DNS, újjászületés és mesterséges intelligencia
Mélyen felháborodtam azon az írásbeli beszélgetésen, amit elküldtek nekem. Hova süllyedhet, illetve milyen magasságokat érhet még el a megtévesztés? Már előre sajnálom azokat, akik bedőlnek ennek a hazugságnak! (Hm… Tényleg sajnálom? Hiszen korunkban szinte mindenkinek van lehetősége olvasni a Bibliát.)
Elöljáróban hadd idézzem Jézus szavait:
"Ami testtől született, test az, és ami Lélektől született, lélek az. Ne csodáld, hogy azt mondtam neked: Szükség néktek újonnan születnetek." János 3:6-7.
Urunk csodálatos, ésszel fel nem fogható munkája ez a megtértek életében. Igéje és Lelke által újjászül, új teremtmény lesz az Istennel Krisztusban megbékülő, bűneit megbánó és elhagyó ember. Szívükbe írja törvényét, ez a szív körülmetélése. Csak az Igazságból születettek az üdvösség várományosai.
Ezzel szemben, némelyek azt állítják, hogy van lehetőség ebben a TESTBEN az újjászületésre, amit a tudósok az emberi DNS felhasználásával "hoznak létre". Van, aki egyenesen Jézus beszédét látja megvalósulni ebben. Ekkora eretnekséget már rég nem olvastam, és szerintem súrolja a reinkarnáció határait. Az ördög a hazugság atyja, és be akarja eteti a tudatlanokat, hogy az ember önmagában és önmaga által halhatatlanná válik. Ezt a célt (is) szolgálná a mesterséges intelligencia, aminek segítségével mind tudásban, mind egészségben új szintre léphez az ember. Mármint akinek beültetik a fejébe.
A tudomány fejlődése ördögi sebességre kapcsolt. Olykor már inkább tűnik vallásnak, melynek propagandistái Baál papokként agitálják az Igazságot elutasító, beszűkült látókörű, megvezethető egyéneket. De sokan hisznek nekik, de sokan barátkoznak az AI-vel! Döbbenetes tényfeltáró videót láttam, hogyan terjeszkedik befolyása, hogyan telepszik rá az emberiségre. Sokan nem is gondolják, milyen módszerrel fogják kiiktatni a Teremtő által belénk kódolt DNS-t. Emlékezzünk, Noé idejében is a bukottak miatt romlott meg az egész társadalom. A Sátán nagykövetei ma is alattomosan építik birodalmukat.
Rég benne vagyunk. Az ember, amióta elszakadt Istentől és istent játszik, a saját sírját ássa.
A mesterséges intelligencia tulajdonképpen egy sátáni terv megvalósulása egy új, bizarr módon.
Internet. Amit túl sokáig nézel, hatással van a gondolataidra, befolyásolja a véleményedet. Talán még a hitvallásodat is? Ez félelmetes!
Régóta mondom, hogy az online rendszer olyan, mint egy mindent bekebelező, manipulálni képes, ragadozó fenevad!
A Bibliában azt olvassuk a fenevadról: "Adatik néki hatalom"...
Milyen érdekes, hogy az ember hozta létre - önmaga elpusztítására. Itt bújik ki a szög a zsákból, mert ilyenre csak az ördög képes.
Az AI emberbe ültetve (Antikrisztus!!!) karöltve fog tevékenykedni a – talán szintén AI – hamisprófétával és a második fenevaddal.
Kezdettől jelenünkig az emberiség kiiktatására. Egy ilyen típusú "embernek" nem lesz lelkiismeretfurdalása megnyomni a piros gombot, és a nukleáris télben már hiába próbálkoznak gondolkodni a mindenre bólogatók.
Igen, egy-két atomrobbanás után nem igazán lesznek autók, repülők, hadihajók, tankok... Még műholdak sem. Így működőképes számítógép, okostelefon sem.
De a gyűlölet és a háborúzás marad. Ököl, kard és esetleg lóhát.
Néhány évvel ezelőtt elképzelni sem tudtuk volna, hogy ilyen módon öli meg magát az emberiség. Mintha sugdosnának a fejében, és skizofrén elmével teljesíti az őrültebbnél őrültebb utasításokat.
Az egyedüli élő Isten apokaliptikus ítélete a küszöbön áll.
Guti Tünde – 2024. december 12.