Szerző Téma: Hálaadás  (Megtekintve 114091 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető h.isro

• Testvérünk
  • *
Re: Hálaadás
« Válasz #90 Dátum: 2008 Május 26, 07:39:55 »
Hálás vagyok Isten világos válaszaiért,vezetéséért és tanácsaiért.Hálás vagyok,hogy a szerelmet Ő ajándékba adta.
With God All Things Are Possible= Istennel minden lehetséges!
Ki vagyok szolgáltatva Istennek. Teljesen fegyvertelen és védtelen vagyok, ezért kell, hogy a Szentlélek befedezzen.

Nem elérhető Kingooo

• Testvérünk
  • *
« Válasz #91 Dátum: 2008 Június 26, 15:49:29 »
Hálás vagyok neked Jézusom, mert meghaltál érettem!
Hálás vagyok, mert haláloddal eltörölted minden vétkem.
Téged dicsőitlek , minden nap szüntelen,
mert Nagy Szereteted által kiáradt rám a kegyelem.

Értem bűnös emberért folyt a drága, szent vér,
Egyedül csak Te tudod Uram, hogy nekem ez mennyit ér.
Köszönöm, hogy eltörölted minden vétkemet,
Szent Nevedet örökké áldom Drága Istenem.

Szeretlek Uram, Te vagy a Megváltó !
Szeretlek Jézusom, Te vagy a Szabaditó!
Szeretlek Krisztusom életem öröme!
Szeretlek Istenem, imádlak szüntelen !

Vágyom hozzád Uram, Veled együtt lenni mindenkoron !
Vágyom, hogy érezzem, milyen a mennyei Hatalom.
Azért mig e földön élek Szent Nevedet zengem.
Köszönöm, hogy Szentlelkeddel betöltöd életem.

Tudom Uram, érzem itt bent, hogy Te engem szeretsz,
Ezt példázza Életed s a Golgotán a kereszt.
Nem tudok nagz syavakat zengeni, ennyit mondok IMÁDLAK,
de ezt kikiabálom, ha kell, bármi áron a világnak.

Áldalak Atyám, mert gyermekedül fogadtál!
Áldalak, mert sok bűnöm ellenére mindeddig megtartottál!
Szentlelkeddel vigasztalsz, ha szomorú lesz a szivem,
megkönnyebbülve és tisztán folytathatom életem.

De te, oh Uram! paizsom vagy nékem, dicsőségem, az, a ki felmagasztalja az én fejemet.  Zsolt. 3/4

olajág

• Vendég
« Válasz #92 Dátum: 2008 Június 27, 19:06:03 »
Kedves Kingooo!  :05:

Nagyon áldott ez a vers.  :05:
 Csodás az üzenete, a mondanivalója: hálás szívből fakadó igazi bizonysága egy olyan embernek, aki szívét mindenestül átadta Megváltójának, Jézus Krisztusnak; akinek Jézus az élete értelme. Ebből a versből árad az Úr imádata.
Kedves Kingooo, nem vagyok nagyon indiszkrét, ha megkérdezem, hogy ezt a verset Te írtad? Ez a Te személyes bizonyságod, igaz?  :2smitten:

Szeretettel:
olajág

Nem elérhető Kingooo

• Testvérünk
  • *
« Válasz #93 Dátum: 2008 Július 01, 09:41:38 »
Kedves Olajág !

Köszi !  :05:

Igen, ezt a verset én irtam . Egy éjjelen fogtam egy tollat s egy füzetet s ez lett belőle.

Áldjon meg téged az Úr kedves Olajág !

Szeretettel,
Kingooo

De te, oh Uram! paizsom vagy nékem, dicsőségem, az, a ki felmagasztalja az én fejemet.  Zsolt. 3/4

olajág

• Vendég
« Válasz #94 Dátum: 2008 Július 01, 16:54:18 »
Nagyon ügyes vagy!  :05:

Adjon az Úr még sok ilyen álmatlan, de áldott éjszakát!  :2angel:

Köszönöm, Téged is áldjon meg a mi Urunk, nagyon gazdagon, kedves Kingooo.! Erősödj és növekedj a kegyelemben, az Úr szeretetében! :2smitten:

Szeretettel:
olajág

Nem elérhető h.isro

• Testvérünk
  • *
« Válasz #95 Dátum: 2008 Július 18, 18:37:23 »
Hálás vagyok,hogy Isten mindig azonnal gondoskodik a szükségeinkről,még akkor is,ha mi úgy látjuk,hogy késik.Hálás vagyok,hogy nem csak a testemről,nem csak a lelkemről,nem csak a szellememről,hanem az egészlényemről gondoskodik és még arról is,hogy a környezetemben élők számára áldás legyek.Tegnap,meg tegnap előtt imádkoztam és ma kapásból 5 emailt kaptam ugyanattól az embertőla,miben albérletet kínált,ahol keresztény lányokkal lakhatnék együtt.Isten gondoskodik
Ki vagyok szolgáltatva Istennek. Teljesen fegyvertelen és védtelen vagyok, ezért kell, hogy a Szentlélek befedezzen.

Nem elérhető Katus73

• Testvérünk
  • *
    • Életem Krisztusban
Hálaadás
« Válasz #96 Dátum: 2008 Július 28, 16:11:01 »
Áldott vagy Istenem végtelen bölcsességedért. Áldott az a tudás, amit Te birtokolsz, és, hogy Te tudod, mi a legjobb nekem. Köszönöm irgalmadat, és drága szeretetedet, mellyel utánam jössz, akkor is, mikor eltávolodom Tőled. Köszönöm, hogy Te vagy egyedül, Aki képes vagy a szívemet, életemet betölteni azokkal a dolgokkal, amikre igazán szükségem van. Te vagy egyedül, aki képes vagy engem a halál árnyékának völgyén keresztül vinni. S köszönöm, hogy Te mutatsz nekem fényt. Fiadért, Jézus Krisztusért!
"Gyönyörködjél az Úrban, és megadja szíved kéréseit." Zsoltárok 37,4

Nem elérhető h.isro

• Testvérünk
  • *
« Válasz #97 Dátum: 2008 Szeptember 11, 11:24:04 »
Azért vagyok hálás Istennek,mert életem legsúlyosabb,legrégebben tartó és egyben a leggyakrabban visszatérő bűnömtől szabadított meg.Amit a bizonyságtételemben leírtam.Annyira megszabadított,hogy a kedvemet is elvette tőle.Isten mostanában óriási dolgokat tesz velem.Mindenkinek köszönöm,akik rendszeresen imádkoztok értem.

Nem elérhető h.isro

• Testvérünk
  • *
« Válasz #98 Dátum: 2008 Szeptember 13, 20:26:11 »
Hálás vagyok,hogy ennek a forumnak nem a bíráskodás,törvényeskedés az alapja,hanem a kegyelem!

Nem elérhető irene

• Testvérünk
  • *
« Válasz #99 Dátum: 2008 Szeptember 22, 15:08:32 »
Hálát adok a kegyelemért, mert mindig  visssza engedsz Uram ,ha  eltávolodok.
Ha helytelenül  gondolkodom,  helyes  és világos utat  mutatsz..
Hálát adok  ,mert  úgy szeretsz ahogy vagyok, minden hibámmal  együtt, és  hiányosságaimat szerettel egyengeted.
A családomért  ,lányaimért ,  barátamért,   munkahelyemért, orvosomért ,aki újra "lábra  állított" még ha  meg is rövidült a lábam.
Uram  ,köszönöm  ,hogy  megújítasz szereteteddel. Soha  nem ürül ki....soha nem fogy el. állandóan csak ADSZ !
Csodállak  és alázattal  megköszönöm, hogy véred adtad ÚR JÉZUS, hogy  megmosol, és cserépedényemet alakítod.
Nem baj ha fáj, tudom  szükséges...és jó! Egész  lényemmel  akarlak szolgálni,teljes szívből  teljes erőből ,teljes lélekkel
Kérlek segíts  ,hogy meg tudjak állni, csak VELED  vagyok képes rá.  Egyedül  semmi vagyok...de  Benned URAM
BIZTONSÁGBAN ....kÖSZÖNÖM ISTENEM....
                                                           DICSŐSÉG  LEGYEN  ÖRÖKKÉ A TIÉD URAM :2smitten:
zsolt 25:8.    Jó és igaz az Úr, azért útba igazítja a vétkezőket.

Nem elérhető h.isro

• Testvérünk
  • *
« Válasz #100 Dátum: 2008 Október 13, 20:46:11 »
 :06: :05: Jobb tudni,hogy a bűneim megbocsáttattak,mint elhinni magamról,hogy jó vagyok.

Babi

• Vendég
« Válasz #101 Dátum: 2008 Október 15, 00:07:20 »
Jézusom!

Szeretnék neked hálát adni azért, mert átsegítettél a vizsgán és azért mert ilyen testvéreket adtál nekem, akik mindenben mellettem állnak. Hálát szeretnék adni még szüleimért és azokért az emberekért akik segítettek nekem.
Köszönöm neked azt a sok jót, amit rajtuk keresztül ajándékoztál nekem. Dicsőség néked szeretedért és gondoskodásodért

Ámen :2angel:

Nem elérhető ildiko jános

• Testvérünk
  • *
  • bízd az ÚRra dolgaidat
« Válasz #102 Dátum: 2008 Október 16, 09:02:25 »
 Hálás szivvel járulok eléd, hogy ilyen testvéreket adtál nekem, Akik ismeretlenül is szívükön hordozzák mások nehéz helyzetét, és együt tudnak érezni fájdalmukkal. Dicsérünk és Magasztalunk ezért Uram.
Ezuttal köszönném meg e család nevében a testvéreket neked DRÁGA ISTENEM!!!!

ÁMEN!! :angel:
Idézet
JOBB A SZÁRAZ FALAT OTT,AHOL BÉKESSÉG VAN,MINT AHOL LAKOMÁVAL VAN TELE A HÁZ,DE VESZEKEDNEK BENNE. PÉLD17:1

ircsi

• Vendég
« Válasz #103 Dátum: 2008 Október 25, 13:56:02 »
Drága mennyei Édesatyánk.

Áld az én lelkem és magasztal  és hálás szívvel járulok a Te mennyei trónód elé.
Megköszönöm,hogy rendeltél egy napot amikor a testvérek a te nevedben összejöhettek.
A Te drága véred fedezzebe őkét és a te angyalaid vigyázzanak rájuk.
Köszönöm,hogy Te Atyám a dícséretek között lakozól.
Kérlek te kend fel a dícséreteket erővel,hatalommal,hogy ezen keresztül is megismerhessenek.
A Te SZ.L.edrontson le minden felekezetközötti magaslatot ami az egység ellen akar törekedni.
Cselekedjél hatalmasan Uram ezen a délutánon is,vonz magadhóz közelebb minnél több embert,hogy megismerjenek és megtérjenek.
A TE kegyelmed nyugodjon meg a mai és a holnapi napon is,a Te jelenléted,keneted áradjon szét hatalmasan Újkígyoson.
Ámen! :ima06:

Magda

• Vendég
« Válasz #104 Dátum: 2008 Október 25, 14:19:21 »
Kérlek Mennyei Atyám, hatalmasan dicsőítsd meg Magad, minden kétséget kizáróan, hogy ez a TE MŰVED.

Kérlek, hogy Anti testvérünk valóságosan ÚJ TEREMTÉS legyen, aki FELÜLRÓL TŐLED SZÜLETETT.

Köszönöm, hogy a mi kéréseink NÁLAD már teljesítve vannak, és köszönöm, hogy ezt láthatóvá is teszed, a TE DICSŐSÉGEDRE.