Anti! A férjem nem kottából játszik hanem harmóniból. Ő nem járt semmilyen zenesuliba amikor Isten megáldotta. Adutodidakta módon. Megtanult hallás után játszani és amikor 20 dalt tudott, elment itt Siófokon egy elit étterem panzióhoz zenélni. A főnöke azt hitte milyen jó zenészt kapott.

Istennek van humora és odaküldte a "nagyokat", mármint az imsert zenészeket vacsorázni. Nekik játszott.

Hát azt csak Isten tudja, hogyan bírták ki, de alázatosan vacsoráztak és hallgatták a párom zenei tehetségét.

Náhány év elteltével, már többet tudott és szintén hallás után. Majd elküldtem egy zenetanárhoz. Tények elé állítottam -kardos asszony módjára

- Beírattalak és mész! Nem volt apelláta. Megbosszulta és nem tanult semmit. Kirugták a harmadik alkalom után.

Azután elküldtem meszsire, hátha ott majd tanul, Bp-re. 1 évet járt és az sokat segített neki, mert ott meg a tanár volt lusta és nem tanított szinte semmit. Kifizettem a sok pénzt és az eredmény nem sok de valami.

Felzongorázta a dalt a tanára és azután kellett kihallania majd megtanulni. Eddig is ezt tette, minek ezért Bp?

Ma az Úr a tanára. Majd hallani fogjátok mire ment Jézus vele.