Szerző Téma: Hálaadás  (Megtekintve 114100 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Re: Hálaadás
« Válasz #135 Dátum: 2008 Október 29, 09:26:02 »
Drága Úr Jézus!
Köszönöm neked a gondviselésedet, szeretetedet és hogy semmi sem történik velem a te tudtodon kívül.
Köszönöm, hogy megvédtél és erősítettél a vajúdás kínjaiban is. Áldom neved, hogy velem vagy és mindörökké velem leszel.
Köszönöm neked ezeket a drága testvéreket, akikkel közösségem lehet, kik nékem a családom.
Legyen áldott neved örökké!

Ámen
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető Évus

• Testvérünk
  • *
« Válasz #136 Dátum: 2008 Október 29, 09:35:08 »
Köszönöm Neked Atyám, hogy a mi Antee testvérünk megint itt lehet közöttünk,és megszűntek a fájdalmai.
Dícsérjük és áldjuk a Te nagy nevedet, és tudjuk hogy Te mindent a javára fordítasz a Téged szeretőknek.
Köszönöm, hogy Te teljes gyógyulást adtál Antee-nak és megmutatod a Te hatalmadat ebben is, ámen.
Dicsőség az Úrnak!

ircsi

• Vendég
« Válasz #137 Dátum: 2008 Október 29, 09:44:36 »
Drága mennyei Édesátyánk,hálás szívvel járulok most eléd.
Megköszönöm mind azt amit Anti testében elvégeztél.Megköszönöm,hogy Benned eggyek tudtuk lenni az imában.
Köszönöm,hogy Te tegnap,ma, és holnap ugyan az vagy,köszönöm,hogy nem mulik el nap a kezed munkáinak csodái nélkül.
Köszönöm,hogy ezt a csodát tegnap megtapasztalhattuk,legyen áldott a Te szent neved.Néked adunk minden hálát, tiszteletet,hódolatot,imádást.
Köszönöm Úr Jézus, hogy ott a kereszten tökéletes munkát végeztél és Antiban is elvégezted a te gyógyításodat.
Megáldom Anti testvérem veséit ezzel a tökéletes gyógyulással,egészséget és gyógyulás szólók az ő veséire a Nazaretti Jézus nevében.
Ellene megyek a köveknek,Jézus nevében megdorgálom, el kell,hogy távozzatok az ő veséiből a Jézus Krtisztus hatalnas nevében.
Atyám köszönöm,hogy egészségesnek teremtettél bennünket és a betegségnek semmi helye bennünk.
Egészséget teljes gyógyulást szólók most Anti testvérünkre,testére,lelkére szellemére a Jézus hatalmas nevében.
Áldalak,dícsérlek és magasztallak Atyám.

Ámen

maria

• Vendég
« Válasz #138 Dátum: 2008 Október 29, 10:21:50 »
ámen és ámen és ámen

Minden nap szembesülhetünk azzal, hogy mennyire szeretünk Téged és mennyire szükségünk van Rád! ámen

Nem elérhető irene

• Testvérünk
  • *
« Válasz #139 Dátum: 2008 Október 29, 11:48:36 »
Mindenható, mindenben, mindenütt jelenlevő Csodálatos Istenem!
Köszönöm ,hogy elhalmozol minden földi jóval,hogy át vezettél  nehézségeken és megtartottál minden napon.
Köszönöm ,hogy bármikor járulhatunk szent színe elé,TE meghallgatsz,megadod szívünk  kérését.
ÚR JÉZUS ,kérlek őrizd meg gyermekeinket ,barátainkat, ismerőseinket.
- legyen meg  MINDENBEN A TE AKARATOD!
HÁLÁS  SZÍVVEL jövök ELÉD .. ÁLDOM NEVED ÖRÖKKÉ          ÁMEN!
zsolt 25:8.    Jó és igaz az Úr, azért útba igazítja a vétkezőket.

Nem elérhető ermaha

• Testvérünk
  • *
« Válasz #140 Dátum: 2008 Október 29, 13:00:50 »
Hálát adok neked Mennyei Atyám,Istenem,a te Igét igazságáért,és a te Fiadért Krisztusért,az Ő keresztáldozatáért,amit értünk tett.Köszönöm neked,hogy a te Igéd Igazság és mi ezen az Igazságon állhatunk.Hálát adok neked Anti gyógyulásáért és azért,hogy te mindig vele vagy még a nehéz és fájdalmas helyzetekben is.Köszönöm neked Úr Jézus Krisztus,hogy Antinak a betegségét is te viselted és fájdalmait hordoztad és hálát adok neked azért,hogy sebeidben meggyógyult.Kérlek tégedet Mennyei Atyám,a Názáreti Jézus Krisztus nevében,Hogy legyél segítségére az orvosoknak,adjál bölcsességet neki,ami által fény derül arra,hogy mi okozhatta az ő állapotát.És kérlek adjál hozzá bölcs megítélést,hogy többé ez ne forduljon elő Antinál.Dicsőség és Hála neked mindenért,Jézus nevében ámen
Azt mondja az Ige:Az Úrra vetem terhemet,mert Ő gondot visel rólam.... :017: :016: :019:
Mert nem a félelemnek szellemét adta nekünk
az Isten,hanem az erőnek és szeretetnek és józanságnak szellemét/Tim:1,7/

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #141 Dátum: 2008 Október 31, 18:48:08 »
Eltávozott belőlem a kő!  :D

Dicsőség Istennek! Köszönöm nektek az imádságaitokat! :2smitten:
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

maria

• Vendég
« Válasz #142 Dátum: 2008 Október 31, 21:29:41 »
Dicsőség az Úrnak érte Anti!  :058: Legyen áldott az Ő szent és dicső neve mindörökké! Köszönjük az Úrnak ezt a végtelen szeretetét! Nézd csak meg az Igét, amit a szívemre tett amikor imával hordoztunk. Ide tettem be akkor. Ő már akkor előszólította bennünk és áldást küldött a szaván keresztül. Nagyon boldog vagyok. :058: Isten, Igaz Isten!
Halleluja, ámen Nem tudok betelni, amikor az Atyánk teljesíti az imáinkat. Minden gyógyulásnak nagyon tudok örülni! :058:

ide teszem, Dátum: 2008 Október 28, 17:06:27

2 Krón. 6,19
És tekints a te szolgád -Anti- könyörgésére és imádságára, oh én Uram Istenem, meghallgatván kiáltását és könyörgését, amellyel könyörög a te szolgád -Anti- előtted!

1 Kir. 9,3
És monda néki az Úr: Meghallgattam a te imádságodat és könyörgésedet, amellyel könyörgöttél előttem: Megszenteltem e házat, a melyet építettél, abba helyheztetvén az én nevemet mindörökké, és ott lesznek az én szemeim, és az én szívem mindenkor.

Nem elérhető Moncsi

• Testvérünk
  • *
« Válasz #143 Dátum: 2008 Október 31, 21:48:37 »
 :ima06: :029: :036: :026:

Anti!Dicsőség és hála az Úrnak!Nagyon boldog vagyok,hogy meggyógyultál!
Az Úr szegénnyé tesz és gazdagít,megaláz s fel is magasztal. 1Sám2/7

Nem elérhető gyermek

• Testvérünk
  • *
« Válasz #144 Dátum: 2008 Október 31, 21:55:47 »
Annyira sajnáltalak Antee, és kértem az Úr áldását rád. Tényleg hallottam, hogy amíg nem távozik a kő, szó szerint vajudik az ember.
Én is vajudtam az életben, kétszer is, de tudtam, hogy egy új élet fog a világra jönni az Úr áldásával.
Te meg szegénykém vajudtál a kővel, biztos nem volt kellemes, főleg azért nem mert nem szülési fájdalmak voltak, melynek tudod, hogy örömteli lesz a vége.
Nevet azért nem adtál neki igaz :hehe:
Bocsánat a gonosz viccért.
Boldog az az ember, akinek a lelkében Isten hangját nem harsogja túl a világ hangja

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #145 Dátum: 2008 Október 31, 22:01:59 »
Nevet nem adtam neki, nem is melengettem meg a keblemen.  :2funny:

Olyan jó, hogy velem örültök! :088: :2smitten:

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #146 Dátum: 2008 Október 31, 22:49:07 »
Uram hálát adok az életemért, minden apróbb áldásodért. Segíts, hogy el ne felejtsem, hogy lefürödve békésen alhatok el.
Hogy mindig megvan az ételem és ruházatom. Hálát adok tehát ezekért, amiket sokszor alapvetőnek és természetesnek veszek, pedig nem az.
Köszönöm, hogy kegyelmedből élhetek. Hogy szomorú szível térdre esve bűnömből feloldva álhatok fel...szívemben rögtön érzem, hogy bűnömre többé nem emlékezel. Kérlek érleld meg bennem, hogy a kegyelmedet mindennél nagyobbnak tekintsem, hogy ne csak a bűnömet fedjem be, hanem gyönyörködhessek is benne. Tégy kérlek olyanná, akiben mindenkor kedvedet leled, ki akaratodban jár és hitben nem fogy el.
Segíts megértenem, hogy ki voltam és kivé tettél engem! Mindent szakíts ki belőlem, amit nem te ültettél és nem te neveltél.
Szórd be kérlek szívem talaját gyümölcsöt termő magjaiddal, hogy termést hozhassak, ami csakis téged dicsőít.
Szeretlek Uram! Nyisd meg lelki szemeimet, hogy lássam mindenkor magam előtt, amit megadtál, amit elkészítettél és Aki Vagy!

Ámen

maria

• Vendég
« Válasz #147 Dátum: 2008 Október 31, 23:01:46 »
Uram! Túlcsordult hála van a szívemben és ezt Te is látod! Köszönöm, hogy a könnyeinket Te itatod föl és mi csak ámulunk a jóságodon! Irgalmas, könyörülő szívet teremtesz bennünk, hogy tudjuk szeretni, tisztelni egymást és elhordozni a hibáikkal együtt! Adj nekünk ebben bölcsességet, kijelentést! Dicsérve zenegedezik a lelkem Miattad, Édes, drága Atyánk! Annyira jó tudni, hogy a Te áldott gyermekeid lehetünk, akiknek gondját viseled. Hatalmas biztonságot ad, hogy ismerhetünk Téged! Méltó vagy, hogy áldjunk, hogy imádjunk, hogy leborulva adjunk hálát Neked! Adj mindenkorra tisztánlátást az Igédben! Köszönöm! ámen

Nem elérhető Évus

• Testvérünk
  • *
« Válasz #148 Dátum: 2008 November 01, 07:28:31 »
Drága Atyám, és is hálát adok Neked Anti testvérünk gyógyulásásért. Köszönjük, hogy Te élő és ható Isten vagy, aki kibocsátja szavát és az nem tér vissza üresen, hanem megcselekszi a Te akarotad, ebben nem állíthatja meg senki és semmi. Köszönjük, hogy nagy dolgokat készítettél el az Anti életében, minden tervedet beteljesíted rajta, és megdicsőíted benne magadat. Jézus nevében, ámen. :2smitten:

Nagyon örülök Anti!   :036: :068: :016:
Dicsőség az Úrnak!

Magda

• Vendég
« Válasz #149 Dátum: 2008 November 01, 07:40:27 »
Drága Atyám, és is hálát adok Neked Anti testvérünk gyógyulásásért. Köszönjük, hogy Te élő és ható Isten vagy, aki kibocsátja szavát és az nem tér vissza üresen, hanem megcselekszi a Te akarotad, ebben nem állíthatja meg senki és semmi. Köszönjük, hogy nagy dolgokat készítettél el az Anti életében, minden tervedet beteljesíted rajta, és megdicsőíted benne magadat. Jézus nevében, ámen. :2smitten:

Nagyon örülök Anti!   :036: :068: :016:

Ámen és Ámen
 :2smitten: