Evangélium > Gondolatok Isten Igéjéről

Áldott üzenetek

(1/272) > >>

maria:
Írd ide a jó gondolatokat, üzeneteket, buzdításokat hátha segítségére lesz éppen valakinek. Valahogy így folytasd:

- Jézus segít a gyenge tanítványinak is!
- Isten úgy lát téged, mint akinek különleges szerepe van az Ő tervében!
- Istennek csodálatos terve van az életedre vonatkozóan!
- Ne mikrohullámú gyorsasággal várd Istentől a segítséget! Legyél türelmes!
- Fejezd le a bálványodat, hogy ne tudjon megkötözöttségben tartani!
- Hidd el, Isten nagyobb a te gondjaidnál! Nincs olyan, amit ne tudna megoldani!
- Nem számít mi van veled, amíg élsz! Van rá esélyed, hogy Isten csodát tegyen!

kiscsillag:
Istennek terve van veled,amit csak te tudsz megtenni és senki másra nem bízza!

Isten azt akarja,hogy boldog és megelégedett életed legyen!

Isten táplálni akar lelki eledellel,hogy növekedj Benne!

Szeretné látni az Úr,hogy szétosztod magad az emberek felé. Szeress,ha nem is szeretnek!

Jézusban megbocsátja minden titkos bűnödet és a tenger mélyére veti ,meg nem emlékezik róla!

kiscsillag:
Isten kezében egy drága kristály vagy,akit formál és csiszol,hogy egyre értékesebb legyél!

Isten szólni akar hozzád minden pillanatban,legfőképpen akkor ,amikor te nem is számítanál rá!

Istennél kész van számodra a fehér ruhád,hogy felölthesd magadra!

maria:
- A hosszantűrni érted, azt jelenti, hogy szeretetben elhordozlak, újra és újra elvisellek és ha kell, szenvedek miattad!
- Elvisellek és megbocsátok neked!
- Nem küldelek el magamtól csakmert nem egyezik a véleményünk, mert Istennek terve és célja van azzal, ha mi nem is értünk egyet!
- Igyekszem megismerni a te nézetedet, hátha nekem is segítségemre lesz!
- Most még nem kedvelsz engem, de lehet, hogy te leszel a legjobb barátom!
- Isten szeretete fog minket átformálni!
- Ne ragaszkodjunk a régi dolgokhoz, amikor Isten újba akar bevinni!
- A harcot csak akkor veszíthetem el, ha feladom és kiszállok belőle!
- Küldj áldásokat előre oda, ahová tartasz!

maria:
Részlet
 
Azoknak, akikkel rosszat tettek Ó, szeretett gyermekem, mennyire összeszorul a szívem azt látva, hogy mindenképp meg akarod védeni magadat azoktól, akik rád akarnak támadni. Ó, gyermekem, mennyire bánkódom miattad azt hallva, hogy titokban ezek ellen beszélsz. Mert amit mondasz róluk, ugyan igaz, viszont az már a te személyes döntésed, hogy részese leszel-e pellengérre tűzésüknek és bukásuknak - mert bizony te a saját életedet keresed, és így a magasabb rendű életet, amelyet Énbennem már megtaláltál, elveszíted. Mert bizony azt mondom neked, hogy miközben arra törekszel, és azért küzdesz, hogy megőrizd, ami a tiéd, elveszíted. És miközben arra törekszel, és azért küzdesz, hogy te magad győzedelmeskedj, újra tőbe esel. És miközben ellenséged hibáit felfeded, és mások előtt kiteregeted, közönséges bábbá válsz az ellenség kezében - még akkor is, ha tényleges hibákra leltél. Mert figyeltem, hogy ellenséged szorult helyzetéből merítesz magadnak vigasztalást. És figyeltem, hogyan igazolod magad előtt haragodat és reakcióidat azok ellen, akik megkárosításodra törekednek. De - szeretett gyermekem - e mai napon kiterjesztem feléd kezem, és szelíden hívlak, ó, nagyon szelíden, hogy találj magadnak vigasztalást. De ne abban, hogy te magad győzedelmeskedsz, vagy ellenségedet pellengérre állítod, hanem találj Énbennem vigasztalást. És mennyire összeszorul a szívem miattad, szeretett gyermekem, azt látva, hogy - nyomorúságos félelmeid és bizonytalanságod által hajtva - szidalmazod azokat, akik rosszat tettek veled. De azt mondom neked, gyermekem, hogy kizárólag akkor tudod letenni az életed, ha - még az elárultatás fájdalmai és szenvedései közepette is - lemondasz a győzedelmeskedésre való jogodról, leteszed az igazságtalanságokat, és megbocsátasz azoknak, akik rosszat tettek veled. És amint jogaidról lemondasz - szeretett gyermekem -, és félelmeidet és bizonytalanságodat leteszed, és felhagysz azzal a hiábavaló próbálkozással, hogy védelmezd mindazt, ami számodra kedves, akkor megszűnik a gyötrődésed, kiárad a békességed, és megtalálod, amit te magad megvédeni képtelen voltál. Mikor tehát mindezt az Én kezembe átadod, Én fogom azokat védelmezni. És amint leteszed az életed, akkor találod meg igazán. És amint áldást árasztasz azokra, akik rosszindulatúan bántak veled, akik meggyaláztak, és akik életedre és becsületedre törtek, akkor válsz szabad emberré. És, szeretett gyermekem, amikor oly gyenge és oly sebezhető vagy, de Énrám támaszkodsz, akkor vagy igazán erős. Veszítsd hát el életedet, gyermekem. Merjed elveszíteni, s akkor megnyered a magasabb rendű életet, amely élet és békesség és közösség Énbennem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése