Szerző Téma: Abortus - magzatemberkék  (Megtekintve 33801 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Guti Tünde

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 4346
  • www.gutitunde.eoldal.hu
Re: Abortus - magzatemberkék
« Válasz #30 Dátum: 2010 Március 31, 13:59:50 »
 :2smitten:
Legyen az Úr áldása a babákon!
 :2smitten:
„Vezéreld utamat Igéd szerint, és ne engedd, hogy valami hamisság uralkodjon rajtam!
Gyönyörködöm beszédedben, mint aki nagy nyereséget talált.”
Zsoltárok 119:133, 162.

Nem elérhető ermaha

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 2797
Re: Abortus - magzatemberkék
« Válasz #31 Dátum: 2010 Május 02, 19:11:30 »
Tesókáim,most találtam,de sem kimásolni,sem pedig a fényképet áthozni nem tudom.Ha valakit érdekel,olvassa el.

http://www.femina.hu/terasz/abortusz
Mert nem a félelemnek szellemét adta nekünk
az Isten,hanem az erőnek és szeretetnek és józanságnak szellemét/Tim:1,7/

Nem elérhető ermaha

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 2797
Re: Abortus - magzatemberkék
« Válasz #32 Dátum: 2010 Május 03, 18:16:53 »
http://www.adventista.hu/nicelife/hirek/eletmod/42abortusz.php


42 MILLIÓ ABORTUSZ VILÁGSZERTE

Minden második gyerek, amelyik a fejlett világban megfogan, nem látja meg a napvilágot - a terhességmegszakítások miatt. A szegényebb országokban ez az arány alacsonyabb (100-ból 29). Egy kutatócsoport becslése szerint az egész világon 1995-ben mintegy 46 millió volt az abortuszok száma, 2003-ra 42 millióra csökkent.

Keleteurópai nők: több abortusz, mint születés
Akármennyire is kínos tud lenni, a legjobb döntés, ha az igazságot mondjuk. Bátorság kell hozzá, és biztos, hogy egyes embereket meghökkentünk, illetve megsértünk vele. De még mindig jobb, ha mi magunk valljuk be, mintha harmadik személy által derül ki - mert akkor ráadásul ott állunk, gyáva hazugként. Aki be tudja vallani, hogy elrontott valamit, és aki utólag nagyon bánja már, kérhet még segítséget és bocsánatot is. Ez ugyan megtöri a végső büszkeségét az embernek, de megmenti a barátságokat, és mindent sokkal jobbá tesz.
"Ne legyetek többé buták. Kezdjetek egy új életet, legyetek érettek és józanok." (Példabeszédek 9,9)
...................
Mert nem a félelemnek szellemét adta nekünk
az Isten,hanem az erőnek és szeretetnek és józanságnak szellemét/Tim:1,7/

Nem elérhető Batiszrael

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 1864
Re: Abortus - magzatemberkék
« Válasz #33 Dátum: 2010 Május 28, 16:42:24 »
http://hu.netlog.com/out/url=http%3A%2F%2Fkeresztenyfilmek.com%2Fbizonyitekok%2Fnema-sikoly.html

Hoztam nektek egy filmet. Bevallom őszintén én még a műtétet képtelen voltam megnézni, csak a film elejét és végét, az is bőven elég volt...
Ezt a linket érdemes továbbadni olyanoknak, akik abortusz előtt állnak, hátha meggondolják magukat!
Azt mondom hogy csak az nézze meg az egész filmet akinek lelki ereje van hozzá. Egyszerűen szörnyűséges!

Nem elérhető ermaha

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 2797
Re:Abortus - magzatemberkék
« Válasz #34 Dátum: 2010 Június 18, 09:19:45 »
Abortusz - modern égőáldozat 2010. 01. 18.

Kép

 

Te édesanya!
Tudtad, hogy az abortusz égő áldozat?

A 139. zsoltár az eleve elrendeltség, a predesztináció és Isten végtelen teremtő képességének éneke. Kevesen gondolunk arra, hogy rólunk szól ez az ének, arról, hogy a fogantatástól kezdve létezünk és ettől a pillanatától tudomásunk van önmagunkról, a minket körülvevő világról és Istenünkről.

Mindennapos az emberáldozat

 

Kép

2003-ban 53 000 művi vetélésnek nevezett emberáldozat volt Magyarországon. Az áldozati halottak több mint kétharmada házaspárok gyermeke vollt Az elsőszülött fiú áldozatként való elégetése a föníciai népeknél általános volt. Istenüket Molok-nak (Moloch-nak) nevezték. Az egyik háború ideje alatt a karthágói papok 200 gyereket kértek áldozatra Molok-nak, de a győzelemre vágyó nép 300-at ajánlott fel.

Mit ír a Biblia az emberáldozatról? Mózes I. könyve leírja Ábrahám esetét, ahol az Úr szólítja meg Ábrahámot, hogy az elkészített áldozati máglyán ne égesse meg elsőszülött fiát, Izsákot.

 A törvény így hangzott Mózes harmadik könyve 18. részében "Magzatodat ne add oda, hogy elégessék a Moloknak."

Majd a 20. részben mondja:

"Ha Izráel fiai közül vagy az Izráelben tartózkodó jövevények közül valaki odaadja gyermekét Moloknak, halállal lakoljon: kövezze meg az ország népe.

Én is ellene fordulok az ilyen embernek, és kiirtom népe közül, mivel Moloknak adta gyermekét, és ezzel tisztátalanná tette szent helyemet, és meggyalázta szent nevemet.

Ha pedig az ország népe mégis szemet hunyt fölötte, és nem öli meg azt az embert, aki odaadta gyermekét a Moloknak, akkor én fordulok az ellen, és kiirtom a nép közül ot és mindazokat, akik követik a paráznaságban, paráználkodva Molokkal."

 

Kép

Molok temploma a Jeruzsálem melletti Gé-Hinnóm v. Ben-Hinnom völgyben épült. A Ben-Hinnom völgy név jelentése, Hinnom fiainak völgye. Eredetileg mély, keskeny szakadék volt, meredek sziklás oldalfalakkal. A völgy arról nevezetes, hogy itt volt a Tófet nevű hely, ahol Moloknak mutattak be gyermek­áldozatokat, de a Baál-kultusz helye is itt volt. (Jeremiás könyve 19:5. Ezek a sorok a babiloni fogság elotti évben születtek.)

A Tófet elnevezés "utálatos, gyalázatos hely", de az is lehet, hogy arra a kézi dobra utal, amivel a Moloknak elevenen feláldozott gyermekek jajgatását nyomták el. A rabbinikus írások szerint Molok isten belül üres vasszobrának ökörfeje volt, egyéb részei pedig az emberéhez hasonlítottak. Az áldozatott a szobor karjaiba tették, amelyen aztán tüzes belsejébe vitték. Akház és Manassé idején különösen erős volt a Molok kultusz Jeruzsálemben (Krónikák könyve második rész 28:3; 33: 6). Az istenhívő Jósiás király i.e. 622-ben megfertőztette a Hinnom völgyét (Királyok könyve második rész 23:10, 14). Szemétlerakó hellyé és dögtemetővé tette ezt a pogány kultuszhelyet.

Az Újszövetségben a kárhozat ítéletének megjelöléseként emlegetett gyehenna név a héber Ben Hinnon görög átírása. (Máté evangéliuma 5:29-30, stb.) Így válik érthetővé, hogy milyen súlyos ez a kijelentés: "olyanná teszem e várost, mint a Tófet". Még annál a jövendölésnél is döbbenetesebb, hogy "Jeruzsálem Silóhoz lesz hasonló" (Jeremiás könyve 7:14; 26:6).Hogyan történik ma az emberáldozat?

 

Kép

 

A mai emberáldozat hasonló, sőt, ha lehet még szörnyűbb, mint az ókori. A halálos felajánlást a törvények egyszerre tiltják és engedik. Az áldozat felett a szülőnek abszolút a hatalma. A felajánlás önkéntes, mint az ókorban, a közösség felé tett szülői nyilatkozattal. A felajánlás célja most is a jelenlegi rossz helyett egy jobb élet elérése, amiért a legdrágább kincs, a megfogant gyerek feláldozása történik.

Az áldozás viszont most sem biztosíték a jobb életre. A felajánlást formális és gyors vizsgálat követi, amiben csak egyetlen döntés születhet, a felajánlás elfogadása. Az áldozás költségét többnyire nem a szülők állják. Az áldozás előkészítésében, a szertartásban részt vevók Isten igéjét, a keresztényi elveket egyáltalán nem veszik figyelembe. És a legszörnyűbb, hogy a végső fázis most is az áldozat személytelen módon való elégetése. A halott felett gyászszertartás akkor sem volt és most sincs.

Isten most is bünteti az emberáldozatot. A büntetés szörnyű és teljes értékű, a nemzet halála.

Az áldozat a megfogant új ember, aki felett 1953 óta a szülő egyre nagyobb, sőt ma már szinte kizárólagos hatalommal rendelkezik.

Miben nyilvánul ez meg?

A büntető törvénykönyvi tényállás körének teljes leszűkítésében, az ádozati eljárás leegyszerűsödésében, a résztvevők számának csökkenésében, az áldozáshoz szükséges eszközrendszer kiteljesedésében és a folyamat felgyorsulásában. Régen csak néhány jól felszerelt kórház volt az áldozati templom. Ma már minden önkormányzati vagy állami kórház szülészeti osztálya köteles egy teljesen felszerelt áldozást végző "munkacsoportot" fenntartani. Hosszú évtizedekig az áldott állapotú nő bizottság elé állt. A bizottság mérlegelt, elfogadja, vagy elveti az áldozatot. Ma már bizottság sincs és az anya nyilatkozata utáni biológiai vizsgálatban csak két szempont van, az anya maradjon életben, és az áldozat legyen megfelelő életkorú.

Az anya áldozati felajánlásának célja az esetek több mint 90 %-ában a jobb élet hamis ígérete, hiszen a formanyomtatványon az anya súlyos válsághelyzetre hivatkozva kéri a halálos áldozatot. Tehát az édesanya hiszi, ha az áldozás megtörténik, akkor a válsághelyzet elmúlik és az élete jobb lesz.

A társadalom is hisz benne, mert mérlegelés nélkül fogadja el a felajánlást. De a szülők is és a társadalom is tudja, az áldozat halála után sincs semmilyen garancia a jobb életre. Sőt szociológusok és pszichológusok bizonyítják, írják és hírdetik, hogy a boldogság titka a gyerekekben, a család termékeny boldogságában van.

Ha tiszta szívvel bárki végiggondolja, nem mondhatja, hogy a magyar társadalom 2003-ban 50 000 anya helyzetén képtelen lett volna emberölés nélkül segíteni. Az ígéret tehát hamis és az áldozat értelmetlen.

Az anya több hétig mérlegelhet, mert saját áldott állapotát és az áldozat életkorát is egyre korábban és pontosabban megállapíthatja. Az anya kétféle indokkal kérheti gyermeke halálát, egészségügyi okra és súlyos válsághelyzetre hivatkozhat. Egyedül dönthet, és ha a súlyos válsághelyzettel indokolja az emberáldozatot, akkor senki nem vizsgálhatja az állítás valóságtartalmát.

Mindez olyannyira az anya lelkiismeretére van bízva, hogy még az apa sem szólhat bele.

A védőnő és az orvos nem mérlegelhet. Mikor az anya a halálos ítéletet meghozta, az áldozópapok - védőnő és orvos - csak biológiai szempontot néznek, tehát az anya életben maradását és az áldozat megfelelő életkorát. Ha ezek teljesülnek, akkor menthetetlen a kicsiny emberi élet, a törvény kötelezi a kórházat a gyermek megölésére.

 Az anya titokban intézhet mindent. Az ókori szokástól eltérően, ma nincs nagy lelkesedés, az anya szégyelli a hazugságot és a pogány áldozatot. Az anya kis retiküljével és batyujával, bűnös titkával együtt bemegy az áldozati templomba és egy-két nap múlva - mintha semmi sem történt volna - hazamegy. Az áldozás, - tehát az emberölés - alatt az anya altatva van, önkívületi állapotban éli át a vele történő dolgokat.

Az áldozati edény az anya teste

Ez a legsúlyosabb pont, ahol az eljárás lényegesen eltér az ókoritól. Az ókorban az áldozati edény egy máglya vagy egy bikafejű embertestű fémszobor volt, ma viszont a fogantatásra és szülésre szolgáló élő anyai méh. Az áldozópap fémeszközökkel benyúl az anyaméhbe, ahol némán sikoltozva menekül a magzat, de az eszközök érzéketlenül széttépik a kicsi testet, összeroppantják a koponyát, és a földi maradványokat vákuum szívja ki.

 
Kép

Az áldozat sorsa az elégetés. A művi vetélés után az áldozat földi maradványa, mint egészségügyi veszélyes hulladék folytatja útját a teljes megsemmisülés felé. Itt látható az ókori pogány kultusszal egy újabb párhuzam, hiszen a Molok kultusz helyét, ahol az áldozatok maradványai dombszerűen magasodtak, az istenfélő nép hulladéklerakóvá alakította. De a legszörnyűbb azonosság, hogy - az áldozatok földi útjában az utolsó stáció a jobb élet ígéretéért feláldozott ember temetése helyett - ma is a teljesen személytelen elégetés.

Egészségügyi szeméttel, gyógyszerekkel, kötszerekkel, levágott emberi testrészekkel, szöveti maradványokkal, emberi váladékokkal együtt égetik el a másfél literes kis tároló edénykébe zárt áldozati maradványt, a halott embert. Mikor az anya kilép a kórháznak nevezett áldozati templom kapuján és átéli az áldozás utáni szabadság ígéretét, a pillanat örömét, a friss levegővel beszívhatja halott magzatának áldozati füstjét is.

A művi vetélésért, áldozásért fizetendő ár nagyon kicsi, sőt szociális szempontok alapján el is engedhető, viszont a valós költségei, ha a következményeket is figyelembe vesszük óriásiak, de ezt nem a szülő, hanem a társadalom fizeti.

Isten büntetése ma

 

A tudomány emberei materialista eszközeikkel vizsgálták a tényeket, és pontosan megállapították a büntetés módját.

A társadalom bűnhődik. A demográfusok leírják, hogy a keresztény kultúrkörben - ott, ahol a művi vetélés a legnagyobb arányú - a népesség rohamosan csökken. Megállapították továbbá, hogy a népesedés csökkenésének egyik velejárója a művi vetélések nagy száma. Vita csak azon van, hogy következmény vagy ok a művi vetélés. Isten büntetése nyilvánvaló. A társadalom elöregszik és a népek, nemzetek megfogyatkoznak.

Közgazdászok szerint indokolatlan csak gazdasági okokra visszavezetni a művi vetélések nagy számát, hiszen generációról generációra javulnak az életfeltételek.

Az anya és az utódok bűnhődnek. A biológusok és orvosok leírják, a művi vetéléssel az anya teste maradandóan sérül, ami meddőséget is okoz, de koraszülést is kivált, és így a következő gyermek is károsodik. Magyarország vezet a koraszülések számában. Tehát Isten bünteti az anyát és gyermekét és az egész népet.

Posztabortusz szindrómának nevezik pszichológusok a művi vetélés utáni évekig, évtizedekig tartó lelki betegséget.

A művi vetélés károsan hat a következő gyerekgyerekgyermek nevelésére, a nemi életre, sőt a házasságra is. A tudósok a gyász és temetés hiányával magyarázzák a posztabortusz szindrómát. Szerintük az embernek génjeibe írt kötelessége a temetés és a gyász, és a szülők lelkében fel-fel­lán­­go­ló eleven seb a temetetlen halott gyerek. Isten büntetése nyilvánvaló.
A szociológusok tudományos módszerrel a boldog életet vizsgálták és megállapították, a boldog életnek egyetlen titka, a gyermekekben gazdag családi élet.

És hinni Istenben!


Csuja László biológus
hatgyerekes családapa
                       _______________
Mert nem a félelemnek szellemét adta nekünk
az Isten,hanem az erőnek és szeretetnek és józanságnak szellemét/Tim:1,7/

Nem elérhető Guti Tünde

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 4346
  • www.gutitunde.eoldal.hu
Re:Abortus - magzatemberkék
« Válasz #35 Dátum: 2010 Június 18, 16:34:43 »
 :(
Nagyon-nagyon igaz, elszomorító, és Isten Mindenhatósága előtt megalázkodásra késztet.
„Vezéreld utamat Igéd szerint, és ne engedd, hogy valami hamisság uralkodjon rajtam!
Gyönyörködöm beszédedben, mint aki nagy nyereséget talált.”
Zsoltárok 119:133, 162.

Nem elérhető Irma

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 1935
Re:Abortus - magzatemberkék
« Válasz #36 Dátum: 2010 Június 18, 17:58:23 »
1956 óta több mint 6 millió magyar gyermeknek nem adatott meg az a lehetőség, hogy az elindult élet kiteljesedhessen. Szülei másként döntöttek. Volt olyan év amikor meghaladta 200.000-et az elvégzett abortuszok száma.

Mondjuk az Abortusz Bizottságot én nem sírom vissza, mert azoknak éppen nem az volt a céljuk, hogy az életet támogassák. De nagyon hiányolom, hogy a keresztények az életvédelméről oly keveset beszélnek azoknak, akik érintettek :  a fiataloknak.  Sokkal intenzívebben kellene jelen lenni az erkölcsi oktatásnak.
„Én, én vagyok vigasztalótok! Miért félsz halandó embertől, olyan embertől, aki a fű sorsása jut?”

Ézsaiás könyve 51:12

Nem elérhető Antee

 • Admin
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 22847
  • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Re:Abortus - magzatemberkék
« Válasz #37 Dátum: 2010 Június 18, 19:47:04 »
Nincs jobb szo ra, mint a tomeggyilkossag!
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető Guti Tünde

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 4346
  • www.gutitunde.eoldal.hu
Re:Abortus - magzatemberkék
« Válasz #38 Dátum: 2010 Június 18, 21:25:02 »
Engem megdöbbentett az a megállapítás, hogy Isten büntetéseként elöregszik a nemzet. Az is borzasztó, hogy Magyarország vezet a koraszülések számában!  :(
Az egész abortusz téma rettenetes oldalról mutatja be az emberiség jelenlegi szív-szintjét...  :062:
„Vezéreld utamat Igéd szerint, és ne engedd, hogy valami hamisság uralkodjon rajtam!
Gyönyörködöm beszédedben, mint aki nagy nyereséget talált.”
Zsoltárok 119:133, 162.

Nem elérhető Irma

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 1935
Re:Abortus - magzatemberkék
« Válasz #39 Dátum: 2010 Június 18, 21:47:13 »
Akkor még folytatnám, amikor valaki abortuszt követ el, beengedi az életébe a halálszellemét, amely megrontja az illető anya életét, a következő gyermekek életét, és a vele kapcsolatba kerülő házastársáét, és ez a szellem a legerősebb, magától sohasem megy el. Csak akkor ha Jézus Vére által megtisztulnak és megszabadulnak tőle. Most gondoljatok bele, vajon hányan tudják, hogy erre szükségük lenne? Hiszen még keresztény körökben sem szeretnek erről beszélni. Ez része annak a nagy sötét felhőnek, amelyet több próféta észlelt már nemzetünk felett. MÍg meg nem tanulunk sírni a naponkénti gyermekáldozatok miatt, amíg nem tartunk bűnbánatot kihullt ártatlan vér miatt, amely az égre kiállt, addig nem sok reményünk van országunk felvirágzására. Ma amikor már annyi más lehetőség van, még mai elkövetnek több mint 50 ezer abortuszt évente.

„Én, én vagyok vigasztalótok! Miért félsz halandó embertől, olyan embertől, aki a fű sorsása jut?”

Ézsaiás könyve 51:12

Nem elérhető Adnama

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 122
 • Egy testvér az Úrban
Re:Abortus - magzatemberkék
« Válasz #40 Dátum: 2010 Július 06, 11:15:39 »
Ez az a téma ami mellett ma sem tudok elmenni... Sokan nekem esnek általában mikor elmondom a véleményemet, de a népbutítás arról, hogy "csak egy kis sejtet ölnek meg és bocsánat ezt a tinik el is hiszik!" illetve, hogy szükséges rossz stb. stb. mikor ma már van nyílt örökbefogadás amivel egy gyermektelen családnak lesz öröme és a gyermeknek jobb élethelyzete, nem tudom felfogni miért növekszik a szám és szülők hogy gondolhatják tizenéveseikről, hogy ha jár valakivel akkor nem normális ha nem fekszenek le előbb-utóbb (még ők buzdítják bulizásra és szexre a gyereket, ismerek ilyeneket és hozzáteszem, hogy nem a kevésbé intelligens fajtából...hedonizmus...) 13-14 évesek voltunk, nagyon messze voltam még a megtéréstől (4 évnyire és sok csapongásra) és nálunk iskolai program keretében meg kellett nézni a Néma sikolyt... Számomra életre szóló eredménye lett... de az iskolatársaim közül többen 15-16 évesen gyereket szültek illetve abortuszon estek át... sajnálom a nyomorba születő gyerekeket és szociológusként azt is értem, hogy a szegénység valahogy újratermeli magát... azt is, hogy nehéz döntés elfogadni ha valaki beteg gyermeket fog a világra hozni... de így is elég sok hirtelen, értelmetlen halál van... akik esélyt kapnak azoktól nem vehetjük el... egyszer láttam valahol egy listát híres emberekről akiket majdnem elvetettek... vajon kiktől fosztjuk meg a világot?
Van olyan barátnőm is, aki intézetben nőtt fel és Isten mély, sok évi munkájából ma harmónikus családban él, misszionárius lett... Szóval nincs érv, ami hosszútávon megállná a helyét (bár ha lenne sincs jogunk Isten hatáskörét magunkra venni... ő szabja ki az ember életének idejét...)
"A woman's heart should be so lost in God that a man has to seek Him to find her..."

Nem elérhető Irma

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 1935
Re:Abortus - magzatemberkék
« Válasz #41 Dátum: 2010 Július 06, 14:58:24 »
Drága Adnama!

Ez a téma nekem is mindig olyan amiről úgy érzem nem beszélünk eleget. Látom egy csodálatos virága vagy Istennek, és kívánom neked, hogy soha ne kerülj olyan döntési helyzetbe, amikor döntened kell, hogy a betegnek látott kibaba, vagy az édesanya élete a tét. Mert sokszor csak betegnek látják, és ha a szülők elég bátorságot kapnak Istentől, hogy megtartsák, akkor kiderül, hogy semmi baja, ép és egészséges. De sajnos sok beteg kisbaba is megszületik, annyi kártékony hatás vesz körül egy ilyen sérülékeny kis életet, hogy miért van igy ? Nem tudjuk. És igazad van, nem játszhatunk Istent. Emlékszem egy lelkész házaspárra, akiknek a második gyermekük értelmi fogyatékos volt, és ők még tovább hetet neveltek. Amikor meghalt ez a kislány, akkor mondták el a többiek, hogy mi mindent kaptak azzal, hogy együtt nőttek fel ezzel a leánykával, hogy mennyi törődés és figyelem volt benne, és mennyi gyengédség alakult ki köztük amikor védeni igyekeztek őt mindentől. Sosem felejtem el milyen őszintén sírtak, mert már nem lesz többé az akit ők annyira szerettek, mert rájuk volt szorulva, mert gondoskodhattak róla. Tudom az a világ rendje, hogy egészséges utódok legyenek, de néha el kell fogadni azt is, amire itt a földön nincs magyarázat, mert ....titkok az Úréi, a kjielentett  dolgok a mieink....

 :2smitten:
„Én, én vagyok vigasztalótok! Miért félsz halandó embertől, olyan embertől, aki a fű sorsása jut?”

Ézsaiás könyve 51:12

Nem elérhető Guti Tünde

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 4346
  • www.gutitunde.eoldal.hu
Re:Abortus - magzatemberkék
« Válasz #42 Dátum: 2010 Július 06, 15:26:58 »
 :(
Kedves Irmus! Annyira szívet tépő ez a történet! Ismerek én is ilyen családokat! És igen! Valamit minden szülő megtanul a sérült gyermek nevelése közben.  :062:
„Vezéreld utamat Igéd szerint, és ne engedd, hogy valami hamisság uralkodjon rajtam!
Gyönyörködöm beszédedben, mint aki nagy nyereséget talált.”
Zsoltárok 119:133, 162.

Nem elérhető Guti Tünde

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 4346
  • www.gutitunde.eoldal.hu
Re:Abortus - magzatemberkék
« Válasz #43 Dátum: 2010 Augusztus 05, 18:35:41 »
Bár ez egy mennyei élmény, mégis azért tettem ide, mert az abortusszal kapcsolatban van egy figyelmeztetés a végén. :062:

http://www.youtube.com/user/ProfetikusHangok#p/u/15/wanLbLmBhOE
„Vezéreld utamat Igéd szerint, és ne engedd, hogy valami hamisság uralkodjon rajtam!
Gyönyörködöm beszédedben, mint aki nagy nyereséget talált.”
Zsoltárok 119:133, 162.

Ani Kinor

 • Vendég
Re:Abortus - magzatemberkék
« Válasz #44 Dátum: 2010 Augusztus 05, 18:57:49 »
Akkor még folytatnám, amikor valaki abortuszt követ el, beengedi az életébe a halálszellemét, amely megrontja az illető anya életét, a következő gyermekek életét, és a vele kapcsolatba kerülő házastársáét, és ez a szellem a legerősebb, magától sohasem megy el. Csak akkor ha Jézus Vére által megtisztulnak és megszabadulnak tőle. Most gondoljatok bele, vajon hányan tudják, hogy erre szükségük lenne? Hiszen még keresztény körökben sem szeretnek erről beszélni. Ez része annak a nagy sötét felhőnek, amelyet több próféta észlelt már nemzetünk felett. MÍg meg nem tanulunk sírni a naponkénti gyermekáldozatok miatt, amíg nem tartunk bűnbánatot kihullt ártatlan vér miatt, amely az égre kiállt, addig nem sok reményünk van országunk felvirágzására. Ma amikor már annyi más lehetőség van, még mai elkövetnek több mint 50 ezer abortuszt évente.

Irma,

egyetertek veled. Igy igaz, ahogy irod, ezt tortenik. Es rendkivul nagy hangsulyt fektetnek az utolso mondatodra!

 :2smitten: