Szerző Téma: Kijelentések,álmok,látomások  (Megtekintve 25154 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető torokildiko46

• Testvérünk
  • *
    • http://ildiko-torok.blogspot.com/
Re:Kijelentések,álmok,látomások
« Válasz #120 Dátum: 2012 Október 01, 14:13:04 »
 ;)   :104:

Hmm! ez nagyon kemény !
 én csak ezt tudom :  :ima02: :ima05: :ima06:

Mózes V. könyve:26:15   :
Tekints alá a te szentségednek lakóhelyéből a mennyekből, és áldd meg Izráelt, a te népedet, és a földet, amelyet nékünk adtál, amint megesküdtél vala a mi atyáinknak, a tejjel és mézzel folyó földet.
Zsoltárok könyve:28:9   :
Tartsd meg a te népedet és áldd meg a te örökségedet, legeltesd és magasztald fel őket mindörökké!

Erre Testvérem, csak egy választ ismerek....

Hiszen nem kívánom a halandó halálát - így szól az én Uram, az ÚR -, térjetek hát meg és éljetek.
Ez 18,32    

Ettől fogva kezdte Jézus hirdetni: "Térjetek meg, mert elközelített a mennyek országa."
Mt 4,17   

:ima02:

és valóban a megtérés a legfontosabb!

Ezékiel:18:21-23:

21
És ha a gonosztevő megtér minden vétkéből, melyeket cselekedett, és megtartja minden parancsolatimat, és törvény szerint és igazságot cselekszik: élvén éljen, és meg ne haljon.
22
Semmi gonoszságáról, melyet cselekedett, emlékezés nem lészen; az ő igazságáért, melyet cselekedett, élni fog.
23
Hát kivánva kivánom én a gonosznak halálát? ezt mondja az Úr Isten! nem inkább azt, hogy megtérjen útjáról és éljen?

:019:
Mert én tudom, hogy az én megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll.! Jób:19:25

Nem elérhető bacsipista

• Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #121 Dátum: 2012 Október 01, 14:25:50 »
Megtérés nélkül nincs kegyelem, nincs bocsánat. Marad az átok vagy az áldás. Rajtunk múlik, hogy elfogadjuk-e a felajánlott kegyelmet cserébe azért, hogy elfordulunk bűnös életünktől.

1
    És ha majd elkövetkeznek reád mind ezek: az áldás és az átok, amelyet elődbe adtam néked; és szívedre veszed azt ama nemzetek között, akik közé oda taszított téged az Úr, a te Istened;
2
    És megtérsz az Úrhoz, a te Istenedhez, és hallgatsz az ő szavára mind aszerint, amint én parancsolom néked e napon, te és a te fiaid teljes szívedből és teljes lelkedből:
3
    Akkor visszahozza az Úr, a te Istened a te foglyaidat, és könyörül rajtad, és visszahozván, összegyűjt majd téged minden nép közül, akik közé oda szórt téged az Úr, a te Istened.
4
    Ha az ég szélére volnál is taszítva, onnét is összegyűjt téged az Úr, a te Istened, és onnét is felvesz téged;
5
    És elhoz téged az Úr, a te Istened a földre, amelyet bírtak a te atyáid, és bírni fogod azt; és jól tesz veled, és inkább megsokasít téged, mint a te atyáidat.
6
    És körülmetéli az Úr, a te Istened a te szívedet, és a te magodnak szívét, hogy szeressed az Urat, a te Istenedet teljes szívedből és teljes lelkedből, hogy élj.
7
    Mind ez átkokat pedig rábocsátja az Úr, a te Istened a te ellenségeidre és gyűlölőidre, akik üldöztek téged.
8
    Te azért térj meg, és hallgass az Úr szavára, és teljesítsd minden parancsolatát, amelyeket én e mai napon parancsolok néked.
9
    És bővölködővé tesz téged az Úr, a te Istened kezeidnek minden munkájában, a te méhednek gyümölcsében, a te barmodnak gyümölcsében és a te földednek gyümölcsében, a te jódra. Mert hozzád fordul az Úr és öröme lesz benned a te jódra, amiképpen öröme volt a te atyáidban.
10
    Hogyha hallgatsz az Úrnak, a te Istenednek szavára, megtartván az ő parancsolatait és rendeléseit, amelyek meg vannak írva e törvénykönyvben, és ha teljes szívedből és teljes lelkedből megtérsz az Úrhoz, a te Istenedhez.

5Mózes 30,1-10

Meg tudja szabadítani az Úr a kegyeseket a kísértésekből, a gonoszokat pedig az ítélet napjára büntetésre fenntartani.
2Péter 2,9
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető ditte

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #122 Dátum: 2012 Október 01, 16:21:24 »
Köszönöm drága Testvéreim mindegyikőtöknek az értékes és elgondolkodtató hozzászólásokat.
Azt gondolom mindegyik igaz, hiszen Isten irgalmas és kegyelmes, most még a kegyelem ideje van, de egyszer eljön az ítéleté is.
Adja az Úr, hogy addig sokan megtérjenek.
Első gondolatom az volt igazából az álmommal kapcsolatban, hogy "aktuális" időről, illetve az utolsó időkről szól. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy nem lehetne más jelentése.
Imádkozom felőle.
Áldjon meg az Úr Titeket.

"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető Batiszrael

• Testvérünk
  • *
« Válasz #123 Dátum: 2012 Október 02, 08:26:34 »
Szia Ditte!

Nekem az a véleményem az álmokkal kapcsolatosan, hogy a legtöbb álom pszichikai eredetű, vagyis az agyunk az aznapi eseményeket dolgozza fel álmunkban. Úgy tudom, ha ez nem igy lenne, megőrülnénk. Tehát a legtöbb ilyen. Viszont van sátáni eredetű álom is, ez általában hatalmas rettegéssel jár, és ebből is felébred az ember. A lényeg az, hogy az Isteni Kijelentésről tudod hogy AZ. Nem kell hozzá senki, egyszerűen mikor felébredsz, tudod hogy az Úr szólt hozzád, csak esetleg nem tudod értelmezni az álom jelentését. Ilyenkor legjobb és legcélszerűbb dolog gyorsan leirni apró részletekként amit láttál és hallottál, az idő pedig vagy egy újabb kijelentés megvilágitja annak értelmét is, csakúgy mint József életében.

Nem elérhető ditte

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #124 Dátum: 2012 Október 02, 14:53:30 »
Drága Dafna!
Köszönöm szépen hozzászólásodat.
Valóban így van. Nem minden álom Istentől van, van, ami egyszerűen csak álom, van ami a gonosztól van, és ez nagyon nyomasztó tud lenni, és van, amit az Úr ad. Volt néhány ilyen álmom már. Meg fogom osztani, amelyek a közösségre is tartoznak meglátásom szerint. Pontosan így van, az olyan álmokat, amik Istentől vannak, az Úr mindig megvilágítja, van amelyiket azonnal, van amelyiket csak később, illetve fokozatosan.
Ez az álom nagyon elgondolkoztatott, annál is inkább, mert kétszer egymásután volt ez a jelenet. Mintha nyomatékosítva lenne...
Imádkozom felőle.
Légy áldott Te és családod.
 :2smitten:
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető ditte

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #125 Dátum: 2016 Május 21, 09:22:26 »
Nem fűzök hozzá semmit, kérlek vizsgáljátok meg.   :2smitten:

/…itt van az az idő, amikor elkezdődik az ítélet az Isten háza népén.” (1 Péter 4:17)/

"Olyan idők jönnek, amikor elválasztom a búzát a pelyvától. Döntéskényszerek, és próbák jönnek,
hogy világosságra kerüljön sokak szívének valódi állapota. el fog különülni a felszínesség és a
képmutatás, a valódi hűségtől és engedelmességtől.

Azért leplezek majd le sokakat, azokban a napokban, hogy megtérhessenek, nem pedig azért,
hogy elvessem őket!
Tanuljatok irgalmat tőlem: Ne forduljatok el azoktól, akik könnyűnek találtatnak, hanem
könyörüljetek rajtuk, támogassátok őket, járjatok közben értük.

Aki közülük töredelmes szívű lesz, megalázza magát és megtér, azt felemelem, és jobb lesz a
következő állapota, mint ahonnan kiesett, de a többiek megkeményednek majd, és olyanok
lesznek, mint a elszáradt szőlővesszők.
Ezek között lesz majd olyan, akit még egyszer megrázok, hátha felébred, de az a csapás velőkig
ható lesz a számára, hogy feléledjen a szellemi halálból."
Ez nagyon aktuális.

Nem elérhető ditte

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #126 Dátum: 2016 Május 21, 09:25:03 »
Írok akkor én is kedves Ditte! :2smitten:

Egy látást kaptam az Úrtól még régebben:

Akik Isten gyermekei, azok egytől-egyig cserépedények. Ezek a cserépedények különféle dolgokkal vannak megtöltve. Vannak üresek is, de a legtöbben van valami. Félig és teli töltöttek. Sajnos sok olyat éreztem, amelyek az írott igékkel voltak megtelve, csak a saját értelmezésük és nem az Isten szerintiekkel. Voltak amelyekben szemét volt, valamelyikben Isten igéje, csak felhígítva. Azt "láttam", hogy Isten mindegyikbe próbálna önteni, de valamelyikből kifolyik (mert már telve van szeméttel), valamelyikbe ugyan fér, de összekeveredik a tisztátalan tartalommal. Azok az edényeknek, amelyeknek a tartalma nem Istentől valók, ki kell ürülniük! Odamehetnénk és felfordítva megpróbálhatnánk kiszórni a szemetet, de vagy nem engednék, vagy maradna az alján, vagy épp visszapakolnák. Mindenkinek saját magának kell kiürítenie az edényét!

"Nem hatalommal és nem erővel, hanem az Én Lelkemmel -mondja a SEREGEK URA!"
Nagyon jó látás. Mennyi mindent mutat nekünk a mi Urunk!