Zsoltár:57:
Serkenj fel én dicsőségem, serkenj fel te lant és hárfa, hadd költsem fel a hajnalt!
10
Hálát adok néked, én Uram, a népek között, és zengedezek néked a nemzetek között.
11
Mert nagy az egekig a te kegyelmed, és a felhőkig a te hűséged.
12
Magasztaltassál fel az egek felett, oh Isten! Mind az egész földön legyen a te dicsőséged!
Zsoltár:145:2 Minden napon áldalak téged, és dicsérem neved örökkön örökké!
Zsoltár: 63.
1
Dávid zsoltára, mikor a Júda pusztájában volt.
2
Isten! én Istenem vagy te, jó reggel kereslek téged; téged szomjúhoz lelkem, téged sóvárog testem a kiaszott, elepedt földön, amelynek nincs vize;
3
Hogy láthassalak téged a szent helyen, szemlélvén a te hatalmadat és dicsőségedet.
4
Hiszen a te kegyelmed jobb az életnél: az én ajakim hadd dicsérjenek téged.
5
Áldanálak ezért életem fogytáig; a te nevedben emelném fel kezeimet.
6
Mintha zsírral és kövérséggel telnék meg lelkem, mikor víg ajakkal dicsérhet téged az én szájam!
7
Ha reád gondolok ágyamban: őrváltásról őrváltásra rólad elmélkedem;
8
Mert segítségem voltál, és a te szárnyaidnak árnyékában örvendeztem.
9
Ragaszkodik hozzád az én lelkem; a te jobbod megtámogat engem.
zsoltár42:2:Mint a szarvas kivánkozik a folyóvizekre, úgy kivánkozik az én lelkem hozzád, oh Isten!
Zsoltárok könyve:18:50 Azért dicsérlek téged, Uram, a nemzetek között, és éneket zengek a te nevednek.
Zsoltárok könyve:35:18 Dicsérlek a nagy gyülekezetben, az erős nép között magasztallak téged.
Zsoltárok könyve:86:12 Dicsérlek téged Uram, Istenem, teljes szívemből, és dicsőítem a te nevedet örökké!
Zsoltárok könyve:119:164 Naponként hétszer dicsérlek téged, a te igazságodnak ítéleteiért.
legyünk hálásak hogy még tart a ma és tart a kegyelem!
Zsoltárok könyve:25:10 Az Úrnak minden útja kegyelem és hűség azoknak, akik szövetségét és bizonyságait megtartják.
Zsoltárok könyve:32:10 Sok bánata van a gonosznak, de aki bízik az Úrban, kegyelemmel veszi azt körül.
Zsoltárok könyve:62:13 Tiéd Uram a kegyelem is. Bizony te fizetsz meg mindenkinek az ő cselekedete szerint!
Zsoltárok könyve:89:15 Igazság és jogosság a te királyi székednek alapja; kegyelem és hűség jár a te orcád előtt.
Zsoltárok könyve:103:4 Aki megváltja életedet a koporsótól; kegyelemmel és irgalmassággal koronáz meg téged.
Zsoltárok könyve:130:7 Bízzál Izráel az Úrban, mert az Úrnál van a kegyelem, és bőséges nála a szabadítás!
Efézusi levél:2:8 Mert kegyelemből tartattatok meg, hit által; és ez nem tőletek van: Isten ajándéka ez;
Efézusi levél:4:7 Mindenikünknek pedig adatott a kegyelem a Krisztustól osztott ajándéknak mértéke szerint.
Efézusi levél:6:24 A kegyelem legyen mindazokkal, akik szeretik a mi Urunk Jézus Krisztust romlatlanságban. Ámen.
Filippi levél:1:2 Kegyelem néktek és békesség Istentől, a mi Atyánktól és az Úr Jézus Krisztustól.