Szia Rozina,
8 eve vagyok egyutt a parommal. Amiota az eszemet tudom, mindig is kapcsolatban voltam Istennel.
Isten torvenyei minden ember lelkebe bele vannak 'vesve'.
Nagyon sok hibat kovettem el eletem folyaman, mikor nem Istenre hallgattam, peldaul:
* tul szigoru voltam a munkamban, bar kituno eredmennyel
* parom megkerte a kezem, es en a gyurut elfogadtam, de azt mondtam a hazassaggal varjunk meg
* sajat fejembol akartam megoldani sok mindent az eletben :) :) :)
Igen am, hiaba voltam en olyan okos valahogy meg sem ment, csak akkor, ha Istenhez fordultam. Isten a tenyeren hordott mindig is, tengernyi lelki ajandekot kaptam tole.
Tavaly decemberben mikor szivembol imadkoztam azert, hogy Isten mutassa meg nekem az egyetlen igaz utat elvezetett egy szemelyhez aki megutatta nekem az Evangeliumot! Ez a szemely ket honapot dolgozott velem.
DICSOSEG ES HALA AZ URNAK ERTE!
Majd vegul ez ev marciusaban tertem meg. Letisztult a gondolkodasom, a parkapcslatunkat uj Isteni alapokra helyeztuk, parom is befogadta az Urat, gondolom ertheto szamodra hogy arra gondolok lelki viszonyban vagyunk, a hamarosan megkotesre kerulo hazssagunkig. Meg kell emlitenem, hogy megteresem utan parom is elszantan keresett minden forrast, mely Jezussal osszefuggesbehozhato :)
Nagyon jol vagyunk, boldogok vagyunk es ez draga Rozina, az Ur munkajanaj gyumolcse!
Ismerek egy fiatal holgyet, ferjhezment midketten hivok voltak, szuletett 2 gyermek es a ferje, egyszeruen elhagyta Istent. A csalad egyuttmaradt, a feleseg es gyermekek hivok maradtak.....majd 10 ev elteltevel a ferj igaz szivbol tert meg!
Nagyon boldogok!
Az Urban bizzal es nala keresd valaszaidat, tole kerj segitseget es a Bibliabol, hogyan elj!!!