Szerző Téma: Okkultizmus (agykontroll, bioenergia...stb.)  (Megtekintve 87217 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető tothg

• Testvérünk
  • *
Re: Okkultizmus (agykontroll, bioenergia...stb.)
« Válasz #345 Dátum: 2009 Szeptember 02, 16:07:14 »
Jelenleg gyülekezetbe nem járok.De a bibliát rendszeresen olvasom és hivő embernek is tartom magam és ugy gondolom hogy mindent megprobáltam . De inkább leirom konkrétan mi a baj most ezel:anak idelyén egy egéségtől kicsatanó boldog dolgozó ember voltam és minden jo volt.mig mára odáig jutotam hogy nem tudok emiat érvényesülni a világban(nem tudok dolgozni , meg egyszerüen ugyérzem agyilag olyan dolgok tárulnak elém amihez lényegében semi közöm pl:ismerem a velem kapcsolatos jővőt,mások gondolatát,stb)és ez szerintem gátol a normális életvitelben.Ugy veszem észre hogy ezek a dolgok mások szerint se normális.De jo lenne tudni mit lehet és szabad elfogadnom ezekből a dolgokbol.

Szia!

Az Úr biztos tud segíteni, különben nem lenne Isten.
Mióta van ez neked. Nem időre, hanem mi váltotta ezt ki?
"Ha nem elégít meg ez a világ, akkor valószínű, hogy nem e világ számára lettél teremtve."
(C. S. Lewis)

Nem elérhető erdei

• Testvérünk
  • *
« Válasz #346 Dátum: 2009 Szeptember 02, 17:18:55 »
Jelenleg gyülekezetbe nem járok.De a bibliát rendszeresen olvasom és hivő embernek is tartom magam és ugy gondolom hogy mindent megprobáltam . De inkább leirom konkrétan mi a baj most ezel:anak idelyén egy egéségtől kicsatanó boldog dolgozó ember voltam és minden jo volt.mig mára odáig jutotam hogy nem tudok emiat érvényesülni a világban(nem tudok dolgozni , meg egyszerüen ugyérzem agyilag olyan dolgok tárulnak elém amihez lényegében semi közöm pl:ismerem a velem kapcsolatos jővőt,mások gondolatát,stb)és ez szerintem gátol a normális életvitelben.Ugy veszem észre hogy ezek a dolgok mások szerint se normális.De jo lenne tudni mit lehet és szabad elfogadnom ezekből a dolgokbol.

Ezt én is átéltem. De jó! Akkor mégsem vagyok teljesen AB-normális :igen:
1Kor 1:27  Hanem a világ bolondjait választotta ki magának az Isten, hogy megszégyenítse a bölcseket; és a világ erőtleneit választotta ki magának az Isten, hogy megszégyenítse az erőseket;

Nem elérhető tothg

• Testvérünk
  • *
« Válasz #347 Dátum: 2009 Szeptember 03, 06:56:41 »

Ez még nem jelenti azt hogy ez normális dolog lenne.  :08:
"Ha nem elégít meg ez a világ, akkor valószínű, hogy nem e világ számára lettél teremtve."
(C. S. Lewis)

Nem elérhető póló

• Testvérünk
  • *
« Válasz #348 Dátum: 2009 Szeptember 03, 17:15:13 »

Ez még nem jelenti azt hogy ez normális dolog lenne.  :08:

Nem elérhető póló

• Testvérünk
  • *
« Válasz #349 Dátum: 2009 Szeptember 03, 17:29:54 »
Ha Isten utján jársz ha ujjászülettél ha az Ige irányitja az életed akkor csak békességes boldog életed lehet.Isten minden áldása a Tiéd. De ez nem hull rád mint a makk a fárol.Ha zavarják ezek a dolgok az életedet akkor küld el őket.Jézus nevében hatalmad van.És hatalmad van abban is hogy elvedd az ősszes áldást amit megszerzett Neked.Jézus ezért is meghalt.Áldjon Benneteket az UR!!!!

Nem elérhető erdei

• Testvérünk
  • *
« Válasz #350 Dátum: 2009 Szeptember 03, 20:15:00 »
Gábor tökéletesen igazad van.
Szóval a hozzászólásod arra ösztönzött, hogy olvassam el "szillagyifest" korábbi hozzászólásait.
Nos én valóban nem egészen ezt éltem meg, mint ő.
Köszi, hogy figyelmeztettél. (mielőtt hamarkodottan írtam volna)

:044:
1Kor 1:27  Hanem a világ bolondjait választotta ki magának az Isten, hogy megszégyenítse a bölcseket; és a világ erőtleneit választotta ki magának az Isten, hogy megszégyenítse az erőseket;

Nem elérhető tothg

• Testvérünk
  • *
« Válasz #351 Dátum: 2009 Szeptember 03, 20:56:23 »
Nem lett volna baj, ha ilyen helyzetben vagy, de csodálkoztam volna...  :089:
(C. S. Lewis)

Nem elérhető Csaba

• Testvérünk
  • *
« Válasz #352 Dátum: 2009 Szeptember 03, 21:03:01 »
Lehet, hogy furcsán hangzik, de ha skizofréniában szenvednél (ami egyébként nem azt jelenti, hogy valaki "bolond", hanem egy idegrendszeri betegség, ami jól kezelhető), könnyebb dolgod lenne, mert egy jó pszichiáter fel tudná írni a megfelelő gyógyszert, ami folyamatosan szedve egy életre tünetmentessé tehetne. Ezt onnan tudom, hogy az egyik barátom skizofréniában szenved (miután beállították a gyógyszereit, tudtommal vagy tíz éve semmi baja), a feleségem meg pszichológus.

Démoni eredetű dolognál kicsit hosszabb a dolog, ahogy Ircsi is írta, fontos lenne egy jó gyülekezeti háttér, ahol folyamatos imatámogatást, és személyes lelkigondozást kaphatsz.

Ha nincs ilyen körülötted, ajánlanám az Ellel Ministriest. Ők egy keresztyén alapítvány, ahol lelkigondozással, és szabadítószolgálattal foglalkoznak. Nagyon jó, tapasztalt szolgálóik vannak. Ha érdekel, címet, kontaktot priviben szivesen küldök.

Kedves Szilágyifest!
Szerintem amit az imatámogatásunkon felűl tehetünk érted, azt Jules tesónk válaszában kaptad meg!
Mindenképpen
hozzáértő keresztyén lelki gondozói ellátásra van szűkséged!
Felelőtlenség és felűletesség lenne részünkről, ha igehelyekkel bombáznánk!
Neked testvérem arra van szűkséged, hogy egy tapasztalt lelki gondozó személyes kontaktusba kerűljön veled!
Szeretettel:
Daba
'A szeretet nem keresi a maga hasznát...' 1Kor13

szilagyifest

• Vendég
« Válasz #353 Dátum: 2009 Szeptember 04, 13:02:29 »
A hozzászólás szilagyifest kérésére törölve!

szilagyifest

• Vendég
« Válasz #354 Dátum: 2009 Szeptember 04, 13:33:26 »

Nem elérhető tothg

• Testvérünk
  • *
« Válasz #355 Dátum: 2009 Szeptember 04, 13:46:36 »
Mindenféleképen ezek azok a helyes következtetések ,ugygondolom én is de viszont a lelki gondozok nem tudnak segiteni ,ezt tapasztalatbol állitom.

Gondolod, hogy ezen a területen legvégső következtetéseket levonható tapasztalataid vannak?  :063: Szerintem ha 10 lelkigondozónál jártál már, akkor se mondhatsz ilyet hitelesen.
Jules ajánlata rendkívül jó. Én még hozzátenném, hogy gyökerezz meg egy gyülekezetbe. Ez ma nem divat, de ha szellemi problémád van, akkor ez kiút.
(C. S. Lewis)

Nem elérhető Csaba

• Testvérünk
  • *
« Válasz #356 Dátum: 2009 Szeptember 04, 13:49:37 »
Kedves Szilágyifest!
Az nagyszerű, ha már látod az útat, amely a szellemi szabadulásod felé vezet!
Annyit szeretnék megjegyezni, hogy  a lelki gondozással foglalkozó személyek között is van különbség, mert ha egy 'világi' lelki gondozót keresel fel, az nem sokat fog érteni a démoni megszállottság lehetőségéből!
Valószínűleg pszhiés problémákra fog gyanakodni, ezért tényleges segítséget nem is nyújthat számodra.
A gyülekezetbe való tartozás szűkségességét pedig akkor se vesd el, ha most jobban érzed magad!
:044:
'A szeretet nem keresi a maga hasznát...' 1Kor13

szilagyifest

• Vendég
« Válasz #357 Dátum: 2009 Szeptember 04, 13:58:28 »

Nem elérhető tothg

• Testvérünk
  • *
« Válasz #358 Dátum: 2009 Szeptember 04, 14:07:59 »
gyülekezetbe akarok járni  , csak még bizonyos okok miat nem tudok meni, de hamarosan eljön az idő.természetesen érdekelne julestől az a cim , ugyhogyha tudod jules, kérlek küld el nekem .

Örülök.  :089:
(C. S. Lewis)

szilagyifest

• Vendég
« Válasz #359 Dátum: 2009 Szeptember 04, 14:53:26 »