Szerző Téma: Hirdetések  (Megtekintve 13950 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető h.isro

• Testvérünk
  • *
Hirdetések
« Dátum: 2009 November 22, 21:55:55 »
Van olyan topic a forumon, ahová esetleg lehet hirdetés jellegű szöveget írni?

Vagy egy másik kérdés: Van valaki a forumon, aki bölcsődében dolgozik, dolgozott vagy ismerős, aki bölcsődében dolgozik? Esetleg csecsemő otthonban, családinapköziben stb. ?
With God All Things Are Possible= Istennel minden lehetséges!
Ki vagyok szolgáltatva Istennek. Teljesen fegyvertelen és védtelen vagyok, ezért kell, hogy a Szentlélek befedezzen.

Nem elérhető Csaba

• Testvérünk
  • *
Hirdetések
« Válasz #1 Dátum: 2009 November 22, 22:12:42 »
Szia Orsi!
Ha hírdetés jellegű hsz-t szeretnél közzétenni, akkor kérlek annak lehetőségét előbb tisztázt Antival priviben!
Köszi!

:2smitten:

Daba
'A szeretet nem keresi a maga hasznát...' 1Kor13

Nem elérhető h.isro

• Testvérünk
  • *
Hirdetések
« Válasz #2 Dátum: 2009 November 22, 23:08:28 »
És, ha nem hírdetésként teszem fel, hanem kérdésként és, aki válaszol rá, azzal a többit megbeszélem priviben?

Mert a kérdés-feleletből is ki tudok indulni.

A kérdésem azokhz szól, akik bölcsődében, csecsemőotthoban, családinapköziben stb. dolgozmak. Ha van ilyen a forumon az megtenné, hogy külde nekem egy visszajelzést? Vagy esetleg valaki, akinek ismerőse, barátja stb. ilyen helyeken dolgozik?

Köszönöm!
Ki vagyok szolgáltatva Istennek. Teljesen fegyvertelen és védtelen vagyok, ezért kell, hogy a Szentlélek befedezzen.

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Hirdetések
« Válasz #3 Dátum: 2009 November 22, 23:28:13 »
Ezt a topicot megnyitottam azoknak a hozzászólásoknak, amelyek valamilyen formában hirdetést foglalnak magukban.

Figyelem!

1. Nem weboldalak híresztelésére nyílt ez a topic.
2. Továbbá senki se hírdesse a saját testét!  :hehe:
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető h.isro

• Testvérünk
  • *
Hirdetések
« Válasz #4 Dátum: 2009 November 22, 23:48:20 »
Akkor ide most már feltehetem az eredeti verziót is?

Nem elérhető h.isro

• Testvérünk
  • *
Hirdetések
« Válasz #5 Dátum: 2009 November 22, 23:50:44 »
Ha Isten segít és Ő is úgy akarja,akkor 2010. nyarán a Nyíregyházi Főiskolán el fogom végezni a csecsemő és gyermeknevelő-gondozó 2 éves felsőfokú szakképzést. Ezzel a végzettségel szeretnék munkát találni.

Nem elérhető Csaba

• Testvérünk
  • *
Hirdetések
« Válasz #6 Dátum: 2009 November 23, 00:29:29 »
Ezt a topicot megnyitottam azoknak a hozzászólásoknak, amelyek valamilyen formában hirdetést foglalnak magukban.

Figyelem!

1. Nem weboldalak híresztelésére nyílt ez a topic.
2. Továbbá senki se hírdesse a saját testét!  :hehe:

És Krisztusét?!

:fetreng:
'A szeretet nem keresi a maga hasznát...' 1Kor13

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Hirdetések
« Válasz #7 Dátum: 2009 November 23, 00:35:04 »
Krisztusét szabad!  :igen:
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető Moncsi

• Testvérünk
  • *
Hirdetések
« Válasz #8 Dátum: 2009 November 23, 13:16:20 »

Szió Orsi!Szeptember óta családinapköziben dolgozom,ha tudok valamiben segíteni... :2smitten:
Az Úr szegénnyé tesz és gazdagít,megaláz s fel is magasztal. 1Sám2/7

Nem elérhető h.isro

• Testvérünk
  • *
Hirdetések
« Válasz #9 Dátum: 2009 November 23, 14:26:36 »
2010. nyarán a Nyíregyházi Főiskolán el fogom végezni a csecsemő és gyermeknevelő-gondozó 2 éves felsőfokú szakképzést. Elsősorban az érdekel, hogy amikor én végzek, akkor lesz-e betölthető állás lehetőség vagy valami hasonló, mert nem tudom biztosan mi Isten akarata velem a jövőben, de hallottam egy példát:

2 farmerről szól:

Miután elültették a termeszteni kívánt növényt, kérdték istent, hogy esővel áldja meg a földjüket, de csak az egyikük ment ki előkészíteni a földet az esőre. Akkor vajon melyikük kapott esőt?

Illetve a Bibliából kiindulva is, ha már keresztény fórumról van szó. Pál is elindult valamerre és miközben elindult, akkor derült ki, hogy igazából neki másik irányba kell mennie. Én is ezzel a lelkülettel akarok elindulni. Bármerre is indulok el isten velem lesz, mellettem fog haladni és, ha rosszul is döntenék, akkor is megállíyt és elfordít abba az irányba, amerre ő szeretne vinni.

Nem elérhető b.cermidoff

• Testvérünk
  • *
  • Brondel Cermidoff
    • Az igazgyöngy
Hirdetések
« Válasz #10 Dátum: 2010 December 25, 01:32:10 »
Bocs, ha nem jó helyre írok...végülis nem üzleti jellegű a közlendőm. Ide is bebiggyesztem, hogy végre kapható lesz a regényem Bp.-en a VIII. Golgota u.3.-ban a földszinti könyvesboltban.Minden egyes kötetet én magam készítek és remélem Isten megáldja majd rajtuk keresztül az olvasókat.
"Mert talán azért vált meg tőled ideig-óráig,hogy őt,mint örökkévalót kapd vissza;Nem úgy immár mint szolgát,hanem szolgánál nagyobbat,mint szeretett atyafit,kiváltképpen nékem, mennyivel inkább pedig néked,mind testben,mind az Úrban." "Ha pedig valamit vétett ellened avagy adós,ezt nekem róvd fel"

Nem elérhető b.cermidoff

• Testvérünk
  • *
  • Brondel Cermidoff
    • Az igazgyöngy
Hirdetések
« Válasz #11 Dátum: 2011 Augusztus 02, 13:08:53 »
https://www.facebook.com/pages/Keresztény-állásbörze-klub-Christian-job-market-club/113261195438229&sk=info
"Mert talán azért vált meg tőled ideig-óráig,hogy őt,mint örökkévalót kapd vissza;Nem úgy immár mint szolgát,hanem szolgánál nagyobbat,mint szeretett atyafit,kiváltképpen nékem, mennyivel inkább pedig néked,mind testben,mind az Úrban." "Ha pedig valamit vétett ellened avagy adós,ezt nekem róvd fel"

Nem elérhető b.cermidoff

• Testvérünk
  • *
  • Brondel Cermidoff
    • Az igazgyöngy
Hirdetések
« Válasz #12 Dátum: 2011 Augusztus 29, 12:10:36 »
www.rhemacenter.hu - Kedves Tesók! Esküvők, konferenciák és egyéb rendezvények számára egész évben kiadó (szerdák és vasárnapok kivételével) komoly, szép, 1000 férőhelyes konferenciaterem.

Nem elérhető b.cermidoff

• Testvérünk
  • *
  • Brondel Cermidoff
    • Az igazgyöngy
Hirdetések
« Válasz #13 Dátum: 2011 Augusztus 29, 12:13:39 »
www.kharisziskola.hu - Kedves Tesók! Bp.-i keresztény általános iskola diákokat keres a 2011/2012 tanévre.

Nem elérhető Irma

• Testvérünk
  • *
Hirdetések
« Válasz #14 Dátum: 2011 Szeptember 20, 13:48:03 »
Ezt tegnap kaptam és hátha valakit érdekel :

Kedves Testvérek!

Örömmel hirdetjük, hogy idén október 2-án 17-22 óráig (kapunyitás fél4-kor) a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont - a több mint egy évtizede tartó felekezetközi dicsőítő összejövetelnek - az Ez az a nap!-nak!
    Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a világ ma talán legnépszerűbb  dicsőítő zenekara a Jesus Culture (USA)és Banning Liebscher elfogadta meghívásunkat az eseményre, akik  nem csak dicsőítéssel szolgálnak felénk, hanem igei tanítással és imaszolgálattal is.
    A mintegy 5 órás program magyar csapatokkal indul: Pintér Béla és zenekara, Csiszér László, Prazsák László, valamint a kárpátaljai Amaro Del lép színpadra.
    Kísérőprogramként Misszió Expo (40 kiállítóval) és Gyermekjátszóház is lesz ahol kézműves foglalkozással és színes programokkal várjuk a kicsiket (Sisa sóóó!, bábműsor, Pintér Béla) További információ: www.ezazanap.hu
    Kedvezményes (csoportos) jegyek a délelőtti istentiszteletek végén még korlátozott számban kaphatók nálam!

Testvéri üdvözlettel: Jóföldi Tünde szervező

Én a magam részéről biztos nem megyek el, mert mélyen nem értek egyet azzal, hogy egy keresztény összejövetelre előre meghirdetett jegyárak vannak. Nem fogadom el, hogy kirekesztjük azokat, akik esetleg nem tudják megvenni a jegyárakat. És szerintem ellent is mond a Bibliai elveknek. Azzal együtt irom, hogy tudom, biztos nagyon jó koncertek lesznek, és nekem telne is rá, hogy elmenjek, de én még emlékszem, amikor az ilyen alkalmakat gyüjtésből rendeztük. Magam helyett valakinek szeretném felajánlani, hogy megveszem a jegyet, aki nem tudná kifizetni, de nagyon szeretne lemenni.
„Én, én vagyok vigasztalótok! Miért félsz halandó embertől, olyan embertől, aki a fű sorsása jut?”

Ézsaiás könyve 51:12