Szerző Téma: Hálaadás  (Megtekintve 114180 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Re:Hálaadás
« Válasz #735 Dátum: 2012 Február 21, 22:06:03 »
Dicsőség az Úrnak!!! :afro: :2smitten:
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető Elisabeth

• Testvérünk
  • *
« Válasz #736 Dátum: 2012 Február 21, 22:07:04 »
Igen, kedves Antee, egyedül Övé legyen a dicsöség!

:2smitten:
Taníts akaratod teljesítésére, mert te vagy Istenem! A te jó lelked vezéreljen az egyenes úton!
Zsolt 143,10

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #737 Dátum: 2012 Február 21, 22:07:35 »
:afro: :2smitten:
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető Batiszrael

• Testvérünk
  • *
« Válasz #738 Dátum: 2012 Február 22, 08:58:39 »
Lányodnak küldöm Elisheva: Mazal Tov!
http://www.youtube.com/watch?v=wsPwzqNnff8#

Nem elérhető Elisabeth

• Testvérünk
  • *
« Válasz #739 Dátum: 2012 Február 22, 09:21:14 »
Drága Dafnám!

Nagyon köszönjük ezt a csodálatos videót! Ahogy átjön a lányom, megmutatom Neki!

Köszönöm Neked is az imatámogatást! Legyen egyedül az ÚRé a magasztalás!

:043:

Legyetek áldottak! Oltalmazzon az ÚR Benneteket!

:081: :017:
Taníts akaratod teljesítésére, mert te vagy Istenem! A te jó lelked vezéreljen az egyenes úton!
Zsolt 143,10

Nem elérhető Mirjam

• Testvérünk
  • *
« Válasz #740 Dátum: 2012 Március 27, 15:13:39 »
KÖSZÖNÖM NEKED, URAM...
 ...hogy Te vagy az én erőm
ha gyengének és erőtlennek érzem is
magam

hogy Te vagy az én zsoltárom
ha nem is jön a számra imádság

hogy Te vagy az én üdvösségem
ha sebzetten nyalogatom is a sebeimet

hogy Te vagy az én békességem
ha idegesnek és nyugtalannak érzem is
magam

hogy Te vagy az én utam
ha olykor túl keskenynek és rögösnek
tűnik is

hogy Te vagy az én igazságom
ha a világ körülöttem tagadni akar is
Téged

hogy Te vagy az én világosságom
ha olykor sötétben botorkálok is

hogy Te vagy az én kegyelmem
ha nem is érdemlem azt meg

hogy Te vagy az én megváltásom
ha néha láncra verve érzem is magam

hogy Te vagy az én hitem
ha viaskodom és kétségeskedem is

hogy Te vagy az én reménységem
ha csüggedtnek és bátortalannak érzem is magam

hogy Te vagy az én szeretetem
ha a szívem nem is érzi
amit az ész már régóta tud.

Köszönöm Neked, Uram,

hogy nem kell az érzéseimre hagyatkoznom;
éppoly ingatagok azok, mint a szélfútta nádszál.
Köszönöm, hogy építhetek a Te
Szavadra, mely szilárdan áll, és igaz örökkön-örökké.

Nem elérhető bacsipista

• Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #741 Dátum: 2012 Március 27, 15:35:08 »
Kedves Mirjam!

Köszönjük, hogy megosztottad velünk Claudia Casini  csodás hálaadó imádságát.
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető bacsipista

• Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #742 Dátum: 2012 Április 05, 13:36:10 »
Kedves Testvérek!

Tegnap este a Skypen imaalkalom volt, amelyre a feleségem szokott bejelentkezni, és időnként én is vele együtt követem az ott elhangzottakat.
Az alkalom közben Zsolti fiunk rosszul lett az eset folyamán erős és kínzó hányás fogta el görcsök kíséretében. Feleségem ezt látva elköszönt az Skypen lévő testvérektől, hogy fiunk mellett lehessen, de Ferenc testvérünk imát kezdeményezett gyermekünk gyógyulásáért.
Az ima elhangzása utáni percekben egy megkönnyebbülés látszott fiunkon, a görcsök alábbhagytak és a hányás megszűnt. Reggel még fáradt és erőtlen volt, de megszűntek a fájdalmai. Délelőtt már tudott enni és most a tegnapi nap fáradalmait piheni.
Köszönjük az Úrnak a segítséget és a gyógyítást, és nektek is kedves testvérek akik imádkoztatok érte  az eredményes közbenjárást.

Egymás terhét hordozzátok: és így töltsétek be a Krisztus törvényét. Galátzia levél 6,2
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető julika

• Testvérünk
  • *
« Válasz #743 Dátum: 2012 Április 05, 14:06:30 »
Minden Dicsőség Istené!!
Mert Ő figyelmez gyermekei szavára,kéréseire!
Hálát adok én is veletek,hogy Úrunk ima meghallgató!
Őrizze gyermeked továbbiakban is az ÚR!

:2smitten:
Életnek kútfeje az igaznak szája; az istenteleneknek szája pedig erőszaktételt fedez el.

Nem elérhető Elisabeth

• Testvérünk
  • *
« Válasz #744 Dátum: 2012 Április 05, 17:02:48 »
Kedves Pista Testvérem, és Magdika!

Örülök Veletek együtt, hogy meghallgatta az ÚR az imáinkat és fiatok jobban lett! Szeret az ÚR Titeket és nagyon kegyelmes!

Erösítse teljesen fel fiatokat az ÚR és áldja meg életét!

:2smitten: :2smitten:
Zsolt 143,10

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #745 Dátum: 2012 Április 05, 17:20:48 »
Dicsőség az Úrnak! :2smitten:

Nem elérhető Shomer ayin

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #746 Dátum: 2012 Április 06, 12:14:54 »
Kedves Testvérek!

Tegnap este a Skypen imaalkalom volt, amelyre a feleségem szokott bejelentkezni, és időnként én is vele együtt követem az ott elhangzottakat.
Az alkalom közben Zsolti fiunk rosszul lett az eset folyamán erős és kínzó hányás fogta el görcsök kíséretében. Feleségem ezt látva elköszönt az Skypen lévő testvérektől, hogy fiunk mellett lehessen, de Ferenc testvérünk imát kezdeményezett gyermekünk gyógyulásáért.
Az ima elhangzása utáni percekben egy megkönnyebbülés látszott fiunkon, a görcsök alábbhagytak és a hányás megszűnt. Reggel még fáradt és erőtlen volt, de megszűntek a fájdalmai. Délelőtt már tudott enni és most a tegnapi nap fáradalmait piheni.
Köszönjük az Úrnak a segítséget és a gyógyítást, és nektek is kedves testvérek akik imádkoztatok érte  az eredményes közbenjárást.

Egymás terhét hordozzátok: és így töltsétek be a Krisztus törvényét. Galátzia levél 6,2

Áldott az Úr, aki élő és ható.Aki meghallgatja az Imáinkat, és megadja szívünk kérését. És mi lehet igazabb kérés, mint mikor egy bajban szenvedő Testvérért járunk közben? (!)
   Ézs 57,19    
Megteremtem ajkaikon a hálának gyümölcsét. Békesség, békesség a messze és közel valóknak, így szól az Úr; én meggyógyítom őt!
Ézs 60,19    
Nem a nap lesz néked többé nappali világosságod, és fényességül nem a hold világol néked, hanem az Úr lesz néked örök világosságod, és Istened lesz ékességed,

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #747 Dátum: 2012 Április 06, 12:22:22 »
Ámen! :2smitten:

Nem elérhető ditte

• Segítő
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #748 Dátum: 2012 Április 07, 23:15:10 »
Köszönjük Urunk!
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető gojan

• Testvérünk
  • *
« Válasz #749 Dátum: 2012 Április 09, 11:54:59 »
Miért adsz hálát Istennek?

Hálás vagyok Istennek hogy élek és lélegzek, egézsséges vagyok. Van munkam amit sokszor utalok! Hálás vagyok Jézusnak Baratnomert (Léna) aki már jobban van :) Koszonom hogy ami most jonn mutet sikeres lesz es utana telje lesz a gyogyulasa. hálás vagyok jézusom hogy ott vagy kapcsolatunkba és azért hogy otett a te kezdben tehetem. Orulok es hálás vagyok azért hogy na mint nap bemehetek a szentek szentjebe imadni teged atyam :) Koszonom a kozossegemet es azt hogy meg tart a ma es tart meg a kegyelem  :afro: es halasan koszonom ur jezus hogy megvaltotal. Ámen :afro:
Amit mond az ember, annak a gyumolcsebol fog jollakni a teste, es amit a beszede terem, azzal kell jollakni. Élet és halál van a nyelv hatalmába, amelyiket szereti az ember,annak a gyumolcset eszi...