Ezt tegnap kaptam és hátha valakit érdekel :
Kedves Testvérek!
Örömmel hirdetjük, hogy idén október 2-án 17-22 óráig (kapunyitás fél4-kor) a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont - a több mint egy évtizede tartó felekezetközi dicsőítő összejövetelnek - az Ez az a nap!-nak!
Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a világ ma talán legnépszerűbb dicsőítő zenekara a Jesus Culture (USA)és Banning Liebscher elfogadta meghívásunkat az eseményre, akik nem csak dicsőítéssel szolgálnak felénk, hanem igei tanítással és imaszolgálattal is.
A mintegy 5 órás program magyar csapatokkal indul: Pintér Béla és zenekara, Csiszér László, Prazsák László, valamint a kárpátaljai Amaro Del lép színpadra.
Kísérőprogramként Misszió Expo (40 kiállítóval) és Gyermekjátszóház is lesz ahol kézműves foglalkozással és színes programokkal várjuk a kicsiket (Sisa sóóó!, bábműsor, Pintér Béla) További információ:
www.ezazanap.hu Kedvezményes (csoportos) jegyek a délelőtti istentiszteletek végén még korlátozott számban kaphatók nálam!
Testvéri üdvözlettel: Jóföldi Tünde szervező
Én a magam részéről biztos nem megyek el, mert mélyen nem értek egyet azzal, hogy egy keresztény összejövetelre előre meghirdetett jegyárak vannak. Nem fogadom el, hogy kirekesztjük azokat, akik esetleg nem tudják megvenni a jegyárakat. És szerintem ellent is mond a Bibliai elveknek. Azzal együtt irom, hogy tudom, biztos nagyon jó koncertek lesznek, és nekem telne is rá, hogy elmenjek, de én még emlékszem, amikor az ilyen alkalmakat gyüjtésből rendeztük. Magam helyett valakinek szeretném felajánlani, hogy megveszem a jegyet, aki nem tudná kifizetni, de nagyon szeretne lemenni.