Evangélium > Apológia

Pogány vallások

(1/79) > >>

Antee:
Itt beszélgethetünk a pogány vallásokról.

Csaba:
Örülök Főnök, hogy megnyítottad ezt a topicot biztosaon sok érdekes informácíóhoz fogunk jutni általa!
Csak azért írok pár sort itt a topic elején, hogy az idetévedő látogatók ne hogy azt gondolják, hogy a pogány vallásokat kívánjuk népszerűsíteni!
:hehe:

Érdemes itt a topic elején tisztázni, hogy a 'vallási vezetők', milyen kijelentéseket tettek önmagukról:

Buddha azt mondta: 'Tanító vagyok, aki az igazságot keresi'

(Saját tanai szerint még, most is kereshetné, egy pillangó, vagy kisvirág formályában. Tán nagyobb esélye lenne reá, hogy gondolkodó emberként megtalálja!)

Mohamed azt mondta: 'Nincs reményem, hacsak Isten rám nem borítja kegyelme köntösét'

(Vajon kire gondolt?!
Jézusra biztosan nem, mert Őt csupán egy prófétának tartják Mohamed követői.)

Jézus valami mást mondott magáról:
'És elkezdte őket tanítani arról, hogy az ember Fiának sokat kell szenvednie, és megvettetnie a vénektől, a főpapoktól és írástudóktól; és ezek megöletik Őt, de ő három nap múlva feltámad a halálból.
(Márk. 8:3)

'Én és az Atya egy vagyunk...'

 Jézus ezekkel a szavaival kijelentette, hogy Ő, Isten Fia, a megigért Messiás!
Na, nem mindha a zsidók nem fogták volna fel a szavait:
'Ezt felelik neki a zsidók: Nekünk törvényünk van, és a mi törvényünk szerint meg kell halnia, mivel hogy ISTEN FIÁNAK MONDTA MAGÁT'
Jn. 19:7

Mit üzenne Jézus Buddhának és Mohamednek?!

'Én vagyok az út az  igazság és az élet senki sem mehet az Atyához, hanem csak én általam'

Ennek a topicnak nincs más mondandója, mint hogy milyen járhatatlan utakon próbálkozik az ember Istenhez jutni, miközben  az egyetlen járható út, a 'Világ Világossága' láthatóan, s összetéveszthetetlenűl fénylik!

'Aki hiszen énbennem, feltámasztom azt az utolsó napon, s ha meghal is örökké él'

:2smitten:  

Guti Tünde:
 :060:
Sajnos a nagy szabadságban egyre nagyobb teret hódít az ősi magyar pogány kultusz is. Hallottátok, mi volt Bösztörpusztán?!  :2tickedoff:

Teljes szívvel magyarnak vallom magam. De azt, hogy az abszolút őri rítusokat próbálják újra aktualizálni... Ez már Isten haragját vonja maga után... (Sámánok, áldozatok stb.)  :119:

whiteattil:
Kedves Tünde!

Hasonlóan látom én is. Hallottam miket csináltak Bösztörpusztán, és még keresztény értékeket is összemosnak ezekkel a sámáni szertartásokkal. Mi vagyunk a választott nép, Jézus nem lehetett zsidó, pártus-szkíta herceg volt... És még sorolhatnám a sok hülyeséget. :060: Veszélyes, nagyon veszélyes! Nekem is fáj ez, hiszen szeretem ezt a nemzetet és felelősséget érzek a magyarok felé. Mikor voltam a Magyarok Szövetsége egyik rendezvényén, beszélgettem vezetőkkel is, és természetesen kiálltam a bibliai igazságok mellett. Megdöbbentem, hogy okos, művelt, népünk iránt elhivatott emberek milyen szellemi tudatlanságban és tévelygésekben leledzenek. Ott én voltam a zsidó bérenc, a gyülekezetemben meg állandóan figyelmeztetnek, hogy milyen veszélyes vizeken járok. "Hú, ez a nemzeti dolog, amit csinálsz, nehogy elvigyen a gyűlölködés felé!" Nem tehetek róla, magyar vagyok, Isten ide helyezett a Kárpát-medencébe, hogy itt legyünk fény a sötétségben.
Itt is marad az "arany középút", ami keskeny. :063:  :kereszt01:

Szeretettel kívánok áldást az életedre!

ui.:kérdeztem egyszer valakitől, aki szerint "magyarkodom", hogy mit ünneplünk augusztus 20.-án, a legnagyobb természetességgel válaszolta: "Hát a tüzijátékot!" :hehe:  :2tickedoff: nem durva?

Guti Tünde:
Kedves Attila!

Örülök a véleményednek!  :168:

Magyarnak lenni jó!  :2smitten:

Persze KERESZTYÉN magyarnak! :2smitten:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése