Szerző Téma: BIBLIAI IDÉZETEK!!  (Megtekintve 128080 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető torokildiko46

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
    • http://ildiko-torok.blogspot.com/
Re:BIBLIAI IDÉZETEK!!
« Válasz #465 Dátum: 2015 Február 27, 09:00:28 »
Ámen  Köszönöm kedves István:
 :2smitten: :2smitten: :2smitten:

2  kor: 9:8-15
Az Isten pedig hatalmas arra, hogy rátok árassza minden kegyelmét; hogy mindenben, mindenkor teljes elégségtek lévén, minden jótéteményre bőségben legyetek,
9
Amint meg van írva: Szórt, adott a szegényeknek; az ő igazsága örökké megmarad.
10
Aki pedig magot ád a magvetőnek és kenyeret eleségül, ád és megsokasítja a ti vetésteket és megnöveli a ti igazságtoknak gyümölcsét,
11
Hogy mindenben meggazdagodjatok a teljes jószívűségre, amely általunk hálaadást szerez az Istennek.
12
Mert e tisztnek szolgálata nemcsak a szenteknek szükségét elégíti ki, hanem sok hálaadással bőséges az Isten előtt;
13
Amennyiben e szolgálatnak próbája által dicsőítik az Istent a ti Krisztus evangyéliomát valló engedelmességtekért, és a ti hozzájuk és mindenekhez való adakozó jószívűségtekért,
14
Mikor érettetek könyörögve ők is vágyakoznak utánatok az Istennek rajtatok való bőséges kegyelme miatt.
15
Az Istennek pedig legyen hála az ő kimondhatatlan ajándékáért.
Mert én tudom, hogy az én megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll.! Jób:19:25

Nem elérhető István_2

• Testvérünk
  • *
« Válasz #466 Dátum: 2015 Február 27, 22:38:50 »
Az Úré a dicsőség mindenért Kedves Ildikó.  :2smitten:
Zsolt. 119,105
Az én lábamnak szövétneke a te igéd, és ösvényemnek világossága.

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #467 Dátum: 2015 Február 28, 21:44:06 »
Az Úré a dicsőség mindenért Kedves Ildikó.  :2smitten:

:thanks: :026:  ámen  köszönöm kedves  István :2smitten: :2smitten: :2smitten:
Mert én tudom, hogy az én megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll.! Jób:19:25

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #468 Dátum: 2015 Február 28, 21:45:25 »
Ján : 1:4:
Ő benne vala az élet, és az élet vala az emberek világossága;

csodálatos a Világosság: szent és hatalmas hálás vagyok azért hogy eljött a világa hogy élhessünk általa
,Ján. 12,46
Én világosságul jöttem e világra, hogy senki ne maradjon a sötétségben, a ki én bennem hisz.
hogy lehessünk mik is világosság mások felé :
Máté Evangéliuma:5:14 Ti vagytok a világ világossága. Nem rejtethetik el a hegyen épített város.
és senki nem marad a sötétségben aki őbenne hisz:
János Evangéliuma:3:15 Hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.

Nem elérhető bacsipista

• Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #469 Dátum: 2015 Március 01, 22:00:17 »
Ámen.

János 5:26   
Mert ahogyan az Atyának van önmagában élete, úgy a Fiúnak is megadta, hogy élete legyen önmagában.

János 11:25   
Jézus ekkor ezt mondta neki: "Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is, él;

János 14:6   
Jézus így válaszolt: "Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam.

János 8:12   
Jézus ismét megszólalt, és ezt mondta nekik: "Én vagyok a világ világossága: aki engem követ, nem jár sötétségben, hanem övé lesz az élet világossága."

János 9:5   
"Amíg a világban vagyok, a világ világossága vagyok."

János 12:46   
Én világosságul jöttem a világba, hogy aki hisz énbennem, ne maradjon a sötétségben.

János 3:11   
Bizony, bizony, mondom néked: amit tudunk, azt szóljuk, és amit láttunk, arról teszünk bizonyságot, de nem fogadjátok el a mi bizonyságtételünket.
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető Guti Tünde

• Testvérünk
  • *
    • www.gutitunde.eoldal.hu
« Válasz #470 Dátum: 2015 Március 02, 13:45:36 »
"És ne szabjátok magatokat e világhoz, hanem változzatok el az elmétek megújulása által, hogy megítélhessétek, mi Isten jó, kedves és tökéletes akarata." Róma 12:2.
„Vezéreld utamat Igéd szerint, és ne engedd, hogy valami hamisság uralkodjon rajtam!
Gyönyörködöm beszédedben, mint aki nagy nyereséget talált.”
Zsoltárok 119:133, 162.

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #471 Dátum: 2015 Március 02, 16:51:30 »
ámen és  Ámen!! köszönöm drága testvérek az igéket :2smitten: :2smitten: :2smitten:

Zsoltárok könyve » 24. fejezet
1
Dávid zsoltára. Az Úré a föld s annak teljessége; a föld kereksége s annak lakosai.
2
Mert ő alapította azt a tengereken, és a folyókon megerősítette.
3
Kicsoda megy fel az Úr hegyére? És kicsoda áll meg az ő szent helyén?
4
Az ártatlan kezű és tiszta szívű, aki nem adja lelkét hiábavalóságra, és nem esküszik meg csalárdságra.
5
Áldást nyer az Úrtól, és igazságot az idvesség Istenétől.
6
Ilyen az őt keresők nemzetsége, a Jákób nemzetsége, akik a te orcádat keresik. Szela.
7
Ti kapuk, emeljétek fel fejeiteket, és emelkedjetek fel ti örökkévaló ajtók; hadd menjen be a dicsőség királya.
8
Kicsoda ez a dicsőség királya? Az erős és hatalmas Úr, az erős hadakozó Úr.
9
Ti kapuk, emeljétek fel fejeiteket, és emelkedjetek fel örökkévaló ajtók, hadd menjen be a dicsőség királya!
10
Kicsoda ez a dicsőség királya? A seregek Ura, ő a dicsőség királya. Szela

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #472 Dátum: 2015 Március 03, 08:36:48 »
Eféz. 1,17-19:
Hogy a mi Urunk Jézus Krisztusnak Istene, a dicsőségnek Atyja adjon néktek bölcseségnek és kijelentésnek Lelkét az Ő megismerésében;
És világosítsa meg értelmetek szemeit, hogy tudhassátok, hogy mi az Ő elhívásának a reménysége, mi az Ő öröksége dicsőségének a gazdagsága a szentek között,És mi az Ő hatalmának felséges nagysága irántunk, a kik hiszünk, az Ő hatalma erejének ama munkája szerint,

Nem elérhető bacsipista

• Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #473 Dátum: 2015 Március 03, 12:33:48 »
Ámen.
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető Guti Tünde

• Testvérünk
  • *
    • www.gutitunde.eoldal.hu
« Válasz #474 Dátum: 2015 Március 08, 11:15:16 »
„Boldog, aki az Urat féli, aki az Ő útjain jár.” Zsoltárok 128:1.
„Vezéreld utamat Igéd szerint, és ne engedd, hogy valami hamisság uralkodjon rajtam!
Gyönyörködöm beszédedben, mint aki nagy nyereséget talált.”
Zsoltárok 119:133, 162.

Nem elérhető torokkarol

• Testvérünk
  • *
« Válasz #475 Dátum: 2015 Március 08, 15:53:24 »
ámen , ámen !!
Dávid zsoltára. Magasztaljátok az URat, ti mennyei lények, magasztaljátok az ÚR dicsőségét és hatalmát! 2. Magasztaljátok az ÚR dicső nevét, boruljatok le az ÚR előtt szent öltözetben! 3. Az ÚR hangja zeng a vizek fölött, mennydörög a dicsőséges Isten, az ÚR, a nagy vizek fölött. 4. Az ÚR hangja hatalmas, az ÚR hangja fenséges. 5. Az ÚR hangja cédrusokat tördel, összetöri az ÚR a Libánon cédrusait. 6. A Libánon ugrál miatta, mint egy borjú, és a Szirjón, mint egy bivalyborjú. 7. Az ÚR hangjára lángok törnek elő. 8. Az ÚR hangja megremegteti a pusztát, megremegteti az ÚR Kádés pusztáját. 9. Az ÚR hangja megriasztja a szarvasokat, letarolja az erdőket. Templomában mindenki őt dicsőíti. 10. Az ÚR trónol az áradat fölött, ott trónol az ÚR, az örökkévaló király. 11. Az ÚR erőt ad népének, az ÚR megáldja népét békességgel.
Zsolt 29 :ima05:
Az Úr az én pásztorom; nem szűkölködöm.
Fűves legelőkön nyugtat engem, és csendes vizekhez terelget engem.
23 zsolt.

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #476 Dátum: 2015 Április 01, 09:30:11 »
40. Zsoltár 2-4:

"Várva vártam az Urat, és Ő lehajolt hozzám,
meghallotta kiáltásomat.
Kiemelt a pusztulás verméből, a sárból és iszapból.
Sziklára állította lábamat, biztossá tette lépteimet.
Új éneket adott a számba, Istenünknek dicséretét.
Sokan látják ezt, félik az Urat, és bíznak benne.

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
BIBLIAI IDÉZETEK!!
« Válasz #477 Dátum: 2015 Április 04, 08:19:51 »
Róma :5:8   Az Isten pedig a mi hozzánk való szerelmét abban mutatta meg, hogy mikor még bűnösök voltunk, Krisztus érettünk meghalt

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
BIBLIAI IDÉZETEK!!
« Válasz #478 Dátum: 2015 Április 09, 08:27:05 »
Zsoltár: 23:
1
Dávid zsoltára. Az Úr az én pásztorom; nem szűkölködöm.
2
Fűves legelőkön nyugtat engem, és csendes vizekhez terelget engem.
3
Lelkemet megvidámítja, az igazság ösvényein vezet engem az ő nevéért.
4
Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy; a te vessződ és botod, azok vigasztalnak engem.
5
Asztalt terítesz nékem az én ellenségeim előtt; elárasztod fejem olajjal; csordultig van a poharam.
6
Bizonyára jóságod és kegyelmed követnek engem életem minden napján, s az Úr házában lakozom hosszú ideig

• Moderátor
  • Testvérünk
  • *
BIBLIAI IDÉZETEK!!
« Válasz #479 Dátum: 2015 Április 15, 15:51:39 »
Zsoltárok könyve » 63. fejezet
1
Dávid zsoltára, mikor a Júda pusztájában volt.
2
Isten! én Istenem vagy te, jó reggel kereslek téged; téged szomjúhoz lelkem, téged sóvárog testem a kiaszott, elepedt földön, amelynek nincs vize;
3
Hogy láthassalak téged a szent helyen, szemlélvén a te hatalmadat és dicsőségedet.
4
Hiszen a te kegyelmed jobb az életnél: az én ajakim hadd dicsérjenek téged.
5
Áldanálak ezért életem fogytáig; a te nevedben emelném fel kezeimet.
6
Mintha zsírral és kövérséggel telnék meg lelkem, mikor víg ajakkal dicsérhet téged az én szájam!