Szerző Téma: Az Úr Szava Online Biblia  (Megtekintve 34623 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Az Úr Szava Online Biblia
« Dátum: 2011 Március 20, 14:43:12 »
Kedves Testvérek.

Isten gondoskodásából elkészült "Az Úr Szava" online Biblia.
Az online Bibliát érintő hozzászólásokat itt írhatjátok meg.
Szeretettel várom a véleményeket, hibajelentéseket és az ötleteket. :afro:

Az online Biblia oldala:
http://www.urszava.net

Szeretettel,
Antee
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető Shomer ayin

• Testvérünk
  • *
Re:Az Úr Szava Online Biblia
« Válasz #1 Dátum: 2011 Március 20, 15:17:41 »
Testvérem. az Úr áldjon meg téged és mindazokat akik ebben a munkában segítettek. Nagy és hasznos munkát vállaltatok az Úrban aminek dicsérete nagyobb és fényesebb lesz mint amit én leírhatnék vagy amit el tudnátok képzelni.
Hiszen az Úr áldása, az Ároni áldás rajtatok nyilvánvalóvá lett!
Isten áldjon meg téged és segítőidet.
Mit is mondhatnék még, hisz az Úr áldásához hozzátenni nem lehet.
köszönöm az Úrnak és nektek a lehetőséget, és szívem minden örömével és hálájával fogom használni munkátok gyümölcsét.
Ézs 60,19    
Nem a nap lesz néked többé nappali világosságod, és fényességül nem a hold világol néked, hanem az Úr lesz néked örök világosságod, és Istened lesz ékességed,

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #2 Dátum: 2011 Március 20, 15:24:38 »
Dicsőség Istennek!
Remélem sokak áldásává fog válni! :2smitten:
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető Magda

• Testvérünk
  • *
« Válasz #3 Dátum: 2011 Március 20, 15:26:35 »
Kérlek Anti Döndikét sokszor öleld meg a nevemben.
Talán egyszer én is megölelhetem

:2smitten:
Fil 2,11 És minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsőségére

:)

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #4 Dátum: 2011 Március 20, 15:32:38 »
A nyári fórumtalálkozói alkalmon lehetőséged lesz, ha el tudsz jönni és az ÚR addig éltet minket!  :afro: :2smitten:

Ani Kinor

• Vendég
« Válasz #5 Dátum: 2011 Március 20, 18:09:48 »
Természetesen nagyon szép az oldal, koszonom!
Antee, az ÚR áldjon meg bennetek érte!

:D :2smitten: :2smitten: :2smitten:

Nem elérhető ditte

• Testvérünk
  • *
« Válasz #6 Dátum: 2011 Március 20, 20:57:14 »
De jó!Hallelujah!
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #7 Dátum: 2011 Szeptember 29, 20:55:42 »
Kedves Testvéreim! :05:

Az online Biblia fejlesztés előtt áll, kérlek benneteket írjátok meg az ötleteiteket, hogy mivel lenne még áldásosabb a használata! :169:
 :2smitten: :2smitten: :2smitten:

Nem elérhető DöNdIkEeE

• Testvérünk
  • *
  • Mrs :D
« Válasz #8 Dátum: 2011 Szeptember 29, 21:57:54 »
Könnyen kezelhetőség :167: :020:
A Kereszt Tény, ezért vagyok Keresztény! :)

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #9 Dátum: 2011 Szeptember 29, 22:03:59 »
No, hát mi bajod a kezelhetősséggel Asszony!? :hehe:

Nem elérhető bacsipista

• Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #10 Dátum: 2011 Szeptember 30, 07:48:25 »
Amóta felfedeztem és kiismertem ezt a Bibliát használom a neten. Honlapunkra mielőtt beírom a napi igéket, melyeket egy testvérnő készít, itt ellenőrzöm le, és csak akkor keresem  ki a kézi Bibliámban ha a kettő nem egyezik.
A kezelhetőség szempontjából Döndike álláspontjával értek egyet, ugyanis a lenyíló fülek kezelése, a Bibliák  és a könyvek kiválasztása  gondot okoz a nem túl gyakorlott internet használónak.
Összességében nézve én nagyon jónak találom. :afro:
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #11 Dátum: 2011 Szeptember 30, 08:28:26 »
Koszonom Testverem!

Akkor a kezeles azert hatranyos, mert nem egyertelmu a hasznalata (nehezen lehet kiigazodni rajta) vagy mert idoigenyes?

Nem elérhető bacsipista

• Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #12 Dátum: 2011 Szeptember 30, 09:11:48 »
kedves Anti, az egyszerű internetezőknek bonyolultnak tűnik amíg nem ismerik ki. (a nyitható fülek használatára nem jönnek rá). Legtöbben úgy szeretik, hogy rákattintanak az oldalra és azonnal látja a Biblia könyvet. (pl. így : http://www.kereszteny.hu/biblia/showtrans.php?reftrans=2)

Aki viszont rendszeres internetező és van némi alapfogalma annak egyszerű a kezelése.

Én, mint korábban is írtam, már csak ezt használom.
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #13 Dátum: 2011 Szeptember 30, 09:17:32 »
Koszonom, Megprobalom valahogy megkonnyiteni a kezeleset. Lehet elhelyezunk tobb sugo szoveget.

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #14 Dátum: 2013 Január 10, 10:55:03 »
Sziasztok Testvéreim, szeretném ha közösen kitalálnánk, hogy az online Bibliában még milyen funkciók kerüljenek beépítésre. A közeljövőben szándékszom fejleszteni a programot, én gondoltam hangos újszövetség beépítésére is. De az oszlopok rendezését is szeretném esztétikusabbra megcsinálni. Milyen funkciókat tegyünk még bele? Mit javasoltok?

http://urszava.net