Szerző Téma: Az Úr Szava Online Biblia  (Megtekintve 25176 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Re:Az Úr Szava Online Biblia
« Válasz #135 Dátum: 2014 Február 03, 15:06:18 »
Most már a páros olvasóban is megváltoztathatjátok a fordításokat, és automatikusan arra a könyvre és fejezetre ugrik. :afro:
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #136 Dátum: 2014 Február 14, 11:08:07 »
Már nem sok idő és az online Bibliát nagy újításokkal ruházzuk fel, sok még vele a munka, de már nagyon várom hogy megmutathassam nektek! :igen:
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető bacsipista

• Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #137 Dátum: 2014 Február 14, 15:59:58 »
Vezessen az Úr benne, hogy minél hamarabb sikerrel járjatok.
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #138 Dátum: 2014 Február 14, 16:34:46 »
Köszönjük. :afro: :2smitten:

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #139 Dátum: 2014 Február 21, 20:06:01 »
Testvérek, kérlek nézzetek be az online Bibliába, nagyon sok változást hajtottunk végre. Nagy valószínűséggel hibákat is fogtok találni, ez esetben kérlek azonnal jelezzétek felém. Köszönöm! :2smitten:
http://urszava.net

Nem elérhető bacsipista

• Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #140 Dátum: 2014 Február 22, 13:04:49 »
Nagyszerű! Egyre gazdagabb és szuperebb a Biblia.
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető István_2

• Testvérünk
  • *
« Válasz #141 Dátum: 2016 Március 27, 00:03:00 »
Isten áldása van ezen a munkán testvérem, de rajtatok is, akik készítették.   :2smitten:
Zsolt. 119,105
Az én lábamnak szövétneke a te igéd, és ösvényemnek világossága.