Szerző Téma: Skype - közösség hangban  (Megtekintve 115276 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
Skype - közösség hangban
« Dátum: 2011 Április 25, 16:33:24 »
Kedves Testvérek!

A PalTalk kezelhetősége és működése hagyott némi kivetnivalót. Éppen ezért jobbnak láttuk (és a többiek is megerősítették), hogy véglegesen átálljunk a skype-ra. A szabályokat és az elérhetőségek a következőkben részletezni fogjuk.

Szeretettel,
Antee
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
Re:Skype - közösség hangban
« Válasz #1 Dátum: 2011 Április 25, 16:41:44 »
Tehát a Szerdai és a Szombati alkalmak ezentúl a Skype-on kerülnek megrendezésre.
A skype cím amelyet fel kell vennetek a partnerlistátokra: alfa-omega.hu

Szerdán este 7 órakor tartjuk az imaalkalmat és Szombaton este 8 órakor a közösségi alkalmunkat!

A konferencia beszélgetésbe invitálnunk titeket, aki csatlakozni szeretne, az jelezze az alkalom előtt írásban az alfa-omega.hu partnernek.
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető Magda

• Testvérünk
  • *
« Válasz #2 Dátum: 2011 Április 25, 17:03:14 »
Tehát a Szerdai és a Szombati alkalmak ezentúl a Skype-on kerülnek megrendezésre.

Szerdán este 7 órakor tartjuk az imaalkalmat és Szombaton este 8 órakor a közösségi alkalmunkat!

A konferencia beszélgetésbe tudunk beinvitálni titeket, akinek az állapota online, azt automatikusan hívni fogjuk!

:igen:
Fil 2,11 És minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsőségére

:)

Nem elérhető Shaly

• Testvérünk
  • *
  • Az Úr szolgája
« Válasz #3 Dátum: 2011 Április 25, 22:24:32 »

A konferencia beszélgetésbe tudunk beinvitálni titeket, akinek az állapota online, azt automatikusan hívni fogjuk!

Most vettem fel a partnerlistára.
"Ekképpen azért most is van maradék a kegyelemből való választás szerint."
Róma 11, 5

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #4 Dátum: 2011 Április 25, 23:34:42 »
Köszönjük Shaly! :05:
Visszaigazolunk Neked Szerdáig! :2smitten:

Nem elérhető Shaly

• Testvérünk
  • *
  • Az Úr szolgája
« Válasz #5 Dátum: 2011 Április 25, 23:43:26 »
Köszönöm Antee!
"Ekképpen azért most is van maradék a kegyelemből való választás szerint."
Róma 11, 5

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #6 Dátum: 2011 Május 18, 21:48:21 »
Testvéreim!

A mai imaalkalmon csodák (gyógyulások) és jelek történtek! Csodálatos volt az Úr jelenléte közöttünk.
Dicsőség a mi Urunknak!

Akik jelen voltak az alkalmon, megerősíthetik bizonyságukkal.

:2smitten:

Nem elérhető Shomer ayin

• Testvérünk
  • *
« Válasz #7 Dátum: 2011 Május 18, 22:08:59 »
Ámen és Ámen. Dicsőség Istennek!!! Testvérek Csodálatos Urunk és Istenünk van. Tanúja vagyok az Úr kegyelméből ezeknek a csodáknak!
Ott voltam, szemeimmel láttam, füleimmel hallottam. És láttam a gyógyulásokat, és hallottam az örömöt.És együtt dicsőítettük Istent , Jézus Krisztus által.
Ézs 60,19    
Nem a nap lesz néked többé nappali világosságod, és fényességül nem a hold világol néked, hanem az Úr lesz néked örök világosságod, és Istened lesz ékességed,

Nem elérhető Magda

• Testvérünk
  • *
« Válasz #8 Dátum: 2011 Május 18, 22:36:57 »
 :angel2:
Előzmény:
Ma délelőtt rettenetesen fájt az ujjam, üvöltöttem a fájdalomtol, mert tészta gyúrás közben odanyomtam az edény oldalához.
A lábam pedig még mindég szobafogságra ítélt.
 :ima02:
Ahol ketten hárman összejönnek az ÉN nevemben - mondja az Úr Jézus - ott vagyok köztük.
Mi összegyűltünk a Skype jóvoltából hangban.

És Ajin Testvérem imádkozott a testi gyógyulásom átvételéért, aztán kérte álljak fel.
Felpattantam az ültő helyemből - már hónapok óta, ha felálltam két tenyérrel megtámasztottam a két térdem és aztán nagy koncentrációval tettem egy óvatos lépést.

Most felpattantam, aztán 4x-5x leguggoltam aztán két lábon szökdeltem.
A parketta recsegése behallatszott a Skyp-ébe.

Még most is ebben az állapotban vagyok, most kellene túrára indulnom.  :165:
Ja és az ujjam is panasz mentes.
Nagy tanítást kaptam imádkozás közben a megbocsátásról.

volt még egy ennél sokkal csodálatosabb gyógyulás, reménykedem benne, hogy ezt az írja le akinek a családjában történt.
Fil 2,11 És minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsőségére

Nem elérhető ditte

• Testvérünk
  • *
« Válasz #9 Dátum: 2011 Május 18, 22:38:06 »
Hallelujah!Dicsérjük az Urat!Nagy a mi Istenünk!
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető ditte

• Testvérünk
  • *
« Válasz #10 Dátum: 2011 Május 18, 22:39:44 »
Drága Magdus!
Nagyon örülök.Áldott a mi Urunk!Ő a Gyógyító!
Ő tegnap és ma és örökké ugyanaz!

Ámen!!!
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető Magda

• Testvérünk
  • *
« Válasz #11 Dátum: 2011 Május 19, 15:10:02 »
Drága Magdus!
Nagyon örülök.Áldott a mi Urunk!Ő a Gyógyító!
Ő tegnap és ma és örökké ugyanaz!

Ámen!!!

Akit érdekel, elolvashatja - ha kicsit összeszedtem magam - a blogomban a Csodák pedig vannak ... a folytatást, mert elég  hm ...
 :2knuppel:

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #12 Dátum: 2011 Május 22, 17:39:07 »
Áldott alkalmunk volt ismételten Szombaton. Nagy öröm és felüdülés volt számomra. :afro:

Nem elérhető Shomer ayin

• Testvérünk
  • *
« Válasz #13 Dátum: 2011 Május 22, 18:05:23 »
Ézs 55,8    
Mert nem az én gondolataim a ti gondolataitok, és nem a ti útaitok az én útaim, így szól az Úr!
Isten az Ő kegyelméből hatalmasan cselekszik,bár nem a mi elképzeléseink szerint, de annál csodálatossabb és örömtelibb az amit tesz.És mi ennek Tanui vagyunk az Ő kegyelméből,hétről -hétre!
Ézs 60,19    
Nem a nap lesz néked többé nappali világosságod, és fényességül nem a hold világol néked, hanem az Úr lesz néked örök világosságod, és Istened lesz ékességed,

Nem elérhető körtevirág

• Testvérünk
  • *
  • Isten gyermeke
« Válasz #14 Dátum: 2011 Május 23, 13:57:50 »
Na,ha egyedül leszek és nem felejtem el elhozni otthonról a mikrofont,akkor én is "megyek" szerdán,ilyen csodák rám is rámférnek.  :2funny:

Bár én nem szoktam nyilvánosan imádkozni,de azért csak nem leszek túlzottan zavarban.   :061:

Testem a Szent Szellem temploma, mert Jézus Krisztus vére megváltott az ördög
kezéből, ezért az én testem nem az ördögé, nem enyém, hanem Istené, akinek én szánom
az én testemet élő, szent és Istennek tetsző áldozatul, mint okos tiszteletemet.