Egyéb > Dicsőítsük Istent!

Keresztény énekek

(1/766) > >>

Antee:
Itt megoszthatjátok akár a saját magatoktól megírt éneketeiket! :igen:

Praise the Lord! :angel2:
 

t.zoli:
Álgyad drága Istenem, hogy megismerjem Szent neved, Dícsértessék a neved, mert te jó vagy nekem. Áldjad lelkem Istenem, mert fiat szült én nekem, aki megváltott engemet és úgy szeretett.
Köszönöm életed, hogy megtartott engemet, lemosta a bünömet és megszeretett.
De most látom már csak Szent neved, Boldog vagyok Istenem, mert munkálod az életem. :igen:

Antee:
Szép az ének!

A Megzenésítéséről gondolkoztál már?
Szívesen meghallgatnám ;)

Isten áldjon

h.isro:
Szól egykor az Isten,akarom legyen,szerelmemből test embernek nevezem.Vizek felett elhangzott a szó és látta Isten,hogy mindez jó,mindez jó!Milyen ostoba az ember,mért nem jár-kel nyitott szemmel,mért nem lát hogyha néz,hall s nem ért.Ó miért ilyen ostoba az ember csak kérdez,s válaszolni nem mer.Miért mondja,hogy a lét reménytelen vagy,hogy az élet szép.Nézd világomat,neked adtam minden álmomat.Jöjj hát,s nyisd ki szemed érezd a szeretetet,körülötted nézd mi legfontosabb nekem neked adtam egyetlen gyermekem,mondd még mit tehetnék,hogy érezd ez az élet neked szép.


Milyen ostoba az ember nem látja,hogy szerelemmel telve van a lét,minden rezdülés,minden érintés ajándék.Milyen ostoba vagy ember,annyit mondasz köszönöm nem kell.Valaki szeretett,de nagyon és te tovább mész magányos utadon.Nézd világomat,neked adtam minden álmomat,jöjj hát nyisd ki szemed érezd a szeretetet körülötted nézd mi legfontosabb nekem,neked adtam egyetlen gyermekem,mondd még mit tehetnék,hogy érezd ez az élet neked szép.

Szólt egykor az Isten,akarom legyen szerelmemből test embernek nevezem.Vizek felett elhangzott a szó és látta Isten,hogy mindez jó,mindez jó!!!

h.isro:
Én kiválasztottalak téged,ezt mondja az Úr!Hogy te gyümölcsöt teremj,mely megmarad,hogy akármit kérsz az én nevemben Atyám megadja az én nevem dicsőségére.Jézusom kész a szívem néked,adni mindenem,elhívtál megszenteltél érdemtelen.Jézusom kész a szívem néked adni,mindenem,hadd legyen hálaáldozat az életem!Évának Orsi

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése