Szerző Téma: Hálaadás  (Megtekintve 114077 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Magda

• Testvérünk
  • *
Re:Hálaadás
« Válasz #495 Dátum: 2011 Március 16, 16:27:38 »
 :angel2:

Hálát adok Neked Mennyei Atyám, hogy Te gondoskodsz mindenről amire szükségünk van.
Még arról is, hogy kéréseinket hálaadással tárjuk fel, mert a mi kéréseink Nálad már teljesítve vannak.
A Te dicsőségedre megszerzett képesítést jó eredménnyel zárta, hála és dicséret illet ezért téged, mert nem az emberi képességek azok amik által ilyen eredményt érhet el egy 4 gyermekes édesanya, aki a gyermekek nevelődését tekinti elsődlegesnek.
Köszönöm, hogy az a családi közösség továbbra is a Te felügyeleteddel a Te dicsőségedre jelenik meg ebben a zűrzavaros környezetben, és Te gondoskodsz a szükségleteikről is.

Hálát adok Neked, hogy Ditte családjában is Te igazgatod a dolgokat a Te dicsőségedre.

Hálát adok azért, hogy itt a Fórumon is a Te uralmad alá rendelhetjük magunkat a Te dicsőségedre.

Köszönöm, hogy egy kis világító sziget lehetünk, akik visszatükrözik a Rólad érkező fényt.

Az a látható amit Te megvilágítasz ebben a nagy sötétségben.
Köszönöm.

Ámen.

:Jezus04: :ima06: :Jezus04: :ima05: :Jezus04: :ima02:
Fil 2,11 És minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsőségére

:)

Ani Kinor

• Vendég
« Válasz #496 Dátum: 2011 Március 16, 18:03:06 »

Hálát adok Neked Mennyei Atyám, hogy Te gondoskodsz mindenről amire szükségünk van.
Még arról is, hogy kéréseinket hálaadással tárjuk fel, mert a mi kéréseink Nálad már teljesítve vannak.
A Te dicsőségedre megszerzett képesítést jó eredménnyel zárta, hála és dicséret illet ezért téged, mert nem az emberi képességek azok amik által ilyen eredményt érhet el egy 4 gyermekes édesanya, aki a gyermekek nevelődését tekinti elsődlegesnek.
Köszönöm, hogy az a családi közösség továbbra is a Te felügyeleteddel a Te dicsőségedre jelenik meg ebben a zűrzavaros környezetben, és Te gondoskodsz a szükségleteikről is.

Hálát adok Neked, hogy Ditte családjában is Te igazgatod a dolgokat a Te dicsőségedre.

Hálát adok azért, hogy itt a Fórumon is a Te uralmad alá rendelhetjük magunkat a Te dicsőségedre.

Köszönöm, hogy egy kis világító sziget lehetünk, akik visszatükrözik a Rólad érkező fényt.

Köszönöm.

Ámen.

" Az a látható amit Te megvilágítasz ebben a nagy sotetben. "

AMEN  :2smitten: :2smitten: :2smitten:

feszter

• Vendég
« Válasz #497 Dátum: 2011 Március 17, 13:28:27 »
27. zsoltár

"Dávidé. Világosságom és segítségem az ÚR, kitől félnék? Életemnek ereje az ÚR, kitől rettegnék? Ha rám támadnak is a gonoszok, szorongató ellenségeim, hogy marcangoljanak engem, majd megbotlanak, és elesnek.
Ha egy egész tábor jön is ellenem, nem fél a szívem. Ha háború tör is rám, én akkor is bizakodom. Egy dolgot kérek az ÚRtól, azért esedezem: hogy az ÚR házában lakhassam egész életemben; láthassam, milyen jóságos az ÚR, és gyönyörködhessem templomában.
Megóv engem sátrában a veszedelem napján. Elrejt sátra mélyén, magas kősziklára helyez engem.
Így hát fölemelt fővel állok ellenségeim között, ezért örvendezve mutatok be áldozatot az ÚR sátrában, és éneket zengek az ÚRnak.
Halld meg, URam, hívó hangomat! Könyörülj rajtam, hallgass meg!
Ha ezt mondod: Járuljatok színem elé! - szívem így válaszol: Színed elé járulok, URam!
Ne rejtsd el előlem orcádat, ne utasítsd el haragosan szolgádat! Te vagy az én segítségem, ne vess el, ne hagyj el, szabadító Istenem!
Ha apám, anyám elhagyna is, az ÚR magához fogad engem.
URam, taníts meg utadra, vezess a helyes ösvényen, mert ellenségeim vannak!
Ne dobj oda ellenségeim indulatának, mert hamis tanúk támadtak rám, bosszút lihegnek.
De én hiszem, hogy még meglátom az ÚR jóságát az élők földjén.
Reménykedj az ÚRban, légy erős és bátor szívű, reménykedj az ÚRban!"
   :2smitten:

Nem elérhető ditte

• Segítő
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #498 Dátum: 2011 Március 17, 13:39:14 »

Köszönöm.

Ámen.

Ámen!!!
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető ditte

• Segítő
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #499 Dátum: 2011 Március 17, 13:41:04 »
27. zsoltár

"Dávidé. Világosságom és segítségem az ÚR, kitől félnék? Életemnek ereje az ÚR, kitől rettegnék? Ha rám támadnak is a gonoszok, szorongató ellenségeim, hogy marcangoljanak engem, majd megbotlanak, és elesnek.
Ha egy egész tábor jön is ellenem, nem fél a szívem. Ha háború tör is rám, én akkor is bizakodom. Egy dolgot kérek az ÚRtól, azért esedezem: hogy az ÚR házában lakhassam egész életemben; láthassam, milyen jóságos az ÚR, és gyönyörködhessem templomában.
Megóv engem sátrában a veszedelem napján. Elrejt sátra mélyén, magas kősziklára helyez engem.
Így hát fölemelt fővel állok ellenségeim között, ezért örvendezve mutatok be áldozatot az ÚR sátrában, és éneket zengek az ÚRnak.
Halld meg, URam, hívó hangomat! Könyörülj rajtam, hallgass meg!
Ha ezt mondod: Járuljatok színem elé! - szívem így válaszol: Színed elé járulok, URam!
Ne rejtsd el előlem orcádat, ne utasítsd el haragosan szolgádat! Te vagy az én segítségem, ne vess el, ne hagyj el, szabadító Istenem!
Ha apám, anyám elhagyna is, az ÚR magához fogad engem.
URam, taníts meg utadra, vezess a helyes ösvényen, mert ellenségeim vannak!
Ne dobj oda ellenségeim indulatának, mert hamis tanúk támadtak rám, bosszút lihegnek.
De én hiszem, hogy még meglátom az ÚR jóságát az élők földjén.
Reménykedj az ÚRban, légy erős és bátor szívű, reménykedj az ÚRban!"
Ámen!
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető Shaly

• Testvérünk
  • *
  • Az Úr szolgája
« Válasz #500 Dátum: 2011 Március 19, 07:43:49 »
Drága Uram!

Hálás vagyok Neked a tegnapi alkalomért és a testvérekért, hogy egymás hite által épülhetünk.
Köszönöm Neked az erő amit adtál nekem és ma is velem vagy!

Ámen!

:ima02:
"Ekképpen azért most is van maradék a kegyelemből való választás szerint."
Róma 11, 5

Nem elérhető Arthur15

• Testvérünk
  • *
« Válasz #501 Dátum: 2011 Március 24, 23:01:50 »
Köszönöm Istenem,hogy szeretsz engem!  :D

Nem elérhető ditte

• Segítő
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #502 Dátum: 2011 Március 25, 14:34:37 »
Köszönjük Istenünk,hogy szeretsz minket.

Nem elérhető m.ági

• Testvérünk
  • *
  • gyermek
« Válasz #503 Dátum: 2011 Március 29, 13:24:27 »
Dicsőség Neked Drága ISTENEM
mert a régiek elmúltak, s íme újjá lett minden.
Isten, hallgasd meg az én imádságomat, figyelmezz az én szájam beszédeire
zsolt 54.4

Nem elérhető ditte

• Segítő
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #504 Dátum: 2011 Március 30, 20:37:59 »
Ámen!

Nem elérhető Zsotza

• Testvérünk
  • *
  • kistestvér
« Válasz #505 Dátum: 2011 Március 31, 10:14:32 »
  Felséges  Úr Jézus,köszönöm a  sok  sok  régi  FórumTársat!  Köszönöm,hogy  az  Alfa-Omega  hosszú  évek  óta  él.  Hálás  vagyok  az  új FórumTársakért!   Kérlek,Add hogy  beépüljenek  ebbe  a  virtuális  testvéri  közösségbe,hogy  meg  tudják élni azt,hogy  szeretve  vannak,és elfogadva!  Adj  nekünk,régebbieknek  tapintatot,és  bölcsességet,hogy  jól  tudjuk  Őket,és  egymást is  szeretni,-a  Te  Dicsőségedre!  Ámen!

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
« Válasz #506 Dátum: 2011 Március 31, 10:57:48 »
Ámen!
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető m.ági

• Testvérünk
  • *
  • gyermek
« Válasz #507 Dátum: 2011 Április 01, 11:55:17 »
Drága Mennyei Atyám! Hálát adok neked, mert megsegítetted a kislányomat történelem órán.
Ez nekem nagyon nagy bizonyság, hogy nem kellett hiányzás után megírnia  a történelem
nagy dolgozatot. Nagyon hálás vagyok neked Uram, mert nagyon sokat tanult, és
reggel aggódtam érte, mert mindent elfelejtett. Istenem köszönöm, hogy vele voltál.
Dicsérlek Téged, áldom szent neved.
Ámen.
Isten, hallgasd meg az én imádságomat, figyelmezz az én szájam beszédeire
zsolt 54.4

Nem elérhető ditte

• Segítő
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #508 Dátum: 2011 Április 05, 14:46:41 »
Drága Mennyei Atyám!
Hálát adok neked,hogy megjavult a mosógépünk.
Annak ellenére,hogy miután kicseréltük férjemmel a csapágyat,még mindig nem működött tökéletesen:ritkán fogatta a dobot és nem centrifugázott,ami miatt el voltam kámpicsorodva.
Imádkoztam Hozzád Uram,hogy bár ez csak egy mosógép,de látod Atyám,nincsen pénzünk megcsináltatni,kérlek add,hogy működjön rendesen.Valahogy így kértem.
Drága Istenem!Ma amikor bekapcsoltam a mosógépet,tökéletesen működött.Köszönöm Neked.
Azt is köszönöm,hogy öcsémék ezt nekünk adták februárban.
Dicsőség Neked Mennyei Atyám!Hallelujah!
Ámen

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
« Válasz #509 Dátum: 2011 Április 05, 16:03:11 »
Jo a mi Urunk! :2smitten:
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)