Szerző Téma: Az Úr Szava Online Biblia  (Megtekintve 31846 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Re:Az Úr Szava Online Biblia
« Válasz #30 Dátum: 2013 Február 23, 12:57:13 »
Sziasztok Testvéreim.

Sikerült egy hibát javítani, most már a Saját Biblia megfelelően működik, bezárás után is probléma nélkül használható.
A felső menüpont (adatok, könyvjelzők) rész is módosítva lett, most már bal oldalon találjátok meg ikonok formájában.
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető Elisabeth

• Testvérünk
  • *
« Válasz #31 Dátum: 2013 Február 23, 13:23:13 »
Nagyszerü, Testvérem!

:afro: :2smitten:
Taníts akaratod teljesítésére, mert te vagy Istenem! A te jó lelked vezéreljen az egyenes úton!
Zsolt 143,10

Nem elérhető torokkarol

• Testvérünk
  • *
« Válasz #32 Dátum: 2013 Augusztus 17, 09:58:50 »
Sziasztok Testvéreim.

Sikerült egy hibát javítani, most már a Saját Biblia megfelelően működik, bezárás után is probléma nélkül használható.
A felső menüpont (adatok, könyvjelzők) rész is módosítva lett, most már bal oldalon találjátok meg ikonok formájában.

Köszönöm kedves Anti! nekem ez a kedvenc online  Bibliám :afro: :afro: :afro:!
Az Úr az én pásztorom; nem szűkölködöm.
Fűves legelőkön nyugtat engem, és csendes vizekhez terelget engem.
23 zsolt.

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #33 Dátum: 2013 Augusztus 17, 10:29:31 »
Nekem is. :D

Nagy örömmel várom az észrevételeteket az online Bibliával kapcsolatban. Akár hibák terén, vagy fejlesztési ötleteket is! :2smitten:
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető torokkarol

• Testvérünk
  • *
« Válasz #34 Dátum: 2013 Augusztus 17, 10:32:26 »
 :afro: kedves  Anti csak azt  szeretném kérdezni hogy nem lehet hogy az online  biblia lapon mentve legyen  a név és jelszó? tudod mint más lapokon? mindig be kell irni az email cimet és jelszót?
 a válasz nagyon köszönöm :044:
23 zsolt.

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #35 Dátum: 2013 Augusztus 17, 10:36:40 »
Én nem szoktam beírni minden alkalommal, a böngészőm megjegyezte az email cím és jelszó párost. Rákattintok a böngészőben levő kis kulcsra és automatikusan kitölti nekem a mezőket. Már csak a bejelentkezés gombra kell kattintanom és bent is vagyok a saját Bibliámban. :088:

Erre gondoltál?

Nem elérhető torokkarol

• Testvérünk
  • *
« Válasz #36 Dátum: 2013 Augusztus 17, 10:39:01 »
igen
 de nekem nem menti el miért?  a böngészőbe minden lapom el van mentve de a  Biblia nem ,   majd megkérdezem akkor Ildikót ha haza jön , nem értek hozzá
23 zsolt.

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #37 Dátum: 2013 Augusztus 17, 10:45:40 »
Nekem például az egyik postafiókommal volt így. Mindig be kellett írnom a felhasználó nevet és a jelszavat. Nálam az volt a probléma, hogy egyszer már megjegyezte az adatokat, de azután véletlen kitöröltem. Ezért már többet nem kérdezte meg, hogy elmentse-e a jelszavat. A megoldás az volt, hogy a böngésző beállításaiban megkerestem azokat az oldalakat, amelyeknek elmentette a jelszavait. Megkerestem a postafiókomat és töröltem. Majd ezután megnyitottam a postafiókot és beírtam a felhasználónevet és a jelszavat és a böngésző felkínálta a lehetőséget, hogy mentse az adatokat. Azóta jól működik.

Nem elérhető torokkarol

• Testvérünk
  • *
« Válasz #38 Dátum: 2013 Augusztus 17, 10:51:32 »
 :afro: :afro: akkor én is megpróbálom , köszönöm szépen! :044: :044:
23 zsolt.

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #39 Dátum: 2013 Augusztus 17, 10:52:30 »
Szívesen Testvérem! :afro:

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #40 Dátum: 2013 Augusztus 23, 17:59:11 »
Kedves Testvéreim, készítettem egy új kinézetet az online Bibliához. Ahogy felléptek az oldalra, látni fogtok egy kis képet a jobb felső oldalon. Rákattintva aktiválódik, kérlek teszteljétek a működését, mert akadhatnak hibák...

Nem elérhető torokildiko46

• Testvérünk
  • *
    • http://ildiko-torok.blogspot.com/
« Válasz #41 Dátum: 2013 Augusztus 23, 19:08:30 »
kedves Anti! nálam megfelelően működik :2smitten: :2smitten: :2smitten:
 nekem ez tetszik a legjobban:
Ajánlott oldalak

BreakChain keresztény
közösségi oldal
   Alfa-Omega közösség fóruma
   Igés képeslapok
   Keresztény társkereső
   Tanítások az igéből
(felekezettől független)

ás a súgó sem semmi:

:igen: :afro: :afro: :afro: :016: :017: :thanks: :031: :027: :026:

Mert én tudom, hogy az én megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll.! Jób:19:25

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #42 Dátum: 2013 Augusztus 23, 19:12:23 »
Köszönöm Ildikó. :2smitten:
Be is másolom az online Biblia új kinézetének a linkjét, ha valaki közvetlenül akarna odajutni:

http://www.urszava.net/index.php?lang=easy

Nem elérhető bacsipista

• Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #43 Dátum: 2013 Augusztus 23, 19:13:38 »
Nálam is hibátlanul működik.
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető torokildiko46

• Testvérünk
  • *
    • http://ildiko-torok.blogspot.com/
« Válasz #44 Dátum: 2013 Augusztus 23, 19:30:51 »
Nagyon érdekes  a jobb sarkában   vannak a zászlók  rá klikelsz és az adott nyelven jelenik meg a biblia, :afro: :afro: :afro: én kérdezném hogy  véletlenül román nyelven nincs ??? azt tudom hogy ha  keresésben megvan de gondoltam hátha lehet zászlós is :08: :2smitten: :2smitten: :2smitten:
Mert én tudom, hogy az én megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll.! Jób:19:25