytam abba, mert a definíciója: "Egyetlen találattal való halálos csapás" volt. Innentől kezdve nem volt számomra kérdés.
"Ha nem elégít meg ez a világ, akkor valószínű, hogy nem e világ számára lettél teremtve."
(C. S. Lewis)

maria

• Vendég
« Válasz #331 Dátum: 2009 Augusztus 03, 17:26:48 »
Én a jógát azért hagytam abba, mert a végén egy franc tudja milyen imát kellett elmormolni az istenüknek. Erre nem voltam hajlandó. Meditáció és az nem Istentől van. Lazulj el, tedd ezt és tedd azt....

Nem elérhető Zöldike

• Testvérünk
  • *
    • Búzamag
« Válasz #332 Dátum: 2009 Augusztus 03, 17:43:23 »
Nagyon érdekes dolgokról írtok! Bizonyságotok hiteles, mert ti magatok is benne voltatok ezekben bizonyos mértékig, azért belülről tapasztaltátok mindezeket!

Sajnos, a Sátán minden apró igényre gondol. Bárhonnan tud indítani, de a végállomás mindig az okkultizmus rabszolgasága.

Egyik munkatáram angyalokkal foglalkozó összejövetelre ment. Figyelmeztettem, hogy ezek az angyalok nem Isten angyalai, hanem a bukott angyalok, azaz a démonok! Azért mégis elment, de csak egyszer. Visszariadt attól, hogy a következő lépés a jóslás volt...

Talán keresztényeknek ezek nem veszélyforrások, de embertársainkat is tájékoztatni kell, hogy ezek az izgalmasnak ígérkező utak hova vezetnek!
Honlapom: Búzamag - www.oromhirek.hu/buzamag

maria

• Vendég
« Válasz #333 Dátum: 2009 Augusztus 03, 20:59:12 »
Én a shotokan-karate-t azért hagytam abba, mert a definíciója: "Egyetlen találattal való halálos csapás" volt. Innentől kezdve nem volt számomra kérdés.

:hehe: valahogy így?

Nem elérhető Aata

• Testvérünk
  • *
    • Fontos üzenetek és feljegyzések
« Válasz #334 Dátum: 2009 Augusztus 03, 22:56:25 »
Amúgy mon má e nekem, hogy melyik harcművészet nélkülőzi az :2knuppel:
erőszakot?!
:2smitten:

Na még kötözködök kicsit!  :167: Ugyanis van olyan harcművészet, amely nélkülözi az erőszakot. A neve: Tai Chi.  :020:

Amúgy meg okés, megértettem, igazatok van.
I Korintus 13,12-13: Mert most tükör által homályosan látunk, akkor pedig színről színre; most töredékes az ismeretem, akkor pedig úgy fogok ismerni, ahogyan engem is megismert az Isten. Most azért megmaradt a hit, a remény, a szeretet, e három; ezek közül pedig a legnagyobb a szeretet.

Nem elérhető Csaba

• Testvérünk
  • *
« Válasz #335 Dátum: 2009 Augusztus 03, 23:37:34 »
erőszakot?!

Na még kötözködök kicsit!  :167: Ugyanis van olyan harcművészet, amely nélkülözi az erőszakot. A neve: Tai Chi.  :020:

Aata semmi gond a 'kötekedéssel'
:2knuppel:
ezáltal is épűlhetünk!
:hehe:
Mindjárt kérdeznék is, amikor a tai chit csupán 'formagyakorlatként', egészség megóvásí, közérzet javító céllal végzed, szóval, akkor milyen mozgássorozatot gyakorolsz?!
'Segítsd át a nagymamát a zebrán' Találkoztál hasonló 'fantázia nevet' viselő mozdulatsorral?!
Magyarra fordítva valami egészen más fajta kinai 'szeretetről' szól a műsor!
Tudom, hogy már megértetted, :igen: csak hát a kötekedés kedvéért!
:hehe:
Ui. Gratula a vetélkedőn szerzett helyezéshez!
'A szeretet nem keresi a maga hasznát...' 1Kor13

Nem elérhető tothg

• Testvérünk
  • *
« Válasz #336 Dátum: 2009 Augusztus 04, 07:02:21 »

:hehe: valahogy így?

:igen:
Szinte szó szerint. Hosszú hajam volt, amit copfba raktam és én is igy tettem fel a kendőt, bár mi nem akartunk cserepeket, meg fákat tördelni.
"Ha nem elégít meg ez a világ, akkor valószínű, hogy nem e világ számára lettél teremtve."
(C. S. Lewis)

Nem elérhető tothg

• Testvérünk
  • *
« Válasz #337 Dátum: 2009 Augusztus 04, 07:07:42 »
erőszakot?!

Az általam felhozott tesó is igy kezdte, csak "thai-chi-zott" aztán most "többre" vágyik (Istent félrerakva). Ezekkel az a baj, hogy már a forrása rossz. A Vádlóval szemben nem győzhetsz az ő területén. Ez olyan, mintha vádlással akarnád a Vádlót elnémítani, vagy megfutamítani.
(C. S. Lewis)

szilagyifest

• Vendég
« Válasz #338 Dátum: 2009 Szeptember 02, 14:30:07 »
A hozzászólás szilagyifest kérésére törölve!

Nem elérhető Jules

• Testvérünk
  • *
« Válasz #339 Dátum: 2009 Szeptember 02, 14:40:40 »
Szia!

Ne haragudj, nem a te szavadban kételkedem, de kiváncsi lennék, hogy hol, és hogyan mondta neked az Úr, hogy nem tud segíteni.  :06:

Ez valahogy nem vallana Őrá...  :061:

Szeretettel

Jules
"Jól látszik a szívünk állapota abból, ahogy egy olyan valakivel bánunk, aki viszonzásul semmit nem tud tenni értünk."

ircsi

• Vendég
« Válasz #340 Dátum: 2009 Szeptember 02, 15:07:53 »
Szia!

Magam is azon vagyok,.hogy ezt biztosan nem az Úr mondta neked.Jézus azért jöt,hogy szabadságot adjon a fogjoknak.
A kereszten győzedelmet vett a gonosz felett.Ő a mi szabadítónk és csak egyedül Ő adhat szabadulást.
Kifizette érted azz árat és azt akarja,hogy vele szabadságban élj.
Aki ennek ellenkezőjét állítja az a szellemmiség amit beengedtél magadba.Rád telepedett és nem akar elengedni.
Magam is megjártam már a hadak utját ezen a téren és dícsőség az Urnak megszabadított.
Imában és bőjtben bátran vidd az Úr élé, hidd el nyitott szívvel,hogy Jézus az egyetlen szabadító,és  megfogod látni az Ő szabadítását.
Ha már jársz gyülibe kérjél  feltétlen imatámogatást .

Testvéri szereettel Ircsi    :044:

szilagyifest

• Vendég
« Válasz #341 Dátum: 2009 Szeptember 02, 15:16:15 »

Nem elérhető Kamilla

• Testvérünk
  • *
« Válasz #342 Dátum: 2009 Szeptember 02, 15:32:06 »
  Szia Szilágyifest!

Szeretném megkérdezni, hogy meg vagy-e térve?   :169:
  Mivel próbálkoztál már a tanácskérésen kívül?
   pl. Olvasod-e rendszeresen a Bibliát, imádkozol-e, imatámogatás kérés,
       szabadulásért kértél-e imát stb.?

Mennyi ideje próbálkozol, hogy ilyen következtetésre jutottál?

szeretettel: Kamilla   :119:

Nem elérhető Jules

• Testvérünk
  • *
« Válasz #343 Dátum: 2009 Szeptember 02, 15:42:44 »
Lehet, hogy furcsán hangzik, de ha skizofréniában szenvednél (ami egyébként nem azt jelenti, hogy valaki "bolond", hanem egy idegrendszeri betegség, ami jól kezelhető), könnyebb dolgod lenne, mert egy jó pszichiáter fel tudná írni a megfelelő gyógyszert, ami folyamatosan szedve egy életre tünetmentessé tehetne. Ezt onnan tudom, hogy az egyik barátom skizofréniában szenved (miután beállították a gyógyszereit, tudtommal vagy tíz éve semmi baja), a feleségem meg pszichológus.

Démoni eredetű dolognál kicsit hosszabb a dolog, ahogy Ircsi is írta, fontos lenne egy jó gyülekezeti háttér, ahol folyamatos imatámogatást, és személyes lelkigondozást kaphatsz.

Ha nincs ilyen körülötted, ajánlanám az Ellel Ministriest. Ők egy keresztyén alapítvány, ahol lelkigondozással, és szabadítószolgálattal foglalkoznak. Nagyon jó, tapasztalt szolgálóik vannak. Ha érdekel, címet, kontaktot priviben szivesen küldök.
"Jól látszik a szívünk állapota abból, ahogy egy olyan valakivel bánunk, aki viszonzásul semmit nem tud tenni értünk."

szilagyifest

• Vendég
« Válasz #344 Dátum: 2009 Szeptember 02, 15:50:28 »