Szerző Téma: Bizonyságok, átélések.  (Megtekintve 213263 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Antee

 • Admin
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 22847
  • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Bizonyságok, átélések.
« Dátum: 2007 Január 02, 00:48:49 »
 
Itt bizonyságokról olvashattok,és átéléseket Istennel!

És várjuk a saját bizonyságotokat is

 
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető Antee

 • Admin
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 22847
  • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #1 Dátum: 2007 Január 02, 00:55:19 »
Isten gyönyörködik bennem

"Történt pedig azokban a napokban, hogy eljött Jézus a galileai Názeretből, és megkeresztelte őt János a Jordánban. És amikor jött ki a vízből, látta, hogy megnyílik a menny, és leszáll rá a Lélek mint egy galamb; a mennyből pedig hang hallatszott:
"Te vagy az én szeretett Fiam, benned gyönyörködöm.""
(Mk 1,9-11)Greg Opean, a Bp-i Golgota gyülekezet lelkipásztorának bizonyságtétele, amely az 1999.06.20-i tanításában hangzott el a Mk 1: 1-13 alapján.


A Fiú ott áll a vízben, a Lélek rászáll, és az Atya szól a Mennyből: "Ez az én szeretett Fiam, benned gyönyörködöm."
Amikor elkezdődött itt a gyülekezet, akkor volt egy fiú, aki egy olyan szektából jött ki, ami a cselekedetekre alapult. Nem akarom elmondani a nevét, de most egy nagyon drága testvérünk az Úrban, a Krisztusban. Most nincs itt. Több hónapon keresztül soha nem láttam ezt a fiút mosolyogni, nevetni. Nem is tudtam, hogy van-e foga J. Minden bibliaórán ott volt, és teljesen odaszánt volt. Egy napon arra bíztatott az Úr, hogy egy kérdéssorozatot tegyek fel neki. Most "Zolinak" nevezzük, nem Zolinak hívják, de legyen ez a neve most.
Azt kérdeztem tőle, hogy:
- (G) Zoli, hiszed-e azt, hogy Jézus Krisztus meghalt a bűneidért?
- (Z) Igen
- (G) Akkor hol vagy?
Akkor rám nézett, és azt gondolta, hát jól vagy, itt állok a teremben.
- (G) Most figyelj ide, és kövess engem! Hol vagy, hol van bármelyik hívőnek az élete?
Felállt, és gondolkodott, utána helyesen ezt válaszolta:
- (Z) Az életünk Krisztusban van. Nem?
A kérdést helyesen megválaszolta, de még nem fejeztük be itt.
- (G) Zoli! Akkor Isten hogy lát téged, hogyan néz rád?
- (Z) Ezt hogy érted?
- (G) Ha az életed krisztusban van, akkor mit lát Isten, amikor rád néz?
Először láttam azt, hogy elkezd egy kicsit mosolyogni. Csak egy picikét.J
- (Z) Hát akkor Jézust látja. Nem?
Akkor odafordultam hozzá, és elolvastattam vele ezt a verset, amit most olvastunk: "Ez az én szeretett Fiam, benned gyönyörködöm." Felovastattam vele hangosan ezt az igét. Ez egy kő kemény kegyelemterápia volt.J Akkor láttam szinte, ahogy forognak a kerekek az agyában, és megkérdeztem tőle:
- (G) Akkor hogy érez Isten irántad?
Akár hiszed, akár nem, ez a fiú elkezdett nevetni.J Csak leesett az álla. Akkor kérdezve mondta ezt:
- (Z) Gyönyörködik bennem?
- (G) Igen! Ez az! Mondjad, mondd ki!
- (Z) Gyönyörködik bennem.
Most már fülig ért a szája. És halkan elkezdte mondogatni, hogy:
- (Z) Gyönyörködik bennem.
Pár hónapon keresztül láttam ezt a fiút. Megnősült, és gyermekei lettek. Az egyik jellemzője ennek a fiúnak, hogy öröm van az életében. Ez a fiú állandóan mosolyog. Akárhányszor csak látom, mindig felteszem neki ugyan ezt a kérdést. Most rögtön meg tudja adni a helyes válaszokat.J Alig várja, hogy odaérjünk, hogy azt mondhassa: Isten gyönyörködik bennem! Az életem Krisztusban van, és Isten Jézust látja, amikor rám néz. Isten gyönyörködik bennem, mert én Benne vagyok.
Tudod, ha te itt vagy, Jézus Krisztusban hívőként, akkor te is mondhatod, hogy "Gyönyörködik bennem!". Mondd halkan magadnak: "Isten gyönyörködik bennem". Ott ültem a számítógépemnél, amikor készültem erre a bibliaórára, és átgondoltam ezt. Ott ültem, és mosolyogtam, hogy Isten gyönyörködik bennem. Isten gyönyörködik bennem. Én Krisztusban vagyok. Isten gyönyörködik bennem! "Ez az én szeretett Fiam, benned gyönyörködöm."
 
Forrás a Kegyelem Honlapból történt bemásolásra!

Több bizonyságot is találhattok ezen a lapon!
Itt elérhetitek a lapot: Kegyelem honlap!

"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető Antee

 • Admin
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 22847
  • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #2 Dátum: 2007 Február 07, 00:04:17 »
Sziasztok!

Egy igaz történetet szeretnék megosztani veletek,ami a Budapesti Golgota gyülekezetben
mondott el Greg lelkipásztor,a Galatai levél 5,1-12 tanulmányozásában.

A Mexiko city a világ legnagyobb városa.
Emberek milliói élnek benne,
Élt benne egy férfi,aki kereste a Páko nevű fiát.
Már régen nem látta a fiát.
Az apa elment egy ujsághoz,és egy egész oldalas hírdetést hírdetett meg.
A hírdetésben ez állt:
-Kedves Páko!
 Mindent megbocsátottam neked.
 Csak látni szeretnélek fiam!
 Találkoz velem a városi parkban Szombaton 12 órakkor


És amikor az apja odament abban az időpontban azt gondolta,hogy a fia
biztosan látta a hirdetést.
És több tucat fiatal volt ott,akiket Páko-nak hívtak.
A Páko név olyan gyakori név Mexiko-ban,mint a Tibor Magyarországon.

Mindannyian a megbocsátást keressük!A megbocsátó szeretetet...
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

maria

 • Vendég
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #3 Dátum: 2007 Február 08, 18:50:58 »
"Ha Istenhez imádkoztál, s Ő válaszolt valamilyen kérésedre"

Pár évvel ezelőtt imádsággal fordultam az Úr Jézus nevében az Atyánkhoz. Arra kértem, hogy segítsen kijutni egy Németországban lévő konferenciára. Az utiköltség fejenként 20 ezer Ft, a szállás 100 márka, a tanítási díj 50 márka és a biztosítás 1.000 Ft. Valamit Bp-ről indult a busz, ahová autóval tudtunk eljutni a lakóhelyünktől. A benzin költség oda vissza akkor 3.000 Ft volt. Pénzünk nem engedte meg a láthatók szerint, hogy kimenjünk a párommal, de én bízva Istenünk Igéjében, hittel a szívemben, vártam. Két hónap múlva, felhívott az egyik szervező, hogy be kell fizetni a 40 ezret a buszra. Azt feleltem, rendben és elköszöntem. A pénz még sehol. Azt mondtam: "Uram! Te nem hagysz cserben!" Hálaadással mentem Isten elé. Néhány perc múlva megszólalt a telefon. A hölgy, aki az előbb hívott, közölte: "Ne hozzátok a pénzt, mert már befizették helyettetek" Akkor még vissza volt 300 márka a szállásra és a tanítás díja. Én továbbra is kitartottam a hitemben. Pár nap múlva ismét felhítak, hogy elengedik a tandíjat. Már csak a 200 márka akkor 20.000 Ft nak volt megfelelő és az hiányzott. Egy alkalommal egyik testvérünk, aki természetesen semmit nem tudott az egészről, a kezembe nyomott egy borítékot. Kibontottam, és 100 márka volt benne. Valaki pedig a Bibliámba csúsztatott 100 márkát. Hihetetlen. Eljött az indulás napja. Felmentünk egy testvérünkkel aki szintén velünk utazott, hozzájárult 1.000 Ft -al a benzinköltséghez, mondván háromrészre osztja. Ez fedezte a buszon a biztosítást. Ahogy elindultunk, odajött hozzám az egyik pásztor és azt mondta, Isten a szívére helyezte, hogy átadja nekem ezt a borítékot. Mondtam a férjemnek, tudom mennyi van benne amikor a pásztor elment. 3.000 Ft a benzinköltség az autóba. Pont annyi volt benne.

maria

 • Vendég
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #4 Dátum: 2007 Február 08, 18:53:50 »
2005. április 16. 700-as Klub

A tengerpart közelében kajakozott egy férfi. Hirtelen nagy vihar kerekedett, s kétemeletnyi hullámok dobálták. A vizet alig győzte kimerni a kajakból, miközben imádkozott. A vihar elcsendesedés után evezni kezdett a part felé, közben a vízben cápák hemzsegtek. De csakhamar kifáradt és elaludt, az erős napsütéstől pedig leégett.

Eszébe jutott a lemerülőben levő mobiltelefonja, de nem nagy bizodalommal vette a kezébe, hisz mintegy 100 km-re sodródott el a parttól, ahol a térerő minimális volt. Mégis próbálkozott, és sikerült felhívni egy segélyállomást (parti őrség?). A segélyhívást vevő személy bátorította a férfit, miközben ő maga is imádkozott. A repülőgép tízszer is elrepült a vízen hányódó kajak felett, de nem vette észre. A pilóta is imádkozott azért, hogy az Úr vezesse a bajbajutott felé. A partról is felhívták egy ízben a kajakost a mobilján. Végül megtalálták és kimentették a férfit.

Miután felépült ez a szerencsés ember, a telefonhívásokat szerette volna bizonyítani a mobilszolgáltatón keresztül. Megdöbbenésére azt a választ kapta, hogy ilyen hívásokat nem rögzítettek, holott hárman állították a beszélgetések megtörténtét. Ez egyértelműen Isten természetfeletti munkája volt.

Nem elérhető h.isro

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 887
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #5 Dátum: 2007 Február 09, 15:45:17 »
Bár ez nem velem történt meg,de mivel Isten munkája,ezért gondoltam megírom.A barátnőm testvére kint van Ausztráliában cserediákként,ahol az egész suliban ő az egyetlen keresztény.Na nem is ez a lényeg.Dóri elfelejtette,hogy Ausztráliában jobb oldalon van a kormány a kocsikban és ő a másik oldalon állt.Ahhoz,hogy átjusson a másik oldalra kétféle képpen tudja megkerülni az autót,hátulról egy hosszabb úton,előről egy rövidebb úton.Mindig előlről szokta megkerülni az autót,de most valamilyen oknál fogva a másik irányba ment és 100%-ig biztos vagyok benne,hogy Isten irányította arra,mert,ha a rövidebb utat választja,egyenesen bele sétált volna egy kígyóba,ami a világ egyik legmérgesebb kígyója és pillanatok alatt végez az emberrel.szóval ez egy Isteni csoda illetve bizonyság,hogy Isten nem csak,hogy létezik,de gondoskodik is arról,hogy gyermekeit ne érje bántódás!Az Úrnak adok ezért hálát! :taps:
With God All Things Are Possible= Istennel minden lehetséges!
Ki vagyok szolgáltatva Istennek. Teljesen fegyvertelen és védtelen vagyok, ezért kell, hogy a Szentlélek befedezzen.

maria

 • Vendég
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #6 Dátum: 2007 Február 09, 22:43:22 »
Egyik tesvérünk családi háza pár éve a lángok  martaléka lett. Semmi nem maradt meg. Porig égett minden. Beszélgettem velük és nyugtatgattam őket, hogy semmit ne sajnáljanak, mert mindent pótolni tud az Úr. Dicsőséges házat kapnak új bútorokkal, új ruhákkal ..stb. De valamit azért mégis sajnálok. A fényképeket, hiszen a gyermeke már felőtt és a kiskori emlékek, az anyukája már nem él, vagy akár az ő fiatalkori képei. A férje azt mondta, ő meg az 5 vadonatúj zokniját sajnálja mert még nem volt a lábán. Elnevettük magunkat. Közben, átjártuk a kormos házat, ahol kiláttunk a tetőn. Néhány perc múlva megszólalt az udvaron a testvérnőnk menye. "Gyorsan gyertek ide!" Amikor  kimentünk, a bejárati ajtó mögött megláttunk egy fiókot, ami a szekrénysorhoz tartozott. Benne voltak a fényképek és rajta az 5 pár zokni. Fogalmunk nem volt róla, hogyan került oda.

tiba

 • Vendég
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #7 Dátum: 2007 Március 10, 10:16:34 »
sziasztok! több kluba is beléptem oda is megirom ezt a kis bizonyságot. most csak nagyvonalakban.:már kiskoromban is nagyon rossz gyerek voltam már 12éves koromban cigiztem és italoztam igaz csak néha a haverokkal.olyan lakótelepi gyerek voltam mint a környékünkön mindenki más.voltam punk,skin head,diszkos,drogos,züllött ,mint a környékünkön mindenki más,ami a divat volt azt a stilust vettem fel éppen.   olyan gyerekekre néztem fel akik a leg vadabbak voltak a környéken mint pld.az egyik punk gyerek a Csabi.tel múlt az idő és én egyre lejebb kerültem.aztán 17 évesen egy barátommal együtt megtértünk,de lehet ez is csak egy fellángolás volt a részemről.katolikus voltam,elmentem meggyontam,és valami nagyon fúrcsa dolgot éreztem ,amit addig még soha.azt hiszem akkor befogadtam Jézust a szivembe.nagyon sok rossz dolog történt még utána velem az életben de azóta a JóIsten nagyon vigyázott rám.amikor megtértünk a cimbivel,rá pár hónap múlva megnéztük a napfivér holdnővér cimű filmet és fogtuk magunkat és elmentünk szerzetesnek.kapucinusnak(ferences rend egyik ága)úgy szerettem volna élni mint a régi keresztények,vagy mint szent ferenc.nem akartam olyan "vasárnapi"lenni.na ez a 20.században persze nem igy működik,ők is haladnak a korral.énmeg úgy gondoltam,hogyha ittsem lehet megélni az evangélium szerinti életet akkor sehol.nem is igaz az egész,csak egy mese.mindenki csak szinészkedik. aztán jött a katonaság,3 hónapig tartottam magam aztán elkezdtem inn rendesen ,úgy katonásan.onnan már nem mentem vissza barátnak,hanem megpróbáltam a légiót.nemsokáig birtam,megszöktem.onnan aztán csak lefelé vezetett az utam.10év drogozás (persze csak könnyü)amire nem lehet rászokni,na ja....nagyon csúnya dolgokat csináltam,de mindig ott volt a szivemben az a érzés amit akkor éreztem amikor gyonás után a templomban éreztem.ez a valami,vagy valaki,olyan érezhetően ott volt velem mindig,hogy azt nehéz leirni.vigyázott rám,figyelt,néha halkan szolt.én mindig tudtam hogy van odafenn valaki,de akkor már bűntudatom is volt amiért olyan rossz kereszténynek bizonyultam. úgy voltam vele hogy inkább nem érdekel a dolog.de amikor be voltam "nyomatva"sokszor imádkoztam hozzá,hogy szabaditson meg attol a romlott élettöl.de nam igazán hittem hogy megis tudja tenni.már szinte a végét jártam mikor,egy imádság után,megismertem ,teljesen véletlenül a feleségemet.kezdett az életem megváltozni minden ment magátol,pedig a núllárol keztük.(nekem volt 1000000ft,)igaz minuszban.lett jogsi,kocsi,lakás, telek motoros ladik,minden.de valami még kellett.....aha tudom Isten...de most okos leszek a budhistáknál keresem,az a tuti.meg is kaptam,a legdurvább fajtáját.mindenféle tibeti démonnak a képe előtt kellett meditálni meg a mantrát ismételgetni éjjel-nappal....de valaki azt akarta hogy ne mantrázzak mert 4hét budhizmus után elkellett költözni a környékről,egy másik városba,ide dunaújvárosba.nagyon levoltam sújtva,már kezdtem belejönni.annyira,hogy még egy évig csak úgy magamba mantrázgattam meg teleraktam a lakást mindenféle krampusz képével.de mivel nem volt semmi kapcsolatom a budhistákkal,kezdtem unni a dolgot.ugy votam vele,hogy megkell találnom az Istent itt helyben,mert nélküle nem oké az élet....láttam egy plakátot: ..jézus..tudás...titok..isten,meg ilyesmi,...ez kell nekem,irány a rózsakeresztes előadás.még soha nem történt velem soha megmagyarázhatatlan dolog de ott az előadáson igen.nincs semmi baja a fülemnek de ott egy szót sem értettem abbol amiről az előadó beszélt,pedig előtte ültem 2méterrel.kezdtem rosszul érezni magam,mi van velem flas back?az előadás végén még bónusznak a kezembe nyomtak egy olyan újságot amin egy pentagram volt.  ....na csodálatos sátánista lettem.teljesen össze törtem,ide  jutottam,mi lett belőlem?a szerzetesből.ugy éreztem magam mint Judás érezhette.hazamentem és 10év után úgy igazábol szivböl elkezdtem imádkozni.a válaszra egy napot kellett várnom.egy 5.éves kisokos újság került a kezembe a munkahejemen.kinyitom és ott egy keresztény gyüli tel.. ..száma. EZ JEL!!!!..de engem nincs az az Isten aki berángasson egy ilyen hejre..nyugdijasklubb,agymosottak,stb..de vasárnapig mintha kikapcsoltak volna,úgy mentem be mintha mindig oda jártam volna.akkor ott átadtam az életemet Jézusnak.nem ment simán minden,meg nem is megy,mert az ördög azért keményen dolgozik,de a kegyelem az nagyobb annál..az elején irtam hogy egy punk volt a példaképem  a legrosszabb gyerek a városban,nos ez a gyerek egy utcában lakik velem,és a gyülekezetben ő vezeti a dicsőitést.ő punk volt,én sjkin head,most együtt imádkozunk izraelért.már egy csodálatos szolgálatot is kaptam az Úrtol,de erről majd késöbb.a feleségem még nem keresztény,de az Úrnál semmi sem lehetetlen.most a biblia szól gyülekezetbe járok,és úgy érzem végre hazataláltam a sok kaland után....hát nagyábol ennyi lenne a történet...  szeretnék megismerkedni levelezni,dumcsizni más keresztényekkel is.légyszi irjatok már!a klubban a chat az nem működik? Isten áldjon mindenkit!!!!   

maria

 • Vendég
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #8 Dátum: 2007 Április 16, 10:48:25 »
Húsz éven át imádkozott értem
/Forrás: ANTENNA/

Kedves testvéreim az Úrban! Hálás vagyok Istennek, hogy a MERA rádión keresztül eljut hozzám is a jó hír, Isten Igéje, amit minden este nagy örömmel hallgatok. Éhes szívvel hallgatom, mivel súlyos bűnös életből szabadított ki Isten, és megbocsátott.
Református családban születtem 1932-ben. Nagyon szerettem a szüleimet, sajnos azonban édesapám presbiter  és harangozó létére depresszióban szenvedett, így amikor ivott, menekülnie kellett előle édesanyámnak és a hat gyereknek. Nem számított, hogy éjjel van vagy nappal, esőben vagy fagyban. Többször a szénapadláson vagy a szomszédnál aludtunk. Minden mérgét rajtunk töltötte ki, sokszor verte édesanyánkat, mi meg sírtunk a félelemtől.
Egyszer, 10 éves koromban a szénapadláson a hidegben ezt gondoltam: ha van Isten, miért tűri, hogy apánk káromkodik, és üldöz bennünket. Akkor éhesen és fázva feltettem magamban, ha nagy leszek, és lesz családom, én soha nem fogom őket bántani. El is érkezett az idő, de bizony csak 2 hétig tudtam állni gyerekkori fogadalmamat. Házasságom előtt 4 évvel lettem tagja a kommunista pártnak, és szereztem autószerelő és gépkocsivezető szakmát. A feleségem hívő lett. Ezt először titkolta előttem, de megtudtam, és nagy haragra gerjedtem miatta. Elkergettem hazulról a két éves fiammal együtt, mikor  már a második gyermekünk is útban volt. Visszafogadtam azután, de nem volt nyugta mellettem. Ha találtam a házban Bibliát vagy keresztény könyvet, elégettem azokat.
A dohányzástól, az erős pálinkától tönkrement a májam, a tüdőm, a gyomrom. Az orvosom rettentően haragudott rám, mert tudta, hogy magam okoztam a bajt magamnak. 31 éven át szolgáltam a bolsevik pártot. A hívőket és a papokat úgy gyűlöltem, hogy képes lettem volna megölni valamennyit. Istent is gyűlöltem, akiről ráadásul nem is hittem, hogy van. Egy könyvet írhatnék, amit 31 év alatt Isten és az Ő népe ellen tettem. De hála a drága jó Atyának, Ő megbocsátott, ezért írok nektek, hogy bátorítsalak benneteket.
1984-ben a feleségem titokban elvitte a gyülekezetbe a négy gyerekemet. A 14 éves lányomat megkeresztelték. Nemsokára rátaláltam a fényképükre, amit akkor készítettek. Beteg voltam, depressziós, a tüdőm és a májam is tönkrement. Végezni akartam a feleségemmel, de a gyerekek nagyon féltek. Akkor az jutott eszembe, hogy a lelkipásztor hogy merte az én gyermekemet megkeresztelni. Fogadtam három embert, akik azt mondták, hogy megtorolják ezt. Levágják a pap három ujját, és elhozzák nekem bizonyítéknak, hogy megtették.
De akkor éjjel látomásom volt, megjelent nékem Jézus. Onnan ismertem meg, hogy láttam a kezén a szegek helyét. Jézus elmondta nekem minden bűnömet, amit elkövettem gyermekkorom óta, 55 éves koromig. Így szólt hozzám: eljött számodra a végítélet. Nem lesz időd, hogy véghezvidd, amit elterveztél a lelkipásztorral kapcsolatban. Azt mondta, hogy tíz nap múlva meg fogok halni. Mutatott egy rettenetes helyet, ahol az emberek égtek, és kiabáltak kínjukban. Tudtam, hogy én is oda kerülök, ha nem szakítok förtelmes életemmel.
“Tudod, ki vagyok?” - kérdezte Jézus. Így válaszoltam: “Látom kezein a szegek helyét.” “ Igen, én vagyok.” - válaszolt Jézus. Most már nem kételkedtem tovább Isten létezésében és igazságában. Ekkor nagyon elkezdtem sírni, és azt mondtam, hogy nagyon bánom azt, amit tettem, és kértem, hogy bocsásson meg. Így imádkoztam: “Istenem, nem vagyok méltó, hogy meggyógyíts, csak bocsásd meg vétkeimet.” Így válaszolt Jézus: “Megbocsátok, de nem teérted, hanem a feleségedért, aki húsz éven át minden héten egy napot böjtölt érted, és imádkozott, te pedig bántottad őt, és megverted. Hagyd el minden bűnöd, amit tettél, és térj meg, mint a feleséged, mert szeretem őt!”
Reggelre új emberré lettem, a gyűlölet és agresszió helyére békesség és szeretet költözött a szívembe. Nem csak a lelkem, a testem is meggyógyult. Megszabadultam az ital és a dohány szenvedélyétől.
Hat hónap múlva újra megjelent nékem Jézus, és megfenyített, hogy nem látja nálam, hogy őszintén megtértem volna. És ne felejtsem el, hogy Ő meghalt az én bűneimért, és nagyon szeret engem. Ekkor sírni kezdtem, őszintén megbántam bűneimet. Reggel, mikor felébredtem, elmentem a pártszervezethez. Ott bizonyságot tettem Jézusról. Akkor ott megfenyítettek, hogy 2-3 évre bebörtönöznek, és meglátják majd, hogy a hívők hogy szabadítanak ki engem a börtönből. Sírni kezdtem, és azt mondtam, hogy nem 2-3 évet érdemlek, hanem 30-40 évet, mert annyit vétkeztem Isten és az emberek ellen. Nem akarok egy napot sem élni Isten nélkül. Isten csodát tett velem. Dicsőség néki! Az Ő pártjához tartozom. Halleluja!!!
A drága, jó feleségem húsz éven át imádkozott azért, hogy ez a változás bekövetkezzen az életemben. Szinte hihetetlen az ő állhatatossága, ami nélkül ma halott lennék vagy testi, szellemi és erkölcsi roncs.
Ehelyett most (2007-ben) 75 évesen jó fizikumnak örvendhetek a gyermekeim, unokáim és a magam örömére. Sajnos az az áldott, jó asszony már nincs mellettem! Magához szólította őt a mi Urunk. Néhány évig még ő is örülhetett az  én új életemnek.
Mielőtt megtértem volna, alig értem el az 55 kilót. Ma erős fizikummal naphosszat dolgozni tudok.
Te, aki ezt a történetet olvasod, ha még nem tetted meg, tedd próbára Istent. Add neki a szíved és életed! Ó szeret, és örül neked. Meggyógyít és megszabadít mindattól, amit az Ördög közreműködésével elrontottál az életedben. Ezt a bizonyságot azért írom nektek, hogy teljes szívetekből szolgáljátok Istent. Jézus él, és megjutalmaz benneteket az örök élettel.
Isten áldjon meg egy új szívvel és élettel!
B. Gyula

maria

 • Vendég
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #9 Dátum: 2007 Május 09, 16:41:10 »
idézek: "Közeletekben vagyok, hívlak benneteket, jöjjetek hozzám. Ne féljetek, nem vádollak benneteket, nem azért hívlak, hogy szemetekre vessem bűneiteket. Azért hívlak, hogy találkozzatok velem, még ha csak néhány percre is. Jöjjetek hozzám, ti szegény lelkek, jöjjetek, találkozzatok velem, és ismerjétek meg szerető Atyátokat. Őmaga fog benneteket saját Testével táplálni, Ő maga fogja szomjúságotokat saját Vérével csillapítani. Ha betegek vagytok, meg fog gyógyítani, ha szomorúak vagytok, meg fog vígasztalni. Körülvesz szeretetével. Ha fáztok, felmelegít benneteket. Ne utasítsatok vissza! Szeretet vagyok, és szeretlek benneteket bűnösségetek ellenére is. Mondom nektek, még akkor is szeretlek benneteket, ha megvetést kapok tőletek. Irgalmas Isten vagyok, mindenkor készen arra, hogy fogadjalak benneteket, és engedjem, hogy Szívemben éljetek.

Leányom, mennyire féj látnom, hogy alusznak a lelkek, mialatt egyre lejjebb süllyednek a bűn undorító mélységeibe. Bárcsak felismernék, hogy milyenné teszi lelküket gonoszságuk!

Mondom nektek, hogy földi életetek, csak múló árnyék, de a mennyben örökké tart életetek. Ott mindörökre Teremtőtök közelében, az Ő dicsőségében fogtok élni. Hadd emlékeztesselek arra, hogy mindannyian az Ő saját gyermekei vagytok.

Leányom, csak egyet kérek tőletek, és az a szeretet. Atyám szeretetből teremtett benneteket. Szeretetből adta oda egyetlen Fiát. Szeretetből szenvedtem és haltam meg értetek a kereszten. Miért, de miért gyűlölnek és üldöznek engem egyesek? Törvényeim miatt gyűlöltök, amelyeket nektek adtam? Megakadályozlak benneteket abban, hogy szabadon éljetek és lázongjatok? Talán azért nem hallottatok rólam, mert nem volt senki, aki tanított volna titeket? Így aztán saját törvényt alkottatok magatoknak, földi javak és örömök után vágyakoztatok saját hajlamotokat követve.

Gyermekeim, kedveseim, ez volt az irántam való gyűlöletetek kezdete. Mindez azért van, mert nem ismertek engem. Jöjjetek és találkozzatok velem! Szeretet vagyok, higgyetek bennem! Ha azt mondjátok, nem ismertek engem, én azt mondom nektek, hogy már születéstek előtt ismertelek és megáldottalak benneteket. Ha azt mondjátok, gyűlöltök engem, én azt mondom nektek, hogy szeretlek benneteket. Ha bűnt követtek el, megbocsátok nektek. Ha Nevemet meggyalázzátok, irgalmas leszek hozzátok. Ha megsebeztek, én akkor is szeretlek benneteket, és felajánlom, hogy megosztom veletek királyságomat a mennyben. Gonoszságotok ellenére teljesen megbocsátok nektek"

maria

 • Vendég
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #10 Dátum: 2007 Május 09, 16:47:30 »
"Itt vagyok, én vagyok az, Jézus Krisztus. Engedd leányom, hogy szavaimat lediktáljam! Figyelj most rám, hogy felismerj!

Azért féltek tőlem, azért tagadtok meg engem, mert szemem keresztüllát rajtatok, és mindent lát, amit lelketek tett? Ne féljetek tőlem, mert már megbocsátottam nektek. A ti üdvösségetekért ontottam ki Vérem. A Földön testben éltem a bűnösök között. Meggyógyítottam a betegeket és feltámasztottam a halottakat. Nem hagytalak el benneteket, hiszen még mindig köztetek vagyok, és gyógyítalak benneteket. Jöjjetek hozzám, hogy meggyógyuljatok! Magamhoz emelem lelketeket. Megtanítalak arra, hogy szeressetek engem, és szeressétek egymást.

Amikor gyengék vagytok, az én erőm támogat titeket, ha eltévedtek, veletek leszek, hogy utat mutassak nektek. Törvényem a szeretet törvénye. Kövessétek! Közben meg fogom nyitni szíveteket, hogy képesek legyetek befogadni engem. Sugallatokat adok, megtanítalak, hogyan kell szeretni, hogyan kell megbocsátani, hogyan lehet szentté válni és szentül élni. Jöjjetek hát kedves gyermekeim, jöjjetek és tanuljatok tőlem. Én vagyok a Szeretet, én vagyok a Béke, én vagyok az Irgalmasság, szelíd vagyok és alázatos, én vagyok a Megbocsátás, mindnyájatokat szeretlek."

maria

 • Vendég
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #11 Dátum: 2007 Május 09, 19:12:03 »
"Nem adtam-e oda életemet érted? Szeretetből adtam oda életemet. Feláldoztam magamat a te üdvösségedért szeretetből. Véremet ontottam érted szeretetből. És most biztosítottam azt, hogy hozzám légy kötve."

"Add nekem most gyengeségedet, erőm feloldja. Jöjj, magam akarlak megszentelni. Veled elértem mennyországomat, mert benned pihenőhelyre leltem. Emlékezz arra, hogy egyesültünk és kötelékeink a béke és a szeretet kötelékei."

"Szeretném átadni üzenetemet e sötét világnak, hogy így mutassam meg szeretetem kiáradását, mert irgalmam kimondhatatlan, és szeretetem meghalad minden emberi értelmet.
A mennyország mindörökké teljes dicsőségben, békében és szeretetben uralkodik, és látni fogom, hogy a béke és a szeretet a Földön is legyőzi a bűnt. Békém úgy fogja beborítani a Földet, miként a harmat, amely alászáll a magasból a mélységekbe, és beborítja a Földet egyik végétől a másikig. Eljövök, hogy minden ember számára hírül adjam üzenetemet, és eljövök, hogy elfordítsalak benneteket gonosz cselekedeteitektől. Szavam olyan lesz, mint a cédrus, mely karként nyújtja ki ágait, hogy meggyógyítsa bűneiteket, tápláljon nyomorúságotokban és megszabadítson a gonosztól. Még egyszer eljövök, hogy megvilágítsam ezt a sötét világot, hogy újraélesszem a kialvóban lévő pislákoló lángot és békémmel töltselek el benneteket.
Szeretem őket. Ó, mekkora az a szeretet, amelyet irántuk érzek! Vajon nem áldoztam-e föl magamat bárányként értük, hogy megszabadítsam őket? Szenvedtem értük.
Kedveseim, hiába folyt volna Vérem? Kiontottam Véremet, hogy megmerítsétek benne bűneiteket és megtisztuljatok. Vérem áradatában fürdettelek benneteket, hogy legyőzzem a gonoszt és megszabadítsalak benneteket. Köztetek vagyok, de a Sátán is kisér benneteket, mert megtalálta módját annak, hogyan csábítson el, és hogyan kerítsen istentelen hálójába benneteket. Én, az Isten, nem nézhetem, hogy romlásotokba rohanjatok, itt vagyok, hogy megszabadítsalak benneteket kelepcéjéből. Így állok előttetek, hogy megtudjátok, ki a ti Megváltótok. Eljövök még egyszer Szívemmel a kezemben, hogy felajánljam nektek. Visszautasítjátok? Visszautasítjátok békémet? Eljövök, hogy mindazokat hívjam, akik gyermekeimet vérfürdőbe taszítják. Azt akarom, hogy hallják meg felszólításomat, mert Szavam úgy jön el, mint sziklát repesztő kalapács. Behatol minden szívbe. Azt kérdezem tőletek, vajon elfeledkeztetek Istenetekről, vagy ilyen jelentéktelen szemetekben? Nem féltek engem? Elegem van kevély céljaitokból! Megtanítottalak benneteket arra, hogy szeressetek engem, de arra is, hogy féljetek engem, mert én vagyok a Mindenható. Hát mit is tettetek? Saját sírotokat ássátok! Mivel a bűn magjait szórjátok szét az egész világon, most azt aratjátok, és a gonoszság gyümölcseivel táplálkoztok. Tudjátok meg, hogy egész országom békében uralkodik, egész teremtésem békében és szeretetben jött létre.
Szemem belefáradt annak szemlélésébe, miként gyilkoljátok egymást. Én gondoskodom rólatok, mert Atyátok vagyok, aki szeret benneteket. Nézzétek, egész hatalmammal jövök! Én, aki Istenetek vagyok, én jövök hozzátok, hogy felajánljam nektek Szívemet. Fogadjátok el, teljesen a tiétek! Érezzétek át, hogy Szívem kettéhasadt és megszakadt, egyetlen nagy seb az egész. Istenetek Szívét téptétek szét. úból és újból keresztülszúrtátok.
Háborúk vezetői! Azért kell eljönnöm, hogy benneteket eltiporva kelljen megmutatnom nektek hatalmamat? Haragomban kell megmutatkoznom? Irgalmasságom kelyhe túlcsordult, és igazságosságom kelyhe megtelt. Én, aki lelket leheltem belétek és megszenteltelek benneteket, én az egész teremtés Istene, aki szentségemben fürdettelek benneteket, én jövök hozzátok békémmel. Figyelmeztetlek benneteket, hogy térjetek meg, és éljetek békémben. Békémet ki fogom terjeszteni az egész világmindenségre, és békém uralkodni fog felettetek. Mert Béke és Szeretet, és teljes Bölcsesség vagyok. Felhívásom minden néphez szól. Meg kell tudniuk, hogy országomban béke uralkodik. Gonoszságuk ellenére is eljövök, hogy megáldjam őket, és felragyogjak felettük, mert kedves fiaim és leányaim ők.
Hallgassatok e Szívre, amelyet Isten nyújt felétek, hallgassatok erre a Szívre, amelyet elfelejtettetek és többé nem ismertek, hallgassatok erre a Szívre, amely szeret és keres benneteket, hogy életet adjon nektek. Hagyjatok fel gonosz cselekedeteitekkel! Ne lázadjatok többé ellenem! Talán törvényemtől féltek? Törvényem nem a lázadás törvénye, törvényem a béke és a szeretet törvénye. Kövessétek törvényemet, tartsátok be és elnyeritek az üdvösséget. A ti gyengeségetek az, hogy semmibe veszitek az én törvényemet, vakon követitek a sajátotokat, és ezzel az emberiséget romlásba döntitek, szomszédaitokkal ellenségeskedtek, törvényeitek pedig az erőszakon alapulnak. Ó gyermekeim! Vajon én ültettem szívetekbe gyűlöletet? Lelkem a szeretet forrása és maga az élet, belőle fakadt minden, ami létrejött."

Nem elérhető h.isro

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 887
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #12 Dátum: 2007 Május 14, 18:05:07 »
Egy tök nagy csoda történt tegnap,amikor hazafelé jöttünk ifi konfiról.Képzeljétek el egy kocsi olyan gyorsan ment előttünk,hogy belefordult az árokba és nem lett semmi baja az embernek és a kocsijának sem lett nagyobb baja.Ment előtte egy kerékpáros,ha a kocsi pármásodperccel gyorsabb elsodorta volna a biciklist szerintem ez tök nagy csoda.Halleluja!
With God All Things Are Possible= Istennel minden lehetséges!
Ki vagyok szolgáltatva Istennek. Teljesen fegyvertelen és védtelen vagyok, ezért kell, hogy a Szentlélek befedezzen.

kiscsillag

 • Vendég
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #13 Dátum: 2007 Június 02, 15:04:17 »
BÁLVÁNYOK

Egy misszionárius vett egy kis bronzzal bevont kutyaszobrot,amit magával vitt Burmába a missziós munkaterületére. A kis kutyafigurát egy feltünő helyen állította fel a háza előtt. Az emberek elkezdték kérdezgetni:
-Miért állítottad az ajtód elé ezt a kutyát?
-Azért ,mert gyakran egyedül vagyok itthon és szükségem van egy kutyára, hogy megvédjen.
Az emberek elkezdtek ezen nevetni és azt mondták:
-De a te kutyád nem lát,nem hall, nem tud ugatni és harapni sem.Hogyan tudna akkor megvédeni?
-Aha - mondta a misszionárius - és miből vannak készítve a ti bálványaitok? Fából, kőből, különböző fémekből.Nem látnak,nem hallanak, nem jelentenek többet,mint az én bronzkutyám. Ti pedig meghajoltok előttük, imádkoztok hozzájuk és azt mondjátok, hogy a bálványaitok megvédenek benneteket. Hányszor mondtam már nektek, hogy Isten, aki a mennyben van, egyedül Ő az igaz Isten, egyedül Ő képes megvédeni a gonosztól! Ő a Fiát adta azért, hogy  aki hisz Őbenne, örök élete legyen!

A misszionárius szavai után az emberek hangtalanul szétoszlottak. De minden alkalommal, amikor a bálványimádó benszülöttek elmentek a ház előtt, a bronzkutya ezt "mondta"  nekik:
-A ti bálványaitok éppen olyanok,mint én!

Talán sokan azt gondolják, ez nekünk nem mondhat semmit. Mi nem vagyunk bálványimádók. Valóban nem?? A pénz, a siker, a becsvágy, a jólét és a hatalom vajon nem a bálványaink, amelyek fogva tartanak és megakadályoznak abban, hogy az Élő Istennek szolgáljunk?

A Thesszalonikaiak megtérése tökéletes fordulat volt, amiről így olvasunk:

"...hogy miként tértetek meg a bálványoktól az Istenhez, hogy az élő és igaz Istennek szolgáljatok, és várjátok a mennyből Jézust, az Ő Fiát..." (1Thesz.1,9-10.)

Isten megismerhetővé teszi magát Fia, Jézus Krisztus által,aki a benne hívőket megszabadítja bűneikből, új és örök életet ad nekik, és amikor majd visszajön, magához veszi őket.

maria

 • Vendég
Re:Bizonyságok, átélések.
« Válasz #14 Dátum: 2007 Június 19, 13:04:22 »
Szeretnék megosztani veletek valamit, ami velünk történt meg a párommal. Nem azért írom ide, hogy dicsekedjünk, hanem mert az Úr indította a szívemet, mert biztosan van itt valaki, aki éppen olvassa ezt és ő is hasonló helyzetbe került. Bátorítalak, hogy Isten meghallgatott engem, téged is meghallgat és válaszol rá.

Tavaly év elején március első napjaiban a férjemen láttam, hogy lelkileg valami bántja. Már már a kiborulás szélén volt, amikor megkérdeztem mi a baj. Azt mondta, hogy látnom kellene az autónk milyen rozoga állapotban van és a szerelő elképedt, hogy mi ezzel hogyan tudtunk közlekedni, mert ezt csak a hajszál tartja életben olyan állapotban van. Azt is mondta, nagy bátorságra vallott ez, hogy mi mertünk vele menni és azon csodálkozott, hogy ilyen hosszú útakat tudtunk megtenni. Szóval a műszaki állapota az annyira rossz, hogy minősíthetetlen. Mondta a szerelőnek a párom, hogy a hitünk tartotta meg az autó állapotát. Nem akart hinni a szemének amikor felnyította a motorháztetőt és az alját is megnézte. Szóval, szörnyűlködött. Ezt már nem igen lehet megúszni több százezer Ft alatt, mondta. Azt kérdezte tőlem a férjem, mit tegyünk most, mert pénzünk nincs új autóra. Munkanélküliek voltunk mind a ketten és örültünk ha kitudjuk fizetni a kis pénzünkből a rezsit és megtudunk élni. Azt mondtam a férjemnek: Én bízom Istenben és tudom, hogy neki ez semmi! Csak Ő tud rajtunk segíteni. Nem szólunk senkinek, tegyük le a lábai elé és várjunk. Hálaadással mentünk elé, hogy Ő elvégzi amit mi soha nem tudnánk megtenni nélküle. Pár nap elteltével azt mondtam a férjemnek. Gyere elmegyünk az egyik autókereskedésbe és megnézzük az új autónkat amit az Úr kinézett nekünk. Elmentünk és az úton azt kértem imában, hogy legyen benne légkondi, mert ha utazunk a szolgálat miatt, akkor kibírjam a hőséget. Szenvedek a nagy melegtől. A férjem rávágta, hogy ő 1-2 évest kér, mindegy a márkája. Megérkeztünk és én meglátta a rengeteg autó között, mait mi kaptunk az Úrtól. Odamentem és a kerítés mellett megláttam egy gyönyőrű Skoda Fábiát. Persze fogalmam nem volt róla milyen márka, csak amikor odaértem rátettem a kezem és azt mondtam: Uram! Köszönöm ez a miénk. Hálás vagyok érte. Az üzletvezető odajött és kinyitotta, hogy megnézzük belül is. Semmi extra nem volt benne, - még rádió sem - csupán egy légkondi. Az autó mint kiderült 2 éves volt. Azt mondtam a fickónak, hogy intézzük a papírokat mert megvesszük. A párom nézett rám és amikor félre vonult az eladó, akkor megkérdezte, hogyan tovább. Nem tudom, mondtam, de az Úr igen. Három napot kaptunk, hogy vigyük a 700.000 előleget. Jól olvasod. A papírokat kiállítottuk, hogy rendben visszük a pénzt hamarosan. Foggalmam nem volt róla, hogy honnan lesz. Meglett. A családunk összedobta a pénzt és mehettünk másnap a kocsiért. - Soha semmit nem kaptunk még tőlük és ez is az Úr keze volt. - Kijöttek a papírok és kiderült, hogy a havi törlesztés 7 éven át, 24.000 Ft lesz és az évente csak emelkedik. Azt kérdezte a férjem, miből fizetjük ezt ki? Az Úr tudja, mondtam neki. Ok, válaszolta és boldogan jöttünk haza a nagy munkanélküliek az új autónkkal. Benne ültünk és hosszú ideig hálát adtunk az Atyánknak. Alig akartunk kiszállni belőle. Néhány nap eltelt és csak köszöntük Istennek a csodáját, amikor felhívott bennünket egy vállalkozó, aki megtudta, hogy vettünk részletre egy Skodát. Azt kérdezte, hogy igaz -e? Mondtuk, hogy igen és nagyon hálásak vagyunk Istennek érte. Azt mondta, -nem hívő keresztény az illető, csak minden okkult dologban hívő- hogy átvállalja a havi törlesztésünket. Ennek már több mint 1 éve és a 24.000 Ft nem fölfelé, hanem lefelé megy. Szinte minden alkalommal 20 ezer alatt volt a fizetni való. Istennek nagyon hálásak vagyunk! Minden dicsőség egyedül Neki jár ki. Kérlek ne félj, csak higgy! Téged se szeret kevésbé Isten!

Ha bátorításul neked küldi ezt a bizonyságot az Úr, akkor kérlek, írd meg, hogy segített -e? és milyen bozonyságot, megerősítést kaptál ezáltal.