Szerző Téma: Kijelentések,álmok,látomások  (Megtekintve 18064 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető ditte

 • Moderátor
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 4504
Re:Kijelentések,álmok,látomások
« Válasz #30 Dátum: 2011 Március 28, 16:45:07 »
Egy csodálatos látomást adott az Úr,szintén abban az időben amikor már voltam a gyülekezetben és közel voltam ahhoz,hogy átadjam az Úrnak az életemet.Tulajdonképpen az ágyban feküdtem és becsuktam a szemem,rögtön ezt láttam (nem nyílt látomás volt):

Egy úttest mellett álltam.Nem messze útkereszteződés is volt.Olyan volt mint a BAH csomópont.A város nyüzsgő volt,fülledt meleg nyári napon.Fullasztó volt a levegő a melegtől, szmogtól.Mindenki rohant.Nem igazán láttam a nyüzsgést inkább érzékeltem.
Az út szélén álltam,mintha át akarnék kelni.Szemben egy kőkereszt állt,mint egy jelzőlámpa.A kereszt mögött,az út másik oldalon egy csodaszép,természetes,zöld,üde park volt.Nagyon hívogató volt.A nap szépen sütött.Kicsit beljebb a parkban a fák közül egy régi kő templom hátsó részét láttam a nagy,zöld lombú fák közül.Nagyon vágytam oda.

Ez igazából egy nagyon rövid látomás volt.Ma is élénken emlékszem rá.

Dicsőség az Úrnak!
 :2smitten:


"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető Clio

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 255
  • rineweld
Re:Kijelentések,álmok,látomások
« Válasz #31 Dátum: 2011 Március 28, 22:10:34 »
Kedves Ditte!   :01: :168: Örülök amikor a józanságot használjuk álmaink végiggondolására. Megnyugodtam hogy eddig ebben a topicban ez így is volt. :afro:
Mivel általában nincs különösebb jelentőségük az álmainknak. Csak nagyon ritka esetben van üzenetük.


 Én is megosztok veletek 4 fontos álmot amit egymás után kaptam az Úrtól.
Tartósan voltam már rosszul. Még egy influenza is tetézte mindezt. Kezeimet széttárva szinte kétségbeesetten álltam imában az Úr elé. Tehetetlenség és mély rosszullét vett körbe.

Elaludtam és almomban egy házban találtam magam. Olyan ismerős volt . Körbenéztem és nyoma sem volt a rosszullétnek. Mintha egy másik helyre kerültem volna hirtelen. Kinéztem az ablakon és gyönyörű tavasz volt nyári napsütéssel. A színek a hangok az illatok gyönyörűbbek voltak mint amit valaha éreztem.  Épp azon gondolkodtam hogy vajon már az Úrnál vagyok? persze felébredtem. De az ébredésem után jobban voltam és az álom biztatást adott. Jobban éreztem magam és tudtam Isten adta ezt nekem . Mint egy felüdülést a szürke rosszullét után. mintegy kizökkentést a rossz hangulati kerékvágásból.


Pár napra rá amikor kérdésként Isten elé vonultam hangulathullámzásom miatt. Ugyanis rendkívül zavart akár egy súly mint amit rám tettek vagy egy sajgó hát amire nincs fájdalomcsillapító. Ha az érzésre gondoltam erősödött ,ezután pedig mint egy lengésbe hozott hinta egyre nagyobb hullámokat kavart.  Tipikus félelem a félelemtől.
Tudtam hogy Ő  megszabadított. Sőt nem egy igéjével meg is erősített benne. Az értelmem tudta és nyugodt volt de a hangulatom félt és szorongott. mi a megoldás? talán Újra orvoshoz forduljak? Vagy valami mást tegyek? Olyan mintha erősebb lenne nálam.

Ekkor kaptam 3 egymást követő álmot.
Az első egy film volt valami sci-fi féle, először mint néző néztem és izgultam a főszereplőkért hogy végre vegyék észre az ellenség beépült az eszközeikbe.  Majd egyszer csak én is egy szereplő voltam. Valamiféle invázió küldöttekén egy megállíthatatlan robot  jött és ölte meg az embereket akik elé kerültek, a katonaság fegyverei mit sem értek. Előle bújtunk el egy ház szobájában. Hiszen átlát a falon !
Ekkor mintegy felismerésként belém nyilat: (mintha valaki mondta volna) Nálad van a megoldás! Te irányítod az álmot! Felvettem egy tárgyat a raktárból. Kijelentettem ez egy fegyver és csak ez ad győzelmet. Ráirányítottam a megölt emberekre és azok újra életre keltek..  Bár mindenki menekült a robot elöl én egyenesen feléje mentem.
Felemeltem a tárgyat és a robotra lőttem vele. Nem történt semmi. Megismételtem a lövést. Ekkor sem történt semmi. Ekkor mondtam magamban akitől a fegyvert kaptam az soha nem hazudik! Ennek működnie kell. Harmadszor is lőttem. A robot megsemmisült. Az álom pedig véget ért.


Ebből megértettem hogy a győzelem a kezemben van hinnem kell benne. A hit a fegyver! Akkor is működik ha azonnal nem is látszik. Van hogy várni kell.
Akiket a fiú megszabadít azok valósággal szabadok!

Értem Uram és köszönöm! De hogyan valósítsam meg ha jön a félelem érzése úgy erősödnek a hullámai mint viharos tenger!

Ekkor két egymást szorosan követő álmot kaptam.

Az elsőben az udvarunkban voltam egy létra tetején. A garázs tetején voltak téglák. A létráról elértem. Szükségem is volt rá mert két hatalmas medve jött fel a létrán utánam. a téglákkal visszavertem őket. de ahogy magukhoz tértek újra elkezdtek felmászni.  Nem hagytak fel a támadással. Végül elfogyott a téglám. Az egyik felért és éppen  rám harapott volna még a fogait is éreztem. Amikor ismét egy felismerést kaptam.
Lépj ki ebből nem kell hagynod magad ebben a vesztes csatában . Addig győznek amíg benne vagy a szerepben. Ne vedd fel a harcot hanem hagy ott.   Egyetlen kézzel végeztem a medvével és kiléptem az álomból. Mint aki otthagy egy forgatást mert nem ért egyet a szereppel.

Rögtön jött a következő álom.  A munkahelyemen voltam , hatalmas bevásárlóközpontban. Tömeg nyüzsgés , folyt az élet. Nekem is épp valami dolgom volt. ekkor lekapcsoltak a lámpák és csak a vészvilágítás égett , bekapcsoltak a szirénák. Én rohantam a raktárba hogy szóljak a munkatársaimnak mert el kell kezdenünk a kiürítést. Senkit nem találtam a raktár pedig egy hatalmas elágazó kazánházzá alakult. A kazánok a robbanás szélén álltak gőz jött belőlük. Piros fény villogott. Én meg rohantam és kerestem a kijáratot. De csak nem akart véget érni a kazánház. Ekkor ismét egy felismerést kaptam. Nem kell itt lenned!  Hagyd ezt itt mert ebben a szerepben nincs kijárat, felesleges futni. Ekkor megálltam és nem rohantam tovább. Nem törődtem a kazánokkal. Szóval nincs kijárat. Hát akkor készítünk egyet. Ránéztem a falra és egy ajtó jelent meg. kiléptem rajta.
az álom véget ért és az éjszaka további részében békés álmaim voltak. Nyugodtan ébredtem és elgondolkodtam az álmokon.

Igen Isten így is meg tud minket erősíteni. De nem ez a rendszeres módszere. különleges esetekben használja. Hiszen hétköznapi használatra adta nekünk a bibliát. Nekem az igék mellé adta megerősítésként és válaszként.  :2smitten: :2smitten:
"Ne félj Sion ne csüggedj el.  Veled van az Úr  az Istened  Ő erős és megsegít. Boldogan örül neked megújít szeretetével ujjongva örül neked." zof.3 16-17

Nem elérhető ditte

 • Moderátor
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 4504
Re:Kijelentések,álmok,látomások
« Válasz #32 Dátum: 2011 Március 29, 08:37:01 »
Drága Clio! :2smitten:
Köszönöm,hogy leírtad az álmaidat.Bizony csodálatos dolog,hogy az Úr álmaidon keresztül is megerősített!Dicsőség Istennek!
Milyen csodálatosan megmutatta neked az Úr a probléma megoldását. :2smitten:
Áldott legyen az Úr neve!Hallelujah!

Teljesen egyetértek,hogy általában nem ez a rendszeres mód, ahogy szól hozzánk az Úr.Isten igéje az ami számunkra a legfontosabb és a Szent Szellem vezetése.A kijelentések,álmok stb amiket Istentől kapunk szintén segítségek.De nem tehetjük ezeket első helyre.Meg kell gyökereznünk az igében,mert csakis így tudunk eligazodni.A Szent Szellem soha nem fog nekünk olyan kijelentést adni ami Isten igazságával ellentétes lenne.De aki nincs meggyökerezve az igében,nem rejti szívébe Isten beszédét,azt az ellenség félrevezetheti.

Van,amikor az álom csak álom.Persze ad az Úr álmokat mindannyiunknak.De Isten igéjének ismerete és szeretete kell hogy a legfontosabb legyen és hogy hagyjuk,hogy az Úr vezessen.mi pedig kövessük őt.

A kijelentések,álmok stb. amiket leírtam és leírok itt kb 25 év kijelentései,álmai.Hála az Úrnak értük.


 :2smitten: :037:"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető ditte

 • Moderátor
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 4504
Re:Kijelentések,álmok,látomások
« Válasz #33 Dátum: 2011 Március 29, 09:28:59 »
Írok akkor én is kedves Ditte! :2smitten:

Egy látást kaptam az Úrtól még régebben:

Akik Isten gyermekei, azok egytől-egyig cserépedények. Ezek a cserépedények különféle dolgokkal vannak megtöltve. Vannak üresek is, de a legtöbben van valami. Félig és teli töltöttek. Sajnos sok olyat éreztem, amelyek az írott igékkel voltak megtelve, csak a saját értelmezésük és nem az Isten szerintiekkel. Voltak amelyekben szemét volt, valamelyikben Isten igéje, csak felhígítva. Azt "láttam", hogy Isten mindegyikbe próbálna önteni, de valamelyikből kifolyik (mert már telve van szeméttel), valamelyikbe ugyan fér, de összekeveredik a tisztátalan tartalommal. Azok az edényeknek, amelyeknek a tartalma nem Istentől valók, ki kell ürülniük! Odamehetnénk és felfordítva megpróbálhatnánk kiszórni a szemetet, de vagy nem engednék, vagy maradna az alján, vagy épp visszapakolnák. Mindenkinek saját magának kell kiürítenie az edényét!

"Nem hatalommal és nem erővel, hanem az Én Lelkemmel -mondja a SEREGEK URA!"
Kedves Antee!
Köszönöm,hogy elmondtad milyen látást adott neked az Úr.Csodálatos a mi Urunk,hogy így tanít minket!
Saját magunknak kell odaszentelnünk magunkat az Úr szolgálatára,kiürítve minden szemetet,hogy az Úr edényei lehessünk.
Arra is emlékeztet ez a látás,példázat,hogy mindenkinek a munkája nyilvánvalóvá lesz és hogy minden féltett dolognál jobban őrizzük szívünket.

Dicsőség az Úrnak!
 :2smitten:
Eszembe jutott még a látásoddal kapcsolatban,hogy ha nem tisztítjuk meg a cserépedényünket,ha nem dobálunk ki belőle minden régi haszontalan kacatot,akkor az olyan mintha megakadályoznánk az Urat abban,hogy Ő töltse be azt.
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető Jules

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 1609
Re:Kijelentések,álmok,látomások
« Válasz #34 Dátum: 2011 Március 29, 17:24:35 »
Nem fűzök hozzá semmit, kérlek vizsgáljátok meg.   :2smitten:

/…itt van az az idő, amikor elkezdődik az ítélet az Isten háza népén.” (1 Péter 4:17)/

"Olyan idők jönnek, amikor elválasztom a búzát a pelyvától. Döntéskényszerek, és próbák jönnek,
hogy világosságra kerüljön sokak szívének valódi állapota. el fog különülni a felszínesség és a
képmutatás, a valódi hűségtől és engedelmességtől.

Azért leplezek majd le sokakat, azokban a napokban, hogy megtérhessenek, nem pedig azért,
hogy elvessem őket!
Tanuljatok irgalmat tőlem: Ne forduljatok el azoktól, akik könnyűnek találtatnak, hanem
könyörüljetek rajtuk, támogassátok őket, járjatok közben értük.

Aki közülük töredelmes szívű lesz, megalázza magát és megtér, azt felemelem, és jobb lesz a
következő állapota, mint ahonnan kiesett, de a többiek megkeményednek majd, és olyanok
lesznek, mint a elszáradt szőlővesszők.
Ezek között lesz majd olyan, akit még egyszer megrázok, hátha felébred, de az a csapás velőkig
ható lesz a számára, hogy feléledjen a szellemi halálból."
"Jól látszik a szívünk állapota abból, ahogy egy olyan valakivel bánunk, aki viszonzásul semmit nem tud tenni értünk."

Nem elérhető Shomer ayin

 • Moderátor
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 3180
Re:Kijelentések,álmok,látomások
« Válasz #35 Dátum: 2011 Március 29, 20:42:51 »
   Mal 3,18    
És megtértek és meglátjátok, hogy különbség van az igaz és a gonosz között, az Isten szolgája között és a között, a ki nem szolgálja őt.
   
A Próféciák jelül adattak! Itt még lehetséges az utainkon való változtatás! De érteni kell amit a Szellem mond! és nem csak a gyülekezeteknek-hanem a hívőknek is!!!
Testileg nem lehetséges az urat követni!Rm 8,8    
A kik pedig testben vannak, nem lehetnek kedvesek Isten előtt.
Ezért mondja az Úr Igéje Pál által:Ef 4,13    
Míg eljutunk mindnyájan az Isten Fiában való hitnek és az Ő megismerésének egységére, érett férfiúságra, a Krisztus teljességével ékeskedő kornak mértékére!
Fontos odafigyelni és engedelmeskedni a Próféciákra-és nak!
2Pt 1,21    
Mert sohasem ember akaratából származott a prófétai szó; hanem a Szent Lélektől indíttatva szólottak az Istennek szent emberei.
   
   
"Jóel 2,28    
És lészen azután, hogy kiöntöm lelkemet minden testre, és prófétálnak a ti fiaitok és leányaitok; véneitek álmokat álmodnak; ifjaitok pedig látomásokat látnak."  I Thess.5,19.    
A Lelket meg ne oltsátok.
20.    
A prófétálást meg ne vessétek!!!
Ézs 60,19    
Nem a nap lesz néked többé nappali világosságod, és fényességül nem a hold világol néked, hanem az Úr lesz néked örök világosságod, és Istened lesz ékességed,

Nem elérhető Magda

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 2531
Re:Kijelentések,álmok,látomások
« Válasz #36 Dátum: 2011 Március 29, 21:07:24 »
Nagyon keskeny az út, és kevesen járnak rajta
DE
Jer 31,34 És nem tanítja többé senki az ő felebarátját, és senki az ő atyjafiát, mondván: Ismerjétek meg az Urat, mert ők mindnyájan megismernek engem, kicsinytől fogva nagyig, azt mondja az Úr, mert megbocsátom az ő bűneiket, és vétkeikről többé meg nem emlékezem.


Zsid 8,11 És nem tanítja kiki az ő felebarátját és kiki az ő atyafiát, mondván: Ismerd meg az Urat; mert mindnyájan megismernek engem a kicsinytől nagyig.


Ezért kell nagyon meggondolni, ha valaki épp próbában van, akkor ne legyek beavatkozó, mert próbákon keresztül tanít a Mindenható Isten.

Ezért aztán a megbocsátás kiemelkedő, mert ha kárhoztatás van a szívemben mert nekem nem segítenek, akkor nem tudom azt megtanulni, amit nekem a próbák alatt a Mindenható tanítani akar.

Amikor mindent ami velem történik az Ő KEZÉBŐL fogadok, akkor teljes örömnek tartom, ha :
Jak 1,2 Teljes örömnek tartsátok, atyámfiai, mikor különféle kísértésekbe estek

Tudom, hogy Ő, rendezi a dolgaimat.

Nagyon nagy probléma, ha sérelemnek élem meg a velem történteket, ilyenkor az egyész TEST szenved ettől.

 :2angel:
Fil 2,11 És minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsőségére

:)

Nem elérhető Clio

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 255
  • rineweld
Re:Kijelentések,álmok,látomások
« Válasz #37 Dátum: 2011 Március 29, 22:19:53 »
Nem fűzök hozzá semmit, kérlek vizsgáljátok meg.   :2smitten:

/…itt van az az idő, amikor elkezdődik az ítélet az Isten háza népén.” (1 Péter 4:17)/

"Olyan idők jönnek, amikor elválasztom a búzát a pelyvától. Döntéskényszerek, és próbák jönnek,
hogy világosságra kerüljön sokak szívének valódi állapota. el fog különülni a felszínesség és a
képmutatás, a valódi hűségtől és engedelmességtől.

Azért leplezek majd le sokakat, azokban a napokban, hogy megtérhessenek, nem pedig azért,
hogy elvessem őket!
Tanuljatok irgalmat tőlem: Ne forduljatok el azoktól, akik könnyűnek találtatnak, hanem
könyörüljetek rajtuk, támogassátok őket, járjatok közben értük.

Aki közülük töredelmes szívű lesz, megalázza magát és megtér, azt felemelem, és jobb lesz a
következő állapota, mint ahonnan kiesett, de a többiek megkeményednek majd, és olyanok
lesznek, mint a elszáradt szőlővesszők.
Ezek között lesz majd olyan, akit még egyszer megrázok, hátha felébred, de az a csapás velőkig
ható lesz a számára, hogy feléledjen a szellemi halálból."

Mindig elgondolkodom hogy milyen az amikor megkeményedik a szív. Azt hiszem ez az az állapot amikor valaki büszke és felfuvalkodott. 
A Sátán saját tökéletességében fuvalkodott fel.  Az embernél pedig amikor úgy gondol eddigi elveire hogy tévedhetetlen.
Amikor valaki alszik akkor nem veszi észre hogy bajban van.  Így nem azokra vonatkozik ez az ige akik látják bűnüket és küzdenek vele hanem azokra akik bűntelennek gondolják magukat. A megalázás megmutatja hogy bűnösök és kegyelemre van szükségük. Ekkor ébrednek fel !
A különleges élmények vagy a gyógyulások miatt sokan közelednek Istenhez de amíg nem gondolnak magukra bűnösként addig nincs szükségük  Krisztusra.
Lehet hogy lelkesek amikor álmokat vagy látomásokat vagy igehírdetés hallgatnak vagy lelkesen tapsolnak egy Keresztény koncerten  de a bűn gondolatát távol tartják maguktól.

Szerintem itt a lényeg! A BŰNHÖZ hogy állnak hozzá.  Mert aki már küzd ellene az tudja hogy van bűne. De aki nem foglalkozik a bűnével ...vagy úgy gondol magára hogy ő Jó ember! ( Nem ölt, nem lopott, nem csalt..stb) ott a gond!

Aki küzd az szívesen veszi a támogatást de mit tegyünk ott ahol valaki tökéletesnek gondolja magát és nem kér a támogatásból.

Hát azt hiszem azt tehetjük hogy rábízzuk Istenre hogy alázza meg és közbenjárunk érte imában.

Egy kicsit eltértünk az álmok látomások témától.  :08: :08:
"Ne félj Sion ne csüggedj el.  Veled van az Úr  az Istened  Ő erős és megsegít. Boldogan örül neked megújít szeretetével ujjongva örül neked." zof.3 16-17

Nem elérhető Jules

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 1609
Re:Kijelentések,álmok,látomások
« Válasz #38 Dátum: 2011 Március 29, 23:40:39 »
Őőő... ott van, az is, hogy "kijelentések", azért tettem ide.  :08:
De ha úgy gondoljátok, hogy nem ide való, szólok egy moderátornak, hogy tegye át... vagyis... izé...  :pirul: :hehe:
"Jól látszik a szívünk állapota abból, ahogy egy olyan valakivel bánunk, aki viszonzásul semmit nem tud tenni értünk."

Nem elérhető Magda

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 2531
Re:Kijelentések,álmok,látomások
« Válasz #39 Dátum: 2011 Március 30, 07:57:59 »
Őőő... ott van, az is, hogy "kijelentések", azért tettem ide.  :08:
De ha úgy gondoljátok, hogy nem ide való, szólok egy moderátornak, hogy tegye át... vagyis... izé...  :pirul: :hehe:

 :hehe: :2funny: :2tickedoff: :2funny: :hehe:

 :2smitten:
Fil 2,11 És minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsőségére

:)

Nem elérhető ditte

 • Moderátor
 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 4504
Re:Kijelentések,álmok,látomások
« Válasz #40 Dátum: 2011 Március 30, 08:36:01 »
Nem fűzök hozzá semmit, kérlek vizsgáljátok meg.   :2smitten:

/…itt van az az idő, amikor elkezdődik az ítélet az Isten háza népén.” (1 Péter 4:17)/

"Olyan idők jönnek, amikor elválasztom a búzát a pelyvától. Döntéskényszerek, és próbák jönnek,
hogy világosságra kerüljön sokak szívének valódi állapota. el fog különülni a felszínesség és a
képmutatás, a valódi hűségtől és engedelmességtől.

Azért leplezek majd le sokakat, azokban a napokban, hogy megtérhessenek, nem pedig azért,
hogy elvessem őket!
Tanuljatok irgalmat tőlem: Ne forduljatok el azoktól, akik könnyűnek találtatnak, hanem
könyörüljetek rajtuk, támogassátok őket, járjatok közben értük.

Aki közülük töredelmes szívű lesz, megalázza magát és megtér, azt felemelem, és jobb lesz a
következő állapota, mint ahonnan kiesett, de a többiek megkeményednek majd, és olyanok
lesznek, mint a elszáradt szőlővesszők.
Ezek között lesz majd olyan, akit még egyszer megrázok, hátha felébred, de az a csapás velőkig
ható lesz a számára, hogy feléledjen a szellemi halálból."
Kedves Jules!
Köszönöm a hozzászólásod. :2smitten:
Nagyon örülök neki.Nekem ezt mutatta meg:
Nem lehet félig átadott szívvel követni az Urat.Azokat az időket éljük,amikor az Úr mindent megráz.Csak az igazán "maradandó" dolgok maradnak meg.
Isten Igéje alapvető.Az Úr szavára lett az egész világmindenség.

Fontos,hogy szívünkbe rejtsük Isten beszédét.Az Igének megtartói legyünk,ne csak hallgatói.

Meg fog mutatkozni,ki az,aki valóban a Krisztusé.

Vannak akik sok "hatalmas" dolgot cselekednek,de nem gyakorolják a krisztusi szeretetet.A szeretet sokakban meghidegül.
Márpedig bármit teszünk,ha szeretet nincs bennünk,semmik vagyunk.Akkor minden dolog,legyen az bármilyen hatalmas is,nem ér semmit Isten szemében.
Mivel sok hamis tanító támad és hamis Krisztusok jönnek,fontos,hogy meggyökerezzünk Isten Igéjében,hogy szeressük és ismerjük Isten Igéjét,az Ő igazságát.Éhezzük és szomjazzuk Isten igazságát.
Mert aki nem így tesz,azt könnyen becsapja az ellenség,a sátán.
Az Istentől kapott kijelentések,próféciák,álmok,látomások fontos segítségek Istentől,de mindig minden körülmények között Isten igéje az alap.
Akik Isten gyermekei,azokat Isten szelleme vezérli.Ő mindig Isten igéjével egybecsengő kijelentést ad,és Jézusra mutat.

"Ismeri az Úr az övéit;és:Álljon el a hamisságtól minden,aki Krisztus nevét vallja."(II.Timótheus 2,19.)
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető Magda

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 2531
Re:Kijelentések,álmok,látomások
« Válasz #41 Dátum: 2011 Március 30, 08:38:27 »
Ámen
Fil 2,11 És minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsőségére

:)

Nem elérhető erdei

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 1752
Re:Kijelentések,álmok,látomások
« Válasz #42 Dátum: 2011 Március 30, 18:52:06 »
Kedves Jules!

Ne haragudj ezért, mert nem rólad szól, de szerintem ez egy jó nagy butaság.
Kesze-kusza zagyvaság.
Persze ez csak az én véleményem, három olvasás után.
Ne haragudj, de ez a véleményem.
Még egyszer bele olvastam, és sajna nem változott a véleményem.
 :044:
1Kor 1:27  Hanem a világ bolondjait választotta ki magának az Isten, hogy megszégyenítse a bölcseket; és a világ erőtleneit választotta ki magának az Isten, hogy megszégyenítse az erőseket;

Nem elérhető Zsuzsa2

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 1336
Re:Kijelentések,álmok,látomások
« Válasz #43 Dátum: 2011 Március 30, 19:30:01 »
Kedves Jules!

Ne haragudj ezért, mert nem rólad szól, de szerintem ez egy jó nagy butaság.
Kesze-kusza zagyvaság.
Persze ez csak az én véleményem, három olvasás után.
Ne haragudj, de ez a véleményem.
Még egyszer bele olvastam, és sajna nem változott a véleményem.
 :044:


1Kor 2,14    
Érzéki ember pedig nem foghatja meg az Isten Szellemének dolgait: mert bolondságok néki; meg sem értheti, mivelhogy szellemiképpen  ítéltetnek meg.
Uj bort uj tömlőbe :) 
A TE RUHÁID MINDENKOR LEGYENEK FEHÉREK, ÉS AZ OLAJ A TE FEJEDRŐL EL NE FOGYATKOZZÉK. -  Préd.9.10.

Nem elérhető Magda

 • Testvérünk
 • *
 • Hozzászólások: 2531
Re:Kijelentések,álmok,látomások
« Válasz #44 Dátum: 2011 Március 30, 20:06:02 »
Kedves Jules!

Ne haragudj ezért, mert nem rólad szól, de szerintem ez egy jó nagy butaság.
Kesze-kusza zagyvaság.
Persze ez csak az én véleményem, három olvasás után.
Ne haragudj, de ez a véleményem.
Még egyszer bele olvastam, és sajna nem változott a véleményem.
 :044:


1Kor 2,14    
Érzéki ember pedig nem foghatja meg az Isten Szellemének dolgait: mert bolondságok néki; meg sem értheti, mivelhogy szellemiképpen  ítéltetnek meg.
Uj bort uj tömlőbe :)
Milyen jó lenne, ha annak lenne figyelmeztetés aki ilyent leír, mert akkor tovább lépne, de ő ezt nem akarja, elégedett azzal amiben van.
 :(
Fil 2,11 És minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsőségére

:)