Szerző Téma: Skype - közösség hangban  (Megtekintve 115278 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Irma

• Testvérünk
  • *
Re:Skype - közösség hangban
« Válasz #15 Dátum: 2011 Május 23, 14:04:59 »
Tudod Körtevirág, egyáltalán nem az a fontos, hogy szép imádságok hangozzanak el, sokkal inkább a szivből jövőknek örül az Atya. Miért is lennél zavarban? Testvéreid között leszel, és várunk!!!!

:016:
„Én, én vagyok vigasztalótok! Miért félsz halandó embertől, olyan embertől, aki a fű sorsása jut?”

Ézsaiás könyve 51:12

Nem elérhető Magda

• Testvérünk
  • *
« Válasz #16 Dátum: 2011 Május 23, 14:19:51 »
Tudod Körtevirág, egyáltalán nem az a fontos, hogy szép imádságok hangozzanak el, sokkal inkább a szivből jövőknek örül az Atya. Miért is lennél zavarban? Testvéreid között leszel, és várunk!!!!

:2smitten:

Ámen
Fil 2,11 És minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsőségére

:)

Nem elérhető körtevirág

• Testvérünk
  • *
  • Isten gyermeke
« Válasz #17 Dátum: 2011 Május 23, 15:21:48 »

:2funny: Nem ismersz te engem.Meg én az imádkozást olyan személyes dolognak tartom.Az Úrra tartozik és rám,ne hallgassa senki.De ez inkább amiatt van,hogy nehezen tárulkozok ki és az ima is egyfajta kitárulkozás,még akkor is, ha másért teszem.
Majd változom.  :168:
Testem a Szent Szellem temploma, mert Jézus Krisztus vére megváltott az ördög
kezéből, ezért az én testem nem az ördögé, nem enyém, hanem Istené, akinek én szánom
az én testemet élő, szent és Istennek tetsző áldozatul, mint okos tiszteletemet.

Nem elérhető Irma

• Testvérünk
  • *
« Válasz #18 Dátum: 2011 Május 23, 18:36:12 »
Tényleg nem ismerlek, de itt az idő hogy ezen változtassunk :01:, azért csak gyere bátran. Bár most éppen pont nem leszek ott mert dolgozom, és nem lesz rá lehetőségem, hogy bekapcsolódjak, de a többiek is nagyon fognak neked örülni.
Drága Körtevirág! Mi mind egy család tagja vagyunk :043: ezért tudunk szeretetben eggyé válni. Tudjuk bátorítani azokat, akik még nem annyira bátrak, de majd te is felbátorodsz!!!!!!!!!!
„Én, én vagyok vigasztalótok! Miért félsz halandó embertől, olyan embertől, aki a fű sorsása jut?”

Nem elérhető ditte

• Testvérünk
  • *
« Válasz #19 Dátum: 2011 Május 23, 20:44:14 »

Ámen.
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
« Válasz #20 Dátum: 2011 Június 03, 11:01:05 »
Holnap este 8 orakor kozossegi alkalom lesz a skype-on! :afro:
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #21 Dátum: 2011 Június 08, 08:33:17 »
Ma este 7 orakor imaalkalom lesz a Skype-on! :088:
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #22 Dátum: 2011 Június 18, 09:38:14 »
Ma este 8 órakor közösségi alkalom lesz! :afro:

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #23 Dátum: 2011 Június 29, 13:40:49 »
Este 7 orakor imaalkalmunk lesz a skype-on! :2angel:

Nem elérhető Torocko

• Testvérünk
  • *
  • kék hegyek
« Válasz #24 Dátum: 2011 Július 17, 06:07:47 »
Kedves Testvérek!

Nagy élmény volt a tegnap este, köszönöm nektek is.
De sajnálom, és bizony lelkiismeret furdalásom van amiatt, hogy annyit beszéltem, ezáltal megakadályozva, hogy mások is szóhoz jussanak. Egyetlen mentségem, hogy olyan vagyok, mint egy nagyon régen elzárt csap, amiből most, hogy végre megnyithattam, csak úgy dől a szó, élmény, hogy beszélhetek, kérdezhetek velem egyformán gondolkodó emberekkel-től.
Bocsássatok meg nekem, és ígérem, hogy igyekszem visszafogni magam ezután. :04:
"Vessed az Úrra a te terhedet, ő gondot visel rólad, és nem engedi, hogy valamikor ingadozzék az igaz."  Zsoltárok: 55.23

Nem elérhető Shomer ayin

• Testvérünk
  • *
« Válasz #25 Dátum: 2011 Július 17, 07:32:00 »
Testvérem. Kérlek ne exkuzáld magad. Nagy öröm és áldás számunkra is ha kérdezel. Ne legyen az örömöd keserédes,mert nincs rá ok!Együtt növekszünk az Úrban az Ő dicsőségére!
Ézs 60,19    
Nem a nap lesz néked többé nappali világosságod, és fényességül nem a hold világol néked, hanem az Úr lesz néked örök világosságod, és Istened lesz ékességed,

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #26 Dátum: 2011 Július 17, 10:26:29 »
Ez így van! :2smitten:

Nem elérhető Irma

• Testvérünk
  • *
« Válasz #27 Dátum: 2011 Július 17, 11:36:26 »
Drága Klári !

Egyetlen percig se érezd úgy hogy neked vissza kell fogni magad. Jó hallani ha valaki tele van az Úr örömével és én személy szerint nagyon élvezem amikor valaki felszabadul Isten szeretetétől, és bugyog belőle az öröm. Belőled ezt érzem és ez nagy jó !!!!!!!!!!!!!!!! :igen:

Ha rám gondolsz, hogy nem jutottam szóhoz, ezen ne töprengj, mert ha nekem szólnom kell akkor biztos, hogy szólok. tegnap nem kellett.

Legyen neked áldásodra minden alkalom! :016:

Nem elérhető Torocko

• Testvérünk
  • *
  • kék hegyek
« Válasz #28 Dátum: 2011 Július 17, 11:55:15 »
Ez tetszik, ennek különösen örülök, és jót is mulattam rajta.
Kösz Irma! :2angel: :2angel:-ez vagy te!
"Vessed az Úrra a te terhedet, ő gondot visel rólad, és nem engedi, hogy valamikor ingadozzék az igaz."  Zsoltárok: 55.23

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #29 Dátum: 2011 Augusztus 03, 08:27:47 »
Ma este 7 orakor imaalkalmat tartunk a Skype-on! :2smitten: