Kedves Ditte én is megosztanék veled- veletek egy látomást ami nemrég Istentisztelet alatt történt velem héthete.
Vasárnap reggel arra ébredtem, hogy dícsérem az Urat.- Nem tartod számon bűnömet elvetted minden szégyenem -dícsivel ,amikor imádkoztam az Úr állandóan azt hozta fel nekem, hogy bűneid megvannak bocsájtva, hát nem igazán értettem mert eddig én ezt hittel elfogadtam.
Az igehírdetés is erről szólt, hogy Jézus vére lemosta a bűneinket és ezt hitálltal elkell vennünk, mert ha nem tesszük vádlások szokszor megkisérthetnek, /gondolom veletek is előfordult már ilyen/ és nem tudjuk elvenni amit Jézus elkészített számunkra.
Sokszor előfordul, hogy teljesen alkalmatlannak tartom magam bizonyos dolgokban ,némely régi bűnök miatt. Ekkor értettem meg,hogy Jézus véglegesen eltörölte és nincs semmi kárhoztatásuk azoknak akik Jézusban vannak.
Az Ő vére véglegesen lemosta, felvitte oda a keresztfára, és élek már nem én hanem él bennem a Krisztus,megtísztítva, megigazítva.Az ördög már nem vádolhat és nem sutoghatja, a régi bűneimet.MERT ELTÖRŐLTETTEK!
Halleluja , dícsőség az Urnak!Az Urvacsorai alkalmon is megerősített az Úr, olyan hatalmas kenetet éreztem, alig tudtam állva maradni.
Szellemben pedig láttam, hogy a felemelt poharamba Jézus vérét csepegtette.
Testvérek nagyon felemelő érzés volt, hogy az Úr ilyen sok dolgon keresztűl megerősített engem.
Hála, dícsőség, magasztalás néki!